Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 8

Tdi spune:
LA MULTI ANI !!! SA FITI SANATOSI, FERICITI SI NOROCOSI SI SA AVETI UN NOU AN MINUNAT SI MAI BUN DECAT TOTI DE PANA ACUM!
intram si noi scurt sa va salutam, sper ca sunteti toti bine si ati petrecut Sarbatorile asa cum v-ati dorit! noi am fost la socri de Craciun, a fost foarte bine si Alyssa s-a bucurat de multe cadouri, de revelion am stat acasa doar noi 3 si a fost super. in curand sper sa avem internet prin abonament asa ca o sa monopolizez forumul ...deocamdata mai rarut ca moshu' ne-a adus o factura taaare urata asa ca m-am cumintzit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/teddylyon/my_photos
Va pupam,
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

babygirl spune:
ChrisDun, LA MULTI ANI!!!! DA, Mother-in-law este cu J.Lo.Simpatic filmul, dar nu foarte amuzant, cum scria pe dvd. De fapt toate 3 au fost usurele, dar le-am cautat asa; comedii romantice. La Shall We Dance, am plans nitel la final, recunosc.:)

andutzy spune:
In primul rand, LA MULTI ANI, CHRISDUN! Sa fii sanatoase, norocoasa si iubita!!!
NOi suntem bine, cam maraiti zic eu din cauza dintisorilor de sus care cred ca ii dau curand. Plus ca saracul ar vrea sa iasa si pe afara, dar pe ceata si umezeala asta nu prea ma incanta sa-l scot. Eu aseara am facut greseala sa nu-l mai bag in sacul de dormit si l-am gasit spre dimineata dezvelit si rece tot, stranuta bietul copil. Asda ca vreau sa-i dau putin Imuno Baby si un tubulet de Oscilococcinum. Nu stiu cine zicea de 5-6 bilute. Eu ii dau copilului cate un tub intreg de la o luna si jumatate, de fiecare data cand suspectez eu ca ar putea prinde vreo raceala....
Copiii vostri se rasucesc in somn? Dragos acum a inceput sa savureze sa adoarma pe o parte, dar dupa vreme se trezeste si plange, e amortit si in somn nu stie sa se rasuceasca....
Voi stiti ceva site-uri cu gimnastica pt slabit sau tae-boo( nu stiu daca asa se scrie....)?
Va pupam,
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

gusta spune:
Buna si de la noi
La multi ani ChrisDun sa ai parte de tot ce iti doresti.
Vad ca toti bebelusi sunt un pic raciti sper sa se faca cat mai repede bine.
Noi suntem bine .Numai ca Mara are o energie in ea de eu una nu ii mai tin pasul iar cu vocalizele ei deja cred ca o sa vina vecini sa ne roage sa nu mai faca asa.
O rugaminte cine are carti cu diversificare la bebei sa imi trimita si mie pe adresa adriaanse2000@yahoo.com ca eu sunt in pana rau de tot si meniul nostru e monoton total.
Va pupacesc si ne mai auzim
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by sufletzica
Din nou eu
Am uitat sa va intreb ceva: stitzi careva din voi cum este laptele Hipp?
Pana acum i-am dat Sarei Nan HA de care am fost f multzumita.dar pt ca am primit o cantit destul de mare de lapte Hipp 2 si 3 am inceput sa ii dau Hipp...Dar nu prea stiu nimic despre el.Daca stitzi vreuna ceva despre el sau atzi auzit alte mamici ca au dat la bebei spunetzi-mi si mie va rog...
Multzumesc
http://community.webshots.com/user/adele313"target="_blank">sara
Baietii mei beau lapte Hipp de cand s-au nascut, l-au primit la maternitate si beau si acum. E foarte bun, Hipp 2 se da dupa 4 luni, iar Hipp 3 - dupa 8 luni.
Maria

loreen spune:
Ada magraonul cerea ultima oara 90 de mii de euro pe el...patru camera 2 bai,gaz...Acuma nu stiu daca-i mult sau putin...eu pe-al meu l-am luat cu 65 dar era grajd degradat...
Ruxel pentru astia mici este vaporab balsam...celalalt este pentru copii mai mari pare-mi-se de 3 ani...daca nu gasesti incearca cu PULMEX baby,are acelasi miros si efect doar ca-i la tub...Cu tusea s-ar putea sa ie si de la mucisori,zici ca sunt adevarati magarusi...Fa-i niste sare calda si pune-o pe piept...pana ajungi la doctor...sau ceai de ceapa daca suporta gustul...baie ii fac dar un pic mai ierbinte chiar si pe cap ca doar nu oi lasa copilul sa se-mputa,mai ale sdaca transpira...dupa aia e taman bun de frectie...
Andutzy ale mele amandoua marsaluiesc prin pat precum ramele... seamana cu tac-su ca se plimba tot patul noaptea...Delia la inceputul noptii doarme civilizat...iar spre dimineata o gasesc in niste poztii nu tocmai normale,iar la cum arata cearsaful banuiesc ca a avut mult de lucru in noaptea respectiva....
Beatrice ce-ai facut bun de mancare...?!
Azi am halit vreo 4 mandarine si la pranz niste ficati ca se plictiseau in frigider...si ca sa aiba ungere la scurgere le-am dat si niste castraveti murati,dar fara paine si garnitura...O fi bai...?!
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

patriciaRO spune:
Loreen, am facut o salata de peste afumat, super rapida si acum vreau sa fac un bors de pui...
Beatrice, mami de Alex pifos

Danelutza spune:
La multzi ani si la multzi bani din partea mea pentru anul 2006.
Recunosc ca nu am citit aproape tot din ce s-a scris de la Craciun pina acum. Noi am petrecut sarbatorile acasa iar noaptea anului nou am petrecut-o in urletele Isabellei careia i-a aparut primul dinte, asha ca acum sintem in asteptarea celui de-al doilea. Pe 27 decembrie am facut primul caca la olitza
, sa nu spunetzi ca sint o mama nebuna, am incercat si a mers, asta nu inseamna ca de atunci n-a mai facut si in pampers, dar incet-incet vom invatza unde e mai bine de facut.
Inca o data va urez doar realizari in noul an si multzi pupici la bebelushi.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario

tzumpiloi spune:
Buna seara mamici
Mariucai nu ii mai place afara! Urla aproape continuu iar cum ma apropii de scara blocului tace , basca zambeste daca intram in scara.
Nu stiu ce a apucat-o ca ea era copilu' strazii!
Altfel este ingrozitor de miorlaita si baloasa ...Of de i-ar aparea dintzishorii astia odata!
Era un copilutz asa de cumnintzel dar acum este atat de greu...Ultima luna si jumatate a fost groaznica...sper sa fie de la dintzi si sa revina la normal dupa ce apar monstrishorii!
Chrius Dun, La Multi Ani!, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de micutza ta !
Sufletzica, si noua ne-a zis ca are sternul prea iesit in afara si timp de 3 luni a luat 6 pic de vigantol si 5 ml*3 de Ca pe sapt iar acum ia 3 pic de vigantol si 2,5 ml *3 calciu / saptamana.
Mie mi se pare ca strenul este la fel dar din cauza burticii nu se mai vede...
In fine la ultimul control a zis ca este bine si ca nu are semne de rahitism.
Nu cred ca ar trebui sa iti faci griji...eu stiu ca la rahitism copilasii au piciorutzele strambe , au fontanelele mari si nu mananca prea bine.
Astazi nej ucam cu Mariuca , i-l aratam pe tat-su si ii ziceam tata, ea spunea tata, apoi ii ziceam eu sunt mama...nimic iar tu esti mariuca iar ea spunea baba ( ii mai zicem bubu).
Api tati o intreaba cine e tata, Mariuca pune manutza pe el...dar mama ? si ce credeti ...ea arata cu degetul spre ceasca de cafea!
Mercedes, trebuie sa depunem noi dosarul si pentru indemnizatie?
Sau numai pentru stimulentul de 3 mil?
valas ca a inceput din nou sa maraie

simona_filipas spune:
Seara buna fetelor,
ChrisDun - cu intarziere LA MULTI ANI
Dragos a trecut de azi pe mancare pasata cu furculita. Vad ca inca nu s-a innecat dar a mancat numai 1/4 de portie. Asa de sod e cum mesteca...ne-am spart de ras. Noi am ramas singurei pina joi asa ca daca ma lasa Dragos o sa monopolizez forumul .
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Dragos ca se plictiseste foarte repede de orice. Dupa 10 min maxim nu mai prezinta interes indiferent ce jucarie i-as arata. Asa ceva n-am mai pomenit.
Si e atat de marait ca nu stiu ce sa-i fac .
Babygirl - stii cumva daca postul emite si-n Timisoara? Am incercat sa-l prind dar n-am reusit
Robotzica - sa o stapaniti sanatosi si sa scapati mai repede de credit
Sufletzica - sa stii ca si la Dragos e sternul mai iesit dar nu cred ca e cazul de rahitism. Am fost la control si nu ne-a zis nimic de asta. In schimb ne-a indopat cu calciu gluconic.
LA MULTI ANI sarbatoritei de azi Bianca TeodoraSa cresti mare si frumoasa.
Simona de
Dragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona