Mamici de ianuarie-februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Paula, la multi ani si voua si multa sanatate!

Kiki 34w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, am mai pus si eu poze cu burtica pe care le-am facut aseara la Burtica de la 6 la 9 luni.
Fug sa fac de papa.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico ma bucur ca sunteti bine.
Ma bucur ca, Cata e bine si se odihnea.
Alina te preocupa curatenia? Nu lipsesti decat 3 zile, lasa ca se descurca si sotul singur.
Eu nu am chef de curatenie, de calcat, de nimic.
Frumoasa burtica ai!!!
Astery, Paula La multi ani pt. 2006!!!
Nasteri usoare si bebei sanatosi!!!
Paula, pe noi ne-ai cam parasit!

Acum vreau sa mancam, ca nu am reusit pana acum si pe urma pun si eu niste poze.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu merg maine sau poimane la control sa vedem ce si cum, nu vrea dr. sa intervenim decat daca este si bb pregatit sau incep cateva contractii. La noi e mai usor ca va fi cu cezariana si putem sa intervenim cand vrem noi.

Am fost sapt. trecuta si avea 2.850. Acum s-a coborat bine burtica speram sa fie sanatos bb2.

Paulacu Paul 40+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu nu am curaj sa mai pun poze decat dupa ce nasc...am luat foarte mult pe ultima suta de metri si m-am umflat de la retinerea de apa...va arat poze dupa ce devin umana, slaba....si foarte frumusica.

Paulacu Paul 40+ siAlexandra

Mergi la inceput

PROBA, 2-10,2-10!
Sunt Claudiu, viitorul fericit tatic, care face proba initierii lui in taina utilizarii forumului!
Pregatirea mea este intensa si trebuie sa fiu apt ca in momentul fericitului eveniment sa va pot da de veste, detalii si poze.
Pana atunci va pup pe toate.

Claudiu, sotul Ioanei.

Sa vedeti ce o sa mai comenteze Ioana ca mi-am bagat nasul pe aici.
Sper ca voi nu v-ati suparat.

Papa

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Na uite ce face. Il lasa omul 5 min. la comp. si el lucreaza.
Imi place ca a prins repede.

Paula ma bucur ca ne-ai dat mai multe vesti.
Unde sunteti fetelor?

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
CATA si LUIZA, FELICITARI PENTRU PRINTESE, SA FIE SANATOASE, FERICITE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII! SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE ELE!
Denisa, te admir ce harnicuta esti si cata forta ai sa faci treaba, eu nu as putea!
Giova, felicitari pentru Claudiu, s-a initiat repede in tainele forumului, cand am vazut ca incepe sa scrie am crezut ca ai nacut, m-au luat emotiile, pe urma mi-am dat eu seama ca era o proba. Mi-ai dat idei, ia sa ii fac si eu la fel lui George.
Alina, frumoase poze, acum ma uit la ele.
Ana (Sebe) si mie mi se pare ca mi s-a micsorat burtica si ca bebe misca foarte tare, o fi asta vreun semn al nasterii care se apropie sau ni se pare noua?
Pup fetele , intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 39+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata fetele!
Paula cum ai 40+ cand DPN pe 7ian. Eu am DPN pe 4 ian si am 39+. Am calculat eu gresit?

poze
Ursoaica 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bravo Catalina! Felicitari! Uite ca ti s-a implinit visul!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si mai ales ambitioasa, ca si mamica ei!

Felicitari tuturor mamicilor! Vad ca v-ati intrat serios in paine cu nascutul. La noi s-a cam terminat treaba, mai avem o singura graviduta activa la noi, plus Paula care mai mult s-a mutat la voi.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput