Mamici de ianuarie-februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela de cind asteptam raspunsul tau...deci daca am inceput joi seara ar fi citeva zile si apoi girla,nu? Cred ca la asta s-a referit si T!Pupici lui Daniel!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta37 FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
Nu mi-am mers netul 2 zile si abia acum am apucat sa citesc si eu tot ce ati scris zilele astea.
MARAKI, FELICITARI, SA ITI TRAIASCA BEBITUL, SA FIE SANATOS, NOROCOS SI SA AIBA PARTE NUMAI DE FERICIRE IN VIATA!
ACINA, LA MULTI ANI SI SA AI UN BEBE CUM ITI DORESTI TU! SA FII FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IUBIRE!
Ralu, tin pumnii maine la operatie, sa dea Domnul sa fie totul bine si sa iti tii cat mai repede comoara mica in brate!
Ursulica, si matzele mele s-au speriat de petarde si artificii, ala micu era disperat, e pentru prima oara cand aude asa ceva, macar ceilalti aveau antrenament, cel putin Oscar chiar ca nu se mai sperie, el e singurul care e calm si doarme ca purcelul.
Cata , se pare ca Bia s-a cam hotarat sa apara, din cate vad eu, ai grija cu apa aia si tine legatura cu dr.
Eu am intrat azi in sapt. 40 si ma apuca transpiratiile instantaneu doar cand ma gandesc la nastere, ca se apropie si ca nu prea mai am cale de intoarcere. Am impresia ca probabil incep si eu sa pierd dopul, de doua zile vad ceva alb si gelatinos pe hartie, dar chestia asta nu apare de fiecare data cand ma duc la toaleta. Asa ca ma astept sa fie de la o zi la alta, oricum DPN-ul meu e sambata viitoare, acum sa vedem ce vrea bebe, sa vina inainte sau dupa termen, sau la termen. Plus ca am impresia ca mi s-a cam lasat burtica asa ca...Nici nu imi dau seama de ce simt, parca nici nu mai imi e frica asa de rau de nastere, stiu ca va fi sotul meu cu mine si ne descurcam noi, amandoi suntem nerabdatori si ne tot intrebam cand va fi. Sotul meu imi spune ca abia asteapta sa il tina in brate si sa il pupe.
Moni, sa stii ca tot imi pun intrebari cu bioritmul ala, daca nasc maine? Ca ma tot intreb... Sper sa nu totusi ca inca nu am chef, nu vreau sa il fac pe dr. sa vina la spital doar pentru mine.
Va pupic acum pe toate , intru mai tarziu, ma duc sa fac placintica.
Anda si bebe Mark 40+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ce ametita sunt! N-am intrat in saptamana 40, ci in saptamana 39, una gandesc, alta scriu!
Anda si bebe Mark 39+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata felicitari pt. 37 sapt.!!! Stai cumintica sa vina Bia in 2006.
Florinini felicitari pt. 38 sapt.!!!
Anda felicitari pt. 39 sapt.!!!
Mama dar multe fete fac azi sapt. fixe!!!
Ralu bafta pt. maine!!! La noapte incep cu galeria!!! Fi barbata!!!
Nico cam tarziu te-ai trezit.
Eu la 8, si azi noapte am stat treaza vreo ora jumate. sa vezi ce pic dupa 12 noaptea ca eroul.
Pt. praji aia nu e nimic, ti-am zis ca nu o fac acum.

Fetelor am fost harnici pana acum. Am luat tortul. Ciorbitza e aproape gata, chiftelutele sunt gata, ouale umplute...mai trebuiesc umplute. Mai trebuie facuta maioneza pt. ele, vinete si ciuperci si gata. Clau a terminat curatenia si mai pregatim fripturica pt. maine.

Merg in beci sa alegem muratura.
Revin mai tarziu.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Anda daca ai facut 39+ ai intrat in sapt. 40!Felicitari!Apropo, Monica mi-a zis cu bioritmul ca pe 2 am ziua critica!
Giova multam fain eu am papat acum ca o sparta: cirnat(ca nu gustasem pina acum), salata de beouf, friptura de porc cu conopida murata si cel mai misto Panetone...unul cu cioco...daca ciocneam si un pahar de sampanie ziceam ca acum a venit revelionul!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta37 FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!
Am intrat rapid inainte sa ma apuc de tort (ca sa fac si eu ceva pt Rev! ca pe restul le-a facut mama.. Deci eu clar nu sunt mama eroina, ca ma tarasc cu fata atarnata de sani si atat).
ACINA LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita!
Rali, bafta multa maine, refacere usoara, Anastasia sanatoasa si muult laptic (ai vazut ca aici mai apar problemutze).
Catalina, tinem pumnii sa nu iasa Bia anul asta!
Irina, l-am vazut pe Mario cu suzeta! Ce discutii am eu cu sotzul pe tema asta! Ana e mereu cu tot pumnul in guritza! S-a obisnuit din burtica! Nu stiu ce sa fac s-o dezvatz! Plus ca sigur ma foloseste si pe mine pe post de suzeta! SI fata mea are un fix cu gatul! Suge la gat cand ii scoatem gazele!
Teolinda, cum sa ma supar de ce-ai zis cu suptul!. In teorie asa stiu si eu! Dar practica ne omoara! Cred ca trage ea mai greu sau am eu probleme cu canalele infundate (desi pompez la greu) si cu lactatia poate insuficienta! Cert e ca ne cam chinuim si eu si ea, dar speram sa fie bine! Mersi pt informatiile despre buricel! Nicolas, in cate zile a recuperat greutatea de la nastere? CA eu sunt putin ingrijorata! Eu stiu de 7-10 zile!Azi avem 9 zile si sper diseara sa am o surpriza placuta, altfel.........

Pe restul fetelor . Si va doresc un AN NOU minunat, bebei sanatosi si voi sa fitzi cele mai fericite mamici!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!
ACINA la multi ani !
RALU iti fac deja galerie pe maine pentru ANASTASIA!

CATA la tine mai astept pana pe 2 ianuarie,nu?
Sa stii ca si eu am avut o noapte de genul asta,ca azi am si eu 39 fix si intru in sapatamana 40. Si cum mi-a prezis IRINA aseara ca nasc astazi... sa ma fi vazut! M-a lovit de mai multe ori DIANA cam ciudat de m-a durut rau colul - acolo nu m-a mai durut niciodata -contractiile erau cam dureroase si cand am simtit ca ma dor si salele...am inceput sa ma uit la ceas ...prima oara s-au repetat cam la 20 de minute,de doua ori!!!!! Cred ca era si autosugestia deja!
Pana la urma m-am calmat dar vede ea IRINA
Ca de obicei am reusit sa dorm de pe la 3 la 5,apoi pana pe la 12,cu treziri de telefoane din doua in doua ore Dar macar am dormit...
Cu REVELIONUL m-am hotarat sa nu merg la mami,desi e la 5 minute,mai bine sa vina ei! Si daca trebuie sa care mancarea Macar aici am bagajul la usa si ...net-ul la indemana
Asa ca ne mai auzim azi!

MONI 39+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor va pupicesc!

Felicitari tuturor care schimba saptamanile astazi si nasteri usoare.
ACINA -LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, fericita si puternica pentru bebelusul care va veni.

CATA - si eu am inceput sa pierd apa tot ducandu-ma la pipi. Era apa efectiv... incolora, inodora si nu puteam opri jetul decat daca se oprea el.Atentie.... eu aveam 36FIX... si cand m-am dus la spital si au vazut ce si cum....a fost clar ca nasc iar contractiile pe care sa le simt eu au venit dupa 5 ore... nici eu nu stiu cand a trecut atata timp. Oricum... iti doresc sa stea BIA acolo pana la anul.

GIO - cata treba ai facut dejaaaa.

URSULINA - cum stai cu moralul azi?

BEE - Nicolas a scazut 300gr in spital si cand l-am cantarit la 11 zile de la nastere greutatea era recuperata. La varsta de 2 sapt avea 3,9kg(+140gr fata de cu cat s-a nascut). La varsta de 3 saptamani avea deja 4,2kg deci 440gr peste greutatea de la nastere.
Eu zic sa nu te mai stresezi cu kg.. nu e relevant deocamdata. Asteapta controlul de 1 luna... ca te bulversezi aiurea cantarind-o zilnic.Eu il cantaresc pe Nicolas in fiecare marti... cand mai aniverseaza o sapt de la nastere.Si asa imi dau seama daca a luat in greutate.

Revin... va pupicesc pe toate!

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu-mi vine sa cred ca am terminat. Mai am vasele, dar cand venim. Si Clau bucataria. Am si papat si acum ne pregatim de coafor. Cu toate ca as dormi putin. Sunt franta.
Cata si eu am 2 panetone. Sunt moarta dupa ei, in Italia mancam o groaza. I-am zis la sora-mea sa-mi cumpere caci dupa craciun gasesti si la 2 euro si aici sunt la 300.000 lei aceeasi.
Monica pai daca te-a batut asa tare Diana, poate soseste, dar nu in noaptea asta. Felicitari pt. 39 sapt.!!!
Deci ne auzim si la noapte pe forum?
Marco asculta cutiuta muzicala si-mi danseaza in burtic.
De maine de la amiaz are unda verde de la mine, poate sa vina cand vrea.Dar pana atunci rosuuuu.

gio si bb Marco 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio - sa te faci draguta la coafor.Te invidiez... eu parca sunt ciuma padurii. Ca Nicolas mi-a anulat programarile la coafor pe anul asta... una era pe 7 dec... si cand colo hop el a venit pe 6 sa imi strice planurile... si alta ma gandeam pt inainte de Craciun ca ziceam sa il astept si eu aranjata pe 27 dec cand era programata cezariana.

Acum sunt vraiste... o sa ma duc la inceputul anului.. ca va fi mai liber si scap mai repede si sa vad daca am cu cine sa il las pe el.

Azi noapte mi-a facut-o... s-a trezit dupa baia de la 9 , la orele 12 si s-a culcat la 1, apoi trezit la 3 culcat la 4, trezit la 6 culcat la 8.
S-a dereglat cu somnul... nu stiu de la ce....

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput