Mamici de ianuarie-februarie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Anda, o singura data i-am aratat mai demult si azi cum nu eram la laptop cum a lucrat. Bine ca si-a intrat in mana, sa va anunte cand o fi momentul.
Ursulina cum te mai simti? Nici un semn?
Vad ca baietii sunt mai lenesi anul asta, asa ca asteptam fetitele!!!
Lavi, inca putin si parasiti subiectul asta. Treceti la bebei. Stafeta ne-ati predat-o!!!
gio
si bb Marco 38+
Ursoaica spune:
Giova
...off... nu nu am si ma oftic la culme. Si nu mai am nici rabdare, nu mai dorm nici noaptea.
In rest ma simt bine, ursulina misca intr-una ... cateodata ma sperie ... dar asta inseamna ca este bine
.
Cata sa-ti traiasca printesica iar tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic!
poze
Ursoaica
39+
Giova spune:
Sa stii ca si Marco al meu de ieri misca tare si mult. Nu stiu ce are. Il simt ca s-a dus mai jos, dar burta nu mi-a coborat.
Saracutii de ei, sunt asa inghesuiti acolo in burtic....
gio
si bb Marco 38+
Ursoaica spune:
Da, asa este si mai avem si niste uriasi. A mea cred ca a trecut de 4000gr.
poze
Ursoaica
39+
mirela10 spune:
CATA,FELICITARI!!!!!!!!!!!!SA DEA DOMNUL SA FIE BIA SANATOASA SI MANCACIOASA SI TU SA TE REFACI REPEDE!

LUIZZA ,FELICITARI SI TIE SI SA-TI TRAISCA BEBITA!!!
PAULA ,LA MULTI ANI!NE ERA DOR DE TINE.
ALINA,vad ca te pregatesti...![]()
bebele meu a fost cam scancit azi noapte si a mancat cam la 1.30/2ore.nu stiu cand o sa-si regleze programul.eu sunt cam obosita si azi ma duc sa-mi vada moasa epiziotomia si sigur va zice sa ma mai coasa o data.si eu nu prea vreau,ca iar nu pot sta in fund,dar eu o sa stau si o sa se vindece greu.
in legatura cu pompa de san sunt de acord cu TEOLINDA ,ca daca nu e nevoie nu trebuie folosita.dar eu am avut furia laptelui si facusem noduli si mai aveam un pic pana la mastita ,asa ca am folosit-o cam o sa`ptamana.dar acum nu prea o mai folosesc...
PUPICI LA RESTUL FETELOR,SI MA IERTATI CA NU RASPUND LA TOATE
mirelutza si bebe dani
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Giova spune:
Mirela stai linistita, te intelegem.
Mai mult ca sigur asa vom fi si noi, cand vor aparea bebeii.
Am pus pozele de la Revelion:
poze Rev.
gio
si bb Marco 38+
simona spune:
Buna fetelor, stiu ca nu am intrat de o vesnicie pe forum, dar am avut o sarcina fff grea si am avut interdictie de la doctor sa ma plimb prin casa. Asa ca am stat cumintica in pat tot timpul timp de 4 luni...doar pana la baie am avut voie. Acum am liber sa ma plimb putintel ca am implinit 37 sapt, dar nu prea mult ca am probleme si cu tensiunea. Una peste alta le felicit pe cele care sunt deja mamici si le tin pumnii celor care mai au putin pana nasc. Apropo, voi avea un baietel Razvan Alexandru.
Simona
micio spune:
Salutare tuturor!
Sunt si eu o "decolorata" de pe forum, nu am scris de foarte mult timp, dar am citit des si cu mari emotii de cate ori a nascut cineva.
LA MULTI ANI, un an minunat, bebei sanatosi!
Felicitari fetelor care au nascut!
Daca are cineva timp sa-mi trimita si mie un mail cu datele contului comun sa pot sa vad bebelusii! oanad_76@yahoo.com, Multumesc!
Ursoaica sau Giova, treceti si numele bebeului meu: Eduard Cristian.
Va pup pe toate si va doresc numai bine! 
Oana 36+
Giova spune:
Decoloratelor bine ati revenit!!!![]()
Ma bucur sa stim ca sunteti bine.
Sper ca de acum sa avem mai multe vesti de la voi si promit ca nu veti mai fi asa pe lista.
Acum ma pun pe rectificat.
Micio ti-am trimis mail.
Simona ma bucur ca ai ajuns la 37 sapt.cu bine. Lasa ca dupa ce vezi bebeul uiti de toate neplacerile.
la toate!!!
Gata, pe lista mea nu mai sunteti roz. Cand deschid noul cap. veti aparea frumos ca celelalte.
DAR AM O RUGAMINTE:
uitati-va pe lista si dati-mi toate datele voastre, ca sa le aveti si voi complete.
Va multumesc!!!
gio
si bb Marco 38+
maraki spune:
Uraaaaa...am venit acasaaaaaa

Mi-a fost dor de voi burtici si mamici
Deocamdata am treaba, astept sa vina moasa acasa, va scriu mai tarziu, nu stiu nimic din ce s-a mai intamplat, nu am avut timp sa va citesc...intru mai tarziu...sa traiasca bebelacii nou nascuti
si mamicilor refacere rapida
ma duc sa-i dau lui Angelo sa pape
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36