Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 9

Ruxel spune:
Am fost la doctor: are laringita acuta, si incepem tratamentul cu augmentin.
Este ata de ragusitaaa ... :(
Ruxel
Bianca

andutzy spune:
fetelor, va implor, care e treaba cu dosarul de indemnizatie si ce e ala stimulentul de 3 mil? Nu inteleg nimic din legile astea.....
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

andreeaatan spune:
Am fost la nasi, cu care am aplanat conflictele... asa ca a fost bine, dar iara masa pusa..
Eu de maine incep restrangerea la elemente culinare, ca fac poc.
Va spun noapte buna si pupici pentru bebeii bolnaviori.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

ioanailincam spune:
Mai, fietilor, trimiteti-mi si mie cartea cu diversificarea jdmishere@yahoo.com, va rog! AM tot ezitat sa va cer, ca toata lumea a cerut si m-am gandit ca v-oti fi plictisit sa tot trimiteti, dar aud mereu referiri la ea si ma macina curiozitatea
.
Multumesc anticipat!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

elisor spune:
La multi ani! si de la noi, cam tarziu dar avem scuze.
Ziua de 31 a fost cea mai nasoala de cand a venit Bianca pe lume, n-a dormit toata ziua (o durea in k...let ca pe noi ne tenta un pui de somn si ca mai aveam oaresce treburi prin casa, pana seara la 19 am facut cu schimbul "tine-ti plodul", apoi a adormit, au venit musafirii, 4 la numar si...sa inceapa, dar eu, cel putin, eram intr-o forma numa' bune de pus in pat. Pe la 22 a adormit si Andreas care n-a mai rezistat (anul trecut s-a culcat dupa mine), iar la 23 s-a trezit matza sa vada trecerea in noul an, dar pe la 1 fetita cuminte a intrat la recuperari, dar la 6 ne-a dat desteptarea.
Ziua de 1 am lenevit-o, ne-am uitat la Concertul de la Viena, iar spre seara m-a luat o durere de gat pe care o am si azi.
Azi - ziua sotului (nasoala zi de nastere) si de maine intram in recuperari: net/magazine/vizite (acum noi)/mancare/aspirat/regim - deja? hai mai treaca o zi/si mai vedem ca tre' sa profit ca mai am si maine sot acasa.
Acum am terminat de citit capitolul trecut, mare lucru n-am retinut, dar totusi:
Loreen schimbari prea mari la Bianca nu am depistat, aceeasi ochi superbi ii are, cred ca tare s-a mai deocheat cat a fost mica...sa ai un an asa cum iti doresti, dar sanatate si noroc din partea casei, restul impaunezi tu cum vrei
NewMami am ramas fara grai cand l-am vazut pe Patrick in picioare!!!
Bianca nu se intoarce, incearca tot mai mult, dar o impiedica mana si se enerveazxa tare mult asa ca nu prea o mai las pe burta cum era obisnuita tocmai din acest motiv, in schimb imi misuna pe burta de ajunge in cealalta parte a patutului, sub plapuma.
Am citit multe dar zau ca nu-mi amintesc decat cazatura lui Thomas kg lipsa ale lui Andutzy, osul si harnicia lui Alex, revelioanele in trei predominante, nasucul racit al fetelor Agata si Tudora, Revul in 6 al Andreelor, vinul fiert al Ioanei, Loreen cu trambalatul in noaptea dintre ani si urarile...da, ma bucur mult ca v-am cunoscut, insemnati enorm pentru mine si-mi doresc in continuare sa va fiu aproape...sa va simt pulsul.
Hai ca ne mai auzim si maine!
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Ce era foarte important de spus:
Bianca zice ba-ba, acum m-a chemat consortul sa o aud, o pupa mami pe ea de vorbareata, as fi preferat ma-ma, dar e bun si asta!
Eli, Bianca & Andreas

loreen spune:
Elisor ...
Intr-adevar am avut probleme cu Bianca cand era mica,la un an juamte am ajuns la spital din cauza deochiului...noroc cu bunica mea,Dumnezeu sa o odihneasca, ca i-a bolborosit ceva de deochi si s-a linistit copilul dupa doua zile de chin si nesomn...Cu Delia nu sunt probleme...
La multi ani sotului tau...sa duca o viata imbelsugata alaturi e tine si copilasii vostrii...
De la baba mai este un pas pana la mama...bravo...da-tii inainte cu tupeu...
Ruxel de la noi pentru bolnavioara mica sa se faca bine repejor...
Andreea pentru impacare...las ca-s buni si nasii la ceva...
Cautand retete de haloi pentru sclifosita domnului am dat de www.reclamamascataatentie/a_6_452_Cum_diversificam_hrana_.html" target="_blank">asta pentru cine cauta idei...
vad ca idei pentru sclifosite nu gasesc...azi am infometat-o,adica de la 5 jumate dimineata cand si-a baut laptele pana la unu jumate cand i-am dat masa de pranz nu a halit nimic...io disperata ca va manca la pranz pe nerasuflate umplu castronul si i-au pozitia de atac... aiurea ...un flit total si pe fata...
Ma duc sa adap vitelusa si ma intorc ..daca va gasesc pe-aici bine...daca nu va doresc o nopate buna si pentru cele care incep munca de maine sa aveti spor tot anul,avansari,bani si prime grase...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

gabitzam spune:
Andra, daca nu afli intre timp cum e cu indemnizatia iti dau maine un telefon si iti explic. Ideea e ca s-a schimbat treaba cu CIC si banii vin acum din alta parte, nu-i mai da angajatorul si o sa trebuiasca depuse niste dosare la primarie.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

patriciaRO spune:
Bai bagai la cuptor niste spaghetoase din alea cu forme cu niste branza si zahar pe ele si mi le manca sotul pe toate, am apucat sa iau una asa s-o gust, dar nici urma de spagheata... Off! si balesc, pe-aici!
Beatrice, mami de Alex pifos

elisor spune:
Mai fetelor, sa inteleg ca dentinoxul sau calma baby face minuni si la dintisori, adik doarme copilu'? Eu i-am dat doar calgel (am cerut la farmacie "ceva" pt. dinti si doar pe asta mi l-a recomandat si doar am intrebat-o "sigur nu mai este si altceva?"), ca de cateva saptamani (2-3) ma scoala noaptea sau dimineata devreme, ne intoarcem de unde am plecat cu somnul, adik primele sapt.
Margott si eu am primit copilul ala cu baloanele de le intepi cu "soricelul" si fac poc unul cate unul, apoi artificiile, super faina
Beatrice la tine in filmulet am auzit mai ceva ca la mine artificiile, ca in zona unde stau eu doar le-am vazut de departe, ca pe la noi a fost...sarac
Ioana pai eu nu stiu ce-i ala kk sub 3 pe zi, aveam 2-3 cand eram pe lapte, dar cu diversificarea suntem intre 3-5/zi, fie si numa' un gombotz de oaie...din poze nu pari cu cele 6 kg in plus, tot trasa esti la fata
Robotzica sa stapaniti sanatosi noua casa, pai te asteptam si pe tine cat mai des pe aici!
Andreeaatan pai atunci ai de sa le fi recunoscatoare socrilor - pt. locatie . mamaliguta poti da de la 7-8 luni, eu i-am dat de la 6 si ii place
Lucas felicitari pt. dintisor!
Eli, Bianca & Andreas