Mamici de ianuarie-februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
GIOVA stai linistita ca dupa bioritm mai ai de asteptat!![]()
Urmeaza ELLARAD care azi are I si E la zero si F aproape max,adica exact configuratia aia cu buclulc ![]()

Apoi vin eventual ANDA si URSULINA...
Iar ANCUTA ai grija azi ca ai dubla zi critica din aia adevarata fizic si emotiv !
Eu,FLORININI si ALINA doar prin 9-10-11 avem configuratii mai ciudate...cred ca ALINA face spume deja ![]()
![]()
![]()
Asa asa ca sa vedem cine urmeaza din trupa asta cu DPN-urile intre 4 si 12 ianuarie! N-am mai pus-o pe RALU ca ea maine incepe anul cu bebe!
MONI 39+
si
DIANA

teolinda spune:
MONICA esti bestiala cu bioritmurile.
Bine ca eu am scapat ca altfel cred ca nasteam numai ce auzeam ce iese din calculele tale.
Oricum m-ai calculat si pe mine... dupa... si mi-ai zis ca am avut tripla zi critica pe 6... cand am nascut
.
Auzi... mai calculeaza si acum sa stiu si eu cand se regleaza puradelul meu cu somnul ca sa stiu in cat timp ma zombilesc de tot
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA azi esti emotional aproape de minimum (poimaine e zero apoi creste!),probabil te simte si Nicolas pe tine...Fizic esti spre maximum,iaar intelectual sub linie,dar nu mergi la examen,nu? ![]()
In ziua nasterii aveai zi critica adevarata fizic(50%) iar I si E erau la zero...cam ca si ELLARAD azi
Poate ma ia la 
![]()
MONI 39+
si
DIANA

monica70 spune:
TEOLINDA pai eu trebuia sa-i fac lui NICOLAS mai bine...uite in urma cu doua zile a avut zi critica fizic (50%) iar celelalte doua spre minimum.Acum o ia in sus fizic,dar tot mai e putin prost dispus...ca are emotionalul sub 50%!
MONI 39+
si
DIANA

teolinda spune:
Merci mult Monica!
Adevarul e ca am si plans un pic dim. la 8... de ciuda ca e asa haotic si nu stiu ce are de e asa.
Nu merg la examen... sau poate tocmai asta e... asta micul imi da teste..

si eu cu intelectul fiind varza nu pricep sa ii fac ce are el
.
Bine macar ca fizic stau bine... deci pot face drumuri din sufragerie in dormitor la el fara sa cad din picioare
.
monica70 spune:
FETELE am primit mesaj de la MARAKI in care imi zice ca nu vine azi acasa,poate luni.Inca nu alapteaza,o stimuleaza cu pompa.Si ne intreaba cine a mai nascut,apoi se intrerupe brusc...o fi prins-o baba aia! Si eu nu-i pot raspunde de pe telefonul asta tampit 

GIOVA pe unde esti? Poate reusesti tu ,sau IRINA...
MONI 39+
si
DIANA

teolinda spune:
Ahaaa.... deci asta e ... si el e mofturos.
Deci fizic el o ia in sus... de-asta sta si cate 2 ore treaz... ca l-a apucat voiosia. De la anul il scot eu la plimbare
... sa vezi ce doarme cand o da cu nasul de frig![]()
ellarad spune:
Monicaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
ce ai cu mine?
nu trebuie sa nasc azi. cel mai devreme pe 3.
tocmai am facut o plimbare pana la snagov ca este asa de frumos afara... si vin si ce aflu? ca m-ai programat pentru azi.![]()
mi se pare mie ca s-a cam lasat burta iar Danut se cam agita dar parca nu as vrea azi. am promis parintilor si tuturor prietenilor ca stau cuminte ca sa petreaca si ei cum trebuie.
oricum ar fi, Monica 
Ella si
Daniel Alexandru 39+
monica70 spune:
ELLA atunci sa nu dansezi pe masa de REVELION ![]()
stai cumintica! ma si intrebam cand apari cu
![]()
MONI 39+
si
DIANA

monica70 spune:
Pe MARAKI precis a prins-o baba aia, ca are telefonul inchis acum.Am incercat s-o sun de pe fix, daca tot nu pot trimite mesaje,dar se pare ca nu mi se arata...Ce prostie sa n-ai voie cu telefon! Si ea voia sa-si ia PC-ul cu ea ![]()
MONI 39+
si
DIANA