Mamici de ianuarie-februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
ank si bb spune:
buna fetelor!!! 
nu am apucat sa citesc nimic pana acum, abia am reusit sa intru pe forum... caut in disperare articole despre bb si mamici ca parca am uitat toto ce citisem...
am vazut ca sunt pe listuta de mamici
si deasemenea le felicit pe mamicile nou aparute... daca sunt ca mine.. le inteleg perfect!
fetelor, tre sa ma adun...
vreau sa va spun ca am venit ieri dupa amiaza acasa... ca am facut sacandal ca sa nu mai stau o zi, am o bebita sumpa foc... momentan nu pot scoate pozele ca a scos marius bateriile din camera si le-a pus in carusel....
e o scumpa!! o ador!
nasterea a fost dificila, o sa va povestesc odata si odata, dar bbe a fost ok
ups, acum am realizat, e o mica schimbare, bb trebuia sa se cheme karina-alessandra, dar, inainte de a merge la primarie, marius s-a sucit si am rediscutat subiectul.... acum e deja in acte: IRENE-KARINA.
si e mai bine asa, imi place mult de tot. oricum, noi o strigam karina...
am nascut natural cu epidurala, si am o taietura de mai toata frumusetea, cusuta, dar am uitat sa intreb cum ma spal.. pana imi scoate firele marti... am dat cu ceai de galbenele, ca altceva nu am stiut ce sa fac...
fetelor, va pup, nu stiu cand mai intru, am sa incerc sa mai intru pe yahoo mess ca sa mai culeg un sfat de la o prietena ... daca si voi mai intrati, eu sunt cu nick-ul channnah.
va pup si va zic acum "la multi ani!!!!"
aveti grija de voi si de bb-ii vostri! merita din plin!!!!!!
albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png
utocatalina spune:
Hai ca am mai dormit si eu vreo ora...Bee vroaim sa te intreb citeva lucruri ca am vazut ca ai pompa de sin ca a mea:
1. te mulgi dupa fiecare masa a Anei?
2. sterilizezi de fiecare data inainte pompa?
3. ce faci cu laptele care se stringe? Il pui la frigider? I-l dai la suptul urmator? Cum? I-l incalzesti? Cum? Pe aragaz? In cuptorul cu microunde? Lamureste-ma si pe mine ce si cum?
Monica eu nu stiu ce sa mai zic cu Bia...daca ajungem si la data de 4 de acolo nu are decit sa faca ce vrea, dar pentru moment sa stea cumintica! Preventiv imi spal papucii de spital!![]()
Giova sunt innebunita dupa Panetone..abia astept sa se faca 18:00 sa pap o supa de rosii si sa mai pap o felie ca simt ca mor de pofta!Eu cu coaforul am lasat-o moale, ca ma costa o gramada de bani daca ma duc la cel mai apropiat de la scara vecina si oricum nu ma fac aia mai bine decit m-as face eu...oricum acum nu ma fac..zic bine mercic ca am reusit cu ajutorul lui Dan sa ma spal pe cap!Eu vreau sa-mi fac pedichiuraaaaaaaaaaaaa!
Teolinda cit timp ai pierdut apa pina ai nascut?Cite zile?
Pacat ca Maraki mai sta in spital..o sa faca Revelionul acolo...dar este mai bine pentru Angelos!
Cred ca sapt. viitoare se lasa cu multe mamici...maine deja o bifam pe Ralu!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37 FIX ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Anca ma bucur ca esti bine si ai ajuns acasa.
.abia astept sa vad pozele cu mititica..Cu cine seamana?
Daca ai intrebari si nu stii raspunsul intreaba-le pe maimicile noastre si pe cele de noi-dec, ca ele deja au trecut prin asta
..Pupici si Un An bun si tie, cu tot ce iti doresti!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37 FIX ![]()

alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
ACINA, la multi ani! Multa sanatate, sarcina usoara si un bebelin superb, sanatos si frumos!
CATA, imi dai emotii! Oricum, eu zic ca saptamana viitoare nasti.
RALIRALI, nastere usoara si o bebelina sanatoasa, frumoasa si cuminte! Iti tin pumnii maine!
Eu am mers la dr. azi, mi-a zis ca am colul tot strong, ca mai poate dura si doua saptamani pana nasc. Dar m-a intrebat daca vreau sa nasc azi, ca se poate. Ea este de garda. Si am hotarat cu Gabi sa nu aiba Ayan ziua de nastere chiar de Revelion si sa-l mai si lasam in burtica putin. Acum, pe 6 Ianuarie dr. este iar de garda si am hotarat sa merg atunci sa nasc. O sa am aproape 40 de saptamani si e ok. Plus ca dr. mai pleaca din tara dupa aceea si vreau neaparat sa nasc cu ea. Asa ca pe 6 Ianuarie de dimineata ma prezint la spital! Deja am emotii, mi-e frica, dar imi si doresc sa vina ziua aceea! O sa nasc natural, cred ca o sa-mi rupa dr. apa.
M-am simtit nasol toata noaptea, m-a intepat colul si de cate ori aveam vezica plina aveam dureri mari pana ajungeam la baie sa fac pipi. Acum mi-e si greata, desi am papat niste spanac cu oua.
A, si mi-a mai zis dr. sa iau de seara doua pastile de Dulcolax ca sa nu-mi mai faca clisma.
Va urez la toate sa petreceti bine de Revelion, sa va distrati si sa puteti papa ce vreti, sa nu aveti greturi! Sa aveti un An Nou plin de impliniri!
Astept sa vina si MARAKI acasa sa ne povesteasca cum a nascut. Ce misto ca o sa fie de Revelion acasa cu bebelinul!
Fug sa mai fac ceva treaba prin casa.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
ANCA bine ca iti petreci revelionul acasa! Si mie imi place numele nou ales
.In rest te descurci tu! Asteptam poze cat mai iute!
CATA vezi cum te contorsionezi la pedichiura aia sa u faci ceva!!!
MONI 39+
si
DIANA

Bombonicaaaa spune:
Bun gasit fetelor !In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt. urarile si felicitarile voastre !
Am venit si noi acasa ieri si suntem in extaz de atata fericire, nu ne mai saturam uitandu-ne la comoara noastra .Jasmine e o fetitza foarte cuminte , nu plange decat cand ii este foarte foame iar de dormit nici nu simti ca avem bebe mic acasa , aseara a dormit toata noaptea si a trebuit sa o "chinui" nitzel sa o trezesc sa pape, e un inger ! Eu sunt bine , operatia arata super ,nu am nici un fel de fire la ea ?! chiar ma intreb cu ce au lipit-o
Totul a decurs cum nu se putea mai bine,i-am speriat pe aia din spital
, am intrat in sala de operatii razand si am iesit la fel cu un "ranjet" cat cuprinde, iar dupa 3 ore de la operatie am mers pe picioarele mele .Curaj tuturor celor care va asteptati bebelusii si sa va ajute Dumnezeu sa fie la fel de usor cum a fost la mine , ca a fost super!
A venit si lapticul de ieri, doar ca iubita mea e cam lenesa si ca sa o trezesc trebuie sa o las in pampers , cum simte aerul la popou cum se trezeste , alta modalitate de a o trezi nu am gasit inca ![]()
Am o rugaminte pentru fetele care deschid cap. si m-au trecut pe lista , eu am nascut cu cezariana nu natural , va rog daca vreti sa modificati.
Fug sa-mi mai dragalesc putzin iubita si sa-i dam papi , am sa scriu si eu povestea noastra desi nu este lunga deloc dar sa vad cand i-mi gasesc timp poate la anu'
Va doresc tuturor La multi ani , un an nou plin de bucurii , sanatate , tot ceea ce e mai bun pe lume si bebei sanatosi !
Oana
Noemy si Jasmine Neidyn 
monica70 spune:
BOMBO ai aparut! Abia astept sa vad poza!
Pana atunci spune-mi ai facut anestezie totala sau rahianestezie?
MONI 39+
si
DIANA

utocatalina spune:
Bombonica am vazut pozele...super Jasmine Neidyn
Abia astept sa aud povestea nasterii ca daca zici ca a fost usor si ai nascut cu cezariana, asa cum o sa nasc si eu, ma intereseaza TARE!Si eu vreau sa stiu ce anestezie ai facut!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
37 FIX ![]()

monica70 spune:
Am vazut pozele cu JASMINE! E o frumusete! Si ce dolofana si bucalata e! Sper sa ramana si la fel de cuminte ca acum! 
MONI 39+
si
DIANA