Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
nicoleta raducu spune:
Kiki..ai messinger?
Id-ul meu este nicoleta_raducu
pe yahoo.com
Tu prin ce zona stai in Bucuresti?
Apropo..cine sta prin zona Nerva Traian...???
Denisa..
..saru'mina..la toate sa ne traiasca bebeii..si sa fie sanatosi....
Nicole
32+++
Denisam spune:
Ana- bune vesti, bravo! Lasa ca si analizele vor fi bune, vei vedea!
Merg sa ma imbrac si pelcam si noi la medic, ne vedem peste vreo 2h, numai bine!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Denisa aici, cica, nu te lasa daca e frig sa-l scoti afara in prima luna. Doar asa treptata in fata geamului. Chiar ma gandeam ca innebunesc o luna inchisa in casa
.
Daca e frumos afara, sa nu ninga sau sa ploaie, eu tot il scot, macar prin jurul blocului.
Bafta la dr. Te asteptam cu vesti bune!!!
Nico e ziua ta? Cred ca te-ai referit la faptul ca ai facut multe postari azi.
Ana ma bucur ca ai venit cu vesti bune.
Noi maine la 11.45 mergem la eco.
Ursoaica unde esti mama? Sper ca te simti putin mai bine. sau ai nascut?
gio
si bb Marco 38+
nicoleta raducu spune:
Denisa,Gio...Bafta la medic...
Asteptam vesti....
Gio..nu e ziua mea...
Denisa a fost o draguta..acum m-am prins..

PLec in pat...
Ca voi ma corupeti..
Nicole
32+++
kikiriki spune:
Nicole,
eu stau pe langa Baba Novac, pe langa patinoar si am si messenger.
Daca vrei vorbim acolo...sa pe PM, cum vrei...
Denisam, si eu vreu sa am carut ca sa fiu sigura ca nu ma car cu bebe in brate cateva saptamani...mai ales ca o sa fac si cezariana!!!Nu stiu ....Cred ca o sa il conving pana la urma pe tati....dupa un studiu amanuntit de piata!! Deh, ce ti-e si cu defectele profesionale (ma refer la tati!). Auzi, sa vin cu 3 oferte la el si apoi discutam!!!Ha, ha, ha !!
Toate i se par asa de scumpe!!! Zice: da ce draga ii luam masina, ce sunt asa de scumpe carucioarele astea????![]()
![]()
Miane incepem saptamana 32!!!! Ura!!!!!

Kikiriki
31+ si
Luanna
Kikiriki
kikiriki spune:
Nicole am uitat sa iti spunca eu sunt:
iordacheluiza@yahoo.com
Te pup,
Fugi in patut si ai grija de tine si de bebelina!!
Fetele, va las ca trebuie sa ma duc sa platesc intretinerea !!!Dupa care vine tati sa facem ceva provizii ca e goooool frigiderul!!!
Kikiriki
31+ si
Luanna
Kikiriki
Giova spune:
Kiki zici ca toti barbatii sunt din acelasi aluat, ca si soacrele
.
Al meu s-a mai desteptat acum, are ce are cu hainele, ca are bebe prea multe. In rest cu celelate lucruri, nu prea are treaba.
Noi stam cu caruciorul in sufragerie de 2 luni jumate.
Abia astept sa-l folosesc. Scoica aia e cam grea si nu voi putea plimba bebele cu ea. Dar il folosesc in masina sau la carucior, ca se poate atasa.
gio
si bb Marco 38+
Bee spune:
Fetele eu carucior nu i-am luat inca! Si fiindca ne-am bagat in cheltuieli pana peste cap, pana la sfarsitul lunii nu apucam. EU o sa iau pana la urma un carutz de la Baby Care, ca sunt foarte usoare (foarte important) si ieftinutze intre 3 si 5 milioane in functie de model. Nu il iau 3 in 1, fiindca in scoica n-am incredere, momentan am un cosulet din material textil, iar la primavara vreau sa-i iau un scaunel de masina "tzeapan" .
Giova, la spital nici gand de suzeta sau biberon! SUzeta i-am luat-o aacum 2 zile ca prea ma molfaia cu pofta! Dar nu-i place deloc. Tot pe mine ma prefera.
.
Bee si Ana Teodora
Giova spune:
Mersi mult de info Bee.
Unde sunteti fetelor? V-ati pus pe nascut?
Denisa n-ai mai aparut?
Am vorbit cu Monica- Arad:
maine sau poimaine vin acasa. Sunt bine, dar este naca, ca nu i-a venit lapticul si Diana tot trage dar nu vine nimic.
Cum v-a zis si Denisa a nascut foarte rapid, fara dr. ei, ca nu a gasit-o.
Asteptam sa ajunga acasa sa ne puna poze si sa ne povesteasca.
gio
si bb Marco 38+
marchplayer spune:
Buna seara gravidoase si mamicutze si bebici!
Eu am fost cam ocupata zilele astea deoarece am avut musafiri pe cumnatul si sora mea, asta seara au plecat...si este asa plictiseala fara ei...
Eu am burtica din ce in ce mai mare, am inceput sa am si falci, sunt ingrozitoare, abia astept sa arat si eu normal. Maine implinesc si eu 35 saptamani dar deja mi se pare ca nu-mi mai are bebelina loc in burta, este intinsa pielea la maxim, inclusiv buricul mi s-a aplatizat! Nu cred ca mai asteapta mai mult de doua saptamani!
Maraki, m-a distrat super faza cu soacra ta! Pana la urma este o tipa super de treaba...a mea n-ar fi facut asta pentru mine asa ca fii mandra de ea! Nu te mai stresa atat ca-i Angelo micut, o sa creasca el repejor, ai sa vezi!
Nico, Kiki nu va mai faceti atatea griji...sunt sigura ca o sa aveti o minunatie de copilasi!
Giova trebuie sa nasti mei, nu te mai "codi" atat ca orice ai face tot acolo ajungi!
Alina bafta la scari, da-i bataie toata seara, poate nasti in noaptea asta natural fara sa-ti mai induca ei nasterea.
Denisa mergi la dr? Bafta! Ce, te-au apucat durerile, vrei sa nasti?
Irina, pupici pentru Mario!
Pupici si pentru noile mamici pe care le asteptam cu nerabdare acasa! Monica, Cata, Rali...
Deea iti urez mult noroc si muuulta sanatate! Sa nasti usor si toate sa fie asa cum iti doresti!
daniela 34++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos