Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fiti atente..ce am gasit la fetele de martie...
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7921
MMM...Mai ca as trage si eu una...
Nicole
32+++

Mergi la inceput

Fetele...am mai primit o steluta!!!!!!

Nicole
32+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico felicitari pt. stelutza!!!
AndreeaC am trecut datele pe lista, sunt suficiente astea. mersi mult.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Nicole chiar ca m-ai bagat in ceata!!!
Si eu sper ca daca era cazul de ceva grav ar fi zis Iosup si dr ginecolog ca doar nu sunt inconstienti sa isi puna semnatura pe ceva in neregula!!??
Asa e Denisam, ai dreptate !! Sa fim optimiste!!
Eu sunt cat se poate de optimista dar in fiecare seara ma rog sa fie bine si sanatoasa bebelina mea ca tare mult am asteptat-o!!!!

Incerc acum sa ma focuses pe amenajarea camerei si pe lucrusoarele pe care trebuie sa le cumpar pentru bebe!
Chiar asa! Voi ce ziceti: ma gandeam sa nu cumpar inca carut (am o adevarat disputa cu tati legata de carut, de care sa fie, ca e scump ce imi place mie si ce ne trebuie 3in 1, etc. chestii de barbati care nu se pricep!!)si sa astept pana la Baby Expo in martie ca e pe 17-19 martie unde am inteles ca sunt mai ieftine decat in restul anului. Ma gandeam ca bebe o sa aiba abia 3 saptamani si poate nu am nevoie de carut chiar din prima zi, nu ??
Voi ce ziceti??Le-ati cumparat deja pe toate??

Kikiriki 31+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Gio..azi a fost ziua mea...
Tare guraliva am fost...
March,Ursulica..unde sunteti???
Nicole
32+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, deci colul este cauza travaliului lung. Inseamna ca ma asteapta dureri mari. Si mie mereu mi-a zis la control ca este lung colul si tare, chiar si acum sambata mi-a zis acelasi lucru, ca sa nu mai zic ca m-a si durut nasol cand m-a controlat.
DENISA, eu chiar sper sa ma ajute scarile pe care le-am urcat azi. Cred ca fac febra musculara la picioare. Mai urc si maine si o sa car si ceva, macar doua kg. Merci de idee .
ANDREEA, merci ca ne-ai zis unde sa gasim chestii din alea pentru wc. O sa-i zic lui Gabi, sper sa aiba timp sa mearga saptamana asta intr-o seara pana la supermarketul ala.
Fug sa intind rufe.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Kiki..sa fii pozitiva..si cu Doamne-Doamne inainte....
O sa fie bine...
Ia sa vezi cind ne-om vedeam cu bebelinii nostri...
Ca om face si noi o intilnire....
Sa se cunoasca copiii nostri..de ce nu????
Cit despre carut..si eu tot dintr-ala trei in unu vreau...si nu ma grabesc...
Ca in prima parte o sa folosim un cosulet de scos afara...
Am unul de la Chicco...Luat la oferta la Baby expo in toamna...
Eu va las..
Ca azi chiar ne-am destrabalat..
Ma duc in pat...
Ca-mi trage fiica-mea niste sutoaice...
Pup..
Nicole
32+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ne-am intors si noi de la control. Bebe e bine, eu sunt bine, colul este inchis bine merci.
Mi-a recoltat secretie pt. vreo 3 analize. Habar nu am ce exact ca nu am fost atenta. Si iar mi-a dat o lista intreaga de analize de sange. Mi s-a luat. Nu stie nici el exact cum o sa nasc, din cauza diabetului gestational, dar in orice caz, nu ma lasa sa ajung pana la termen ca sa nu fie bebe prea mare. Ma mai duc la el exact peste o saptamana. Oricum a zis ca daca mi se pare ca bebe nu mai misca cum misca (?) sau pierd lichid, sa-l sun imediat. In mare suntem bine, dar ma streseaza analizele.

Kiki, Nico vorbiti pasareasca, mama?!!
Ma duc sa mamanc ca moooooor de foame.

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Ana..ma bucur ca totul e bine....
Cit despre analize..asta e...
Trebuie...
Secretia e normal sa ti-o ia...lAS' CA MULT A FOST..PUTIN A RAMAS...
Va pup pe toate...
Nicole
32+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

NICO- LA MULTI ANI! Bebe sanatos si nastere usoara alaturi de multa sanatate , bucurii si realizari!

Kiki- eu zic ca ai nevoie de carutz, pt ca e bine sa il scotzi pe bebe inca din primele zile afara , treptat, incepi cu 15 min si apoi maresti "doza"=timpul.
Mi se pare greu sa il cari mereu in aceea scoica=scaun de masina, chiar si 3-4 saptamini..Dc vrei neaparat sa iei de la baby expo, imprumutat un carutz de la cineva pt 1 luna,cine a mai avut copii ( cu barbatzii treb convinsi sau dc nu mergi si cumperi singura) dar nu cred sa gasesti amri diferentze de pretz, acuma dupa sarbatori nu sunt reduse, ai verificat?Bafta!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput