Bebelusi de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Vad ca s-au racit bebeii de parca au mers pe jos la focurile de artificii din centru ...Pupici pentru bolnaviori si faceti ce zice Loreen ca ea le are cu doftoricitul...
Eu nu am avut cu Thomas mai mult ded 1 zi de febra dupa vaccinul de 2 luni si inca o zi cu febra acum vreo 3 luni...Am scapat ieftin pana acum.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ada ...culmea chiar este de vanzare apartamentul de sub mine...vrei?M-as bucura tare tare sa ne facem vecine...
Raceala lui Sergiu ar putea fi 80% de la vaccin ca si mandra mea a facut da nu chiar asa rau...

Crisdun LA multi ani sa fii sanatoasa... frumoasa... fericita... iubita...dorita...implinita...

Eu sunt capiata rau ...pe zi ce trece ma minunez tot mai tare de prostia neamului meu...de cand a murit tata primesc mesaje de sarbatori si telefoane de la rude care pana acum nu au realizat ca exist nici eu nici ai mei...Cat de ipocriti poti fi?!

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Ruxel, si Sara a dat ceva semne de raceala zilele astea adica ii transpira rau capaliga seara cand adormea (dar rau nene, udam un servetzel stergand-o) si a mai facut si ceva temperatura.
Eu i-am dat panadol la 6 ore cate 3.5 ml ca sa ii scada febra si doctoritza mi-a spus sa ii dau si cate 5-6 bilutze de Oscilococinum (cred ca asa se scrie :) ) dizolvate in putzina apa i fiecare dimineatza timp de cel putzin o saptamana (asta este un medicament homeopat care cica le intareste si imunitatea)
Vad ca acum temepratura nu mai are si parca nici nu mai transpira asa rau.Aaaa ...si am uitat.Mai tusea si putin.dar uscat.
Pt asta mi-a zis sa ii dau Paxeladine.Dar cum mie mi s-a parut ca nu tuseste semnificativ nu i-am mai dat.
Vad ca acum cu tusea nu mai are nici o problema.
Poate te ajuta ce ti-am spus.

Mai ma macina si pe mine o intrebare...Care sunt semnele rahitismului la copii asa mici? ca bebelina mea are sternul cam iesit in afara ...se simte un oscior asa iesit in afara cand pui mana.Asa l-a avut de cand s-a nascut.Atunci era mai schilodica si se si vedea cu ochiul liber.Acum a facut burtoi si se vede mai putzin dar se simte.Cu fontanela sta bine.A avut-o mica de cand s-a nascut si acum parca este si mai micutza.Piciorusele sunt relativ drepte....Mai sunt si alte semne? Pe mine ma ingrijoreaza sternul ala ca nu mi se pare ca arata prea ok.Doctoritza mi-a spus cand s-a nascut ca sa vedem cum evolueaza si apoi nu a mai zis nimic.Bine, nici eu nu am mai intrebat-o.
Dar va auzeam pe voi acum ceva timp vorbind de asta si mi-am adus aminte.
Cum ar trebui sa arate un copil cu semne de rahitism? Stitzi careva?

Renovarea casei...urata treaba.Noi suntem in renovare de vreo 3 luni si cred ca mai dureaza cel putin inca 3.Stau cu lucrurile inghesuite prin sacose si gentzi si nu gasesc niciodata ce imi trebuie
.Un cosmar....

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

La multzi ani, ChrisDun! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucri de copilasul tau!

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Crisdun, La multi ani si toata fericirea din lume!!

Loreen, si cat vrea vecinu' pe apartament? Normal ca mi-ar placea sa ne facem vecine. Si lui Sergiu

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Chrisdun, La multi ani cu intarziere... Sa fii iubita si mult noroc si bogatie in noul an!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani CRISDUN!Sa ti se implinesca toate dorintele!
La Multi Ani BIANCA TEODORA!
Sa cresti mare si fericita!

Crisdun iti raspund eu pe jumatate ca Monster... este cu J Lo. si Fonda. Nu l-am vazut. Ma risc cu o adresa, sper sa nu am probleme, www.imdb.com/title/tt0369735/" target="_blank">aici.
Este cel mai bun site de prezentare a filmelor.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Uraaa, sunt salvata! Vine sotul de dimineata si-mi zice pe un ton sumbru: "M-am ingrasat 13 kg!". Eu ma uit usor socata si apoi zambesc laaaaaaaaaarg: deci s-a stricat cantarul! Deci nu m--am ingrasat 6 kg in 2 saptamani si sunt asa de vaca ca nu mi-am dat seama! Asa ca am luat cantarul, l-am pus pe o suprafata plana, i-am dat un pumn si mi-a aratat 52,5 kg. Asa mai merge, dom'le Just in case, ma cantaresc si la colega mea pe la care intentionez sa trec zilele astea.
Va dati seama ca in secunda urmatoare eram la sacosa cu dulciuri

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani!

Revenim si noi dupa zile bune cand n-am mai avut acces la net, am fost plecati la socrii la Fagaras, ne-am intors pe 30 cand n-am avut timp nici sa deschid calcularetul, iar acum profit ca a scos-o buni pe Maya la plimbare si imi fac si eu un pic de cap!

In primul rand vreau sa va urez tuturor sa aveti un an bun, plin de bucurii si realizari, sa aveti liniste si caldura in suflete si in caminele voastre, si sper ca peste ani sa ne intalnim tot aici sa dezbatem problema bubitelor si cosurilor care le ies copiilor nostrii....la pubertate!

Noi am avut niste sarbatori tare frumoase. Pe 26 am fost la casa de la tara a socrilor mei unde m-am bucurat sa constat ca inca se pastreaza obiceiurile din strabuni, ca tineretul din sat se imbraca in costume populare, merg la colindat si danseaza fara incetare pana la Sf. Ion!
De revelion am fost la nasi unde am facut o petrecere micuta, s-a stat mai numt la masa, am vorbit, am mancat.. Spre surprinderea mea Maya a reactionat destul de bine la miezul noptii, am privit focurile de artificii de la geam si ea era tare incantata de jocul de lumini colorate ale artificiilor!

Va pup mult pe toate, acum vreau sa va citesc un pic din urma, sunt curioasa sa vad ce ati mai facut in lipsa noastra!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Cred ca trebuie sa incep sa-i dau ceva pentru tuse, pentru ca tuseste din plamani, ca un om mare.

Aveti idee daca pot sa-i dau ei cu VapoRub? Pe Alex mereu o dau cu asta cand e racita, dar nu mai am prospectul de la el si nu stiu daca am voie la bebelusi. Ma gandesc ca daca tot il am in casa, sa nu mai dau banii pe altul decat daca asta nu e bun pentru ea.
Febra inca nu a facut, dar o tin sub Panadol la 6 ore.
Ce ciuda imi este ca a racit, pentru ca mereu am avut grija sa nu pateasca ceva, si acum cand nici nu ma gandeam ca o sa se intample asta...iaca s-a intamplat.

In legatura cu casa........... nici nu vreau sa ma gandesc !!!Noi am mai facut asta o data in '99, si am stat aici asa cum am putut, Alex avea 7 luni, dar tin minte ca din camera pana jos la usa ajungeam alba de var, si vreo 2-3 luni nu mi-am putut scoate din nas mirosul de var.
Dar acum chiar nu se poate sa stam aici, pentru ca ceea ce facem este de-o anvergura mult mai mare, plus ca Alex are lectii, pe Bia nu vreau sa o tin in nebunia care va fi, etc.
Ca sa imi mai treaca depresia, ma gandesc la cat de frumos va fi dupa ce aranjam......dar mai e pana atunci .

Aaaa, mai vroiam sa va intreb: cand copiii vostri sunt raciti sau dau semne de raceala, le mai faceti baie? Nu stiu ce sa fac, pentru ca in mod normal eu nu i-as face baie, dar asa, ar trebui sa astept pana se face bine, ceea ce va dura vreo 3-4 zile cred, si cum naiba sa tin copilul nespalat atata timp. O sa o spal la chiuveta prin diversele locuri, dar ce fac cu spalatul pe cap?
Mai dar chiar mi-e ciuda !!! Ce naiba trebuia sa o iau cu mine la coafor ?????????????????????

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput