Mamici de ianuarie-februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

CATA felicitari ... sa-ti traiasca bebelina sa fie sanatoasa, cuminte , frumoasa, papacioasa si tot ce e mai bun pe lume sa primeasca!
Tie refacere rapida si te asteptam cu detalii despre nastere.Sunt curioasa daca pe tine te-a convins moasa sa nasti natural.

GIO - f. frumusica ai fost de Revel... super schimbarea de look.

MIRELA - fi tare... o sa rezisti ritmului... pt beblinul tau. Ai grija si in putinul timp pe care il doarme el... odihneste-te si tu ... e important pentru laptic. Lasa treburile casnice mai domol... sunt sigura ca tati te intelege.
Al meu mananca tot cam la 3 ore... deci cu cate 2 ore juma de somn intre cele mai multe mese. Si eu sunt cam zombie.Abia astept sa vina pediatra sa ii faca controlul de o luna sa vad cat a luat... ca mie mi se pare barosan. Sa vad ce zice si ea cu mesele... daca e OK sa manance atat de des sau poate e alta problema si nu imi dau eu seama.

Apropos... astazi as fi implinit 40 sapt... dar asa a implinit Nicolas 4 sapt.

Va pupicesc pe toate si aveti grija de voi. Va astept cu nerabdare sa discutam cat mai multe despre bebenaci.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bine ai venit MARAKI!

Te astept sa te linistesti si sa discutam despre pampers... creme... buricutze... mese...etc

Asteptam si povestea nasterii... mai ales ca ai stat parca mai mult la cafeterie decat in sala de travaliu.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki bine ai venit acasa!!!
Te asteptam sa ne povestesti absolut tot si poze cu Angelos!!!
Teolinda mersi mult. Dupa ce ma spal pe cap nu voi mai arata asa, degeaba am eu presa acasa ca nu pot singura.
Macar la trecerea dintre ani am aratat ok si asta a facut sa ma simt bine.
Ce mai face Nicolas?

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Multumesc mult pentru mail Giova!
Sper sa scriu mai des. Am vazut pozele cu bebelusi, sunt tare simpatici, sa fie sanatosi si cumintei!

Oana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
Felicitari Catalina si Luizza pentru fetitze!
Maraki, bine ai venit acasa!
Mirela, ai grija de tine cu programul bebelului! Ca sa-i dai laptic, tu trebuie sa fii odihnita!
Teolinda, eu din ce stiu la 3 ore sa suga e ideal! Noi sugem mult mai rar! SI de asta eram ingrijorata cu luatul in greutate! Dar din fericire, am recuperat! Ieri la 10 zile, fata avea 3.410 grame!. SI m-am linistit! Noi mancam la 3 ore ziua si la 4-5 noaptea. Avem stari de veghe prelungite si ne place sa stam cu ochii in 4!. Mie una pompa mi-a folosit! Ce sa fac daca fetitza nu sugea suficient! ACum tragem tare si din san si din biberon! Stiu ca n-ar fi fost indicat sa-i dau bibe, dar n-am avut ce sa fac (din punctul meu de vedere). Acum am ajuns sa sugem 70-80 ml in jumate de ora de la san si inca aproape 60 din biberon. Probabil ca sunt si eu defecta.
Alaltaieri am avut furia laptelui! . Nasol! Frisoane, stare de rau, transpiratii si sani cu noduli. Aveam atat de tari sanul drept ca nu am putut folosi nici pompa. Doar fata "m-a rezolvat".SI nu stiu nici ce sa fac cu sanii: dreptul e mult mai "laptos" decat stangul indiferent ce fac.
Hai ca m-am descarcat, asta ca sa vedeti ce dileme are o proaspata mamica .
Va pup pe toate si le tin pumnii mai ales la cele care sunt pe ultima suta de metrii (aviz Ursoaica si Anda)

Mergi la inceput

Tot citesc la ceea ce scriu proaspetele noastre mamici. Si ma tot gandesc cum de stiti atatea si cum de va descurcati asa de bine cu .
Oare asa voi fi si eu? Am noroc ca va fi si mama cu mine aici, ma va mai invata si ea, ca tare in aer mi se pare ca sunt.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CATA si LUIZZA felicitari! Sa va traiasca fetitzele si si sa va aduca numai bucurii!
Refacere rapida si mult laptic!
Giova- frumoase poze, am pus si eu cateva in albumul Craciun 2005, sub Denisa,sunt la sfarsit, linkul este;

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=/ac29&urlhint=actn,ren%3as,14%3af,0
MAraki- bine ai venit si sa ai mult laptic pt Angelo!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

felicitari catalina!!! si , si refacere rapida!!!

Nicoleta Raducu, tu erai cumva azi la maternitate cu sotul?? o burtica maricica si tunsa scurt?? cred ca ne-am impiedicat nitel...... io eram cu un bb in brate... gresesc??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici si mamici,
Chiar nu stitzi nimica de ceaiul de zmeura din frunze?AM gasit ceva pe internet dar vroiam sa imi confirmatzi si voi ca este bun!
Cine mai merge maine la doctor la control sau la ecografie, noi avem programare la 11.30,adica 18.30 in Ro!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa frumoase poze, vad ca si voi ati avut o seara linistita, fara prea multe persoane.
Auzi, dar bradul nasilor este natural sau artificial? Ca e prea des si uniform.

Denisa ti-am raspuns eu referitor la ceai,aseara tarziu, exact ce am luat de la alte mamici.
Acum vad ca parerile sunt impartite, asa ca zau de stiu daca sa mai beau sau nu.

Noi ar trebui sa mergem miercuri la 12 la eco, daca mai apucam pana atunci.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput