Cu dragoste, din IASI (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Stefana, stai linistita, ca nici eu nu am bebe si tot vin pe aici. Nu cred ca s-a zis ca e strict subiect pentru fete de Iasi care au copilasi. Si oricum, de cand sunt eu aici cel putin, se mai discuta si altele. Ca ma bag singura in seama...

Ma bucur ca te-ai distrat la Revelionul lui Nichita. Esti prima persoana pe care o aud ca a fost acolo

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_d

Hello fetele,
Stie cineva care a nascut de curand, cam care mai sunt preturile la o cezariana la Cuza Voda? (NU vreau sa dau prea putin, dar nici sa sar calul si sa dau prea mult :d ).

Oricum, am un milion de nelamuriri si de intrebari, si sper ca bb sa fie rabdator si sa astepte termenul (dar pp ca toate astea sunt normale in perioada asta, plus ca ma bazez pe sprijinul vostru moral).

Mersi

34+

Irina, cu siguranta fetele iti vor raspunde la multe intrebari, ca sunt saritoare...

De cezariana la Cuza Voda, a mai intrebat si Darria, cred ca in precedentul capitol... Du-te in urma si gasesti. Cum ii spuneam si ei acolo, o cunostinta de-a noastra a nascut acolo in iunie 2005 si totul a ajuns-o cam 10 mil. Dar a fost tratata super, fata de alte femei de acolo, care nu au avut atatia bani si medicii, pur si simplu si-au batut joc de ele. Nu vreau sa te sperii, dar in general cand mergi la medic, daca nu cotizezi serios... stii si tu, cred... Asta nu e o regula, evident ca sunt si exceptii, dar asa putine!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Hai, mai Adriana, ti se pare asa mult???

Stefana, eu lucrez la Evenimentul si daca vrei, ma uit azi in fisiere, sa vad ce anunturi vin la Inchirieri-ofer si iti dau un semn daca e ceva convenabil. Ok? Te-as sfatui sa nu optezi pentru agentii imobiliare ca te duci la vale rau de tot...
Si sa stii ca sub 100 euro, nu prea mai sunt din iunie-iulie. Atunci se mai gaseau la 80-100, dar acum, nu prea. Ma uit des, ca si pe mine ma intereseaza, in perspectiva. Si ma inspaimant...
Ce zone ai vrea? Si cum sa fie? Mobilata, utilata? Cu centrala? Ce preferinte?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Irina, nastere usoara si un bebe sanatos.
Am intrebat si eu fetele(aici si pe un alt forum) despre bugetul pt. o cezariana. Stiu asa: ginecolog 4 mil, neonato 1 mil, anestezist 1 mil, asistenta care e si moasa 5oo.ooo si apoi cate 50.000 sau chiar 100.000 de fiecare asistenta(in f-tie de ce face ea). Daca vrei iti trimit pe Pm site-ul ca sunt mamici din Iasi care au nascut la Cuza(nu stiu daca si prin cezariana).
Dar astea sunt si "tarifele" pt. o nastere normala desi eu stiu ca o cezariana costa mai mult. Acum cred ca depinde si de medic.
In concluzie sa ai pregatiti cam 10 mil.

Editare: am vrut sa-ti trimit Pm dar tb. sa-l activezi(de la Meniu - Mesaje private). Aici nu pot sa dau adresa ca e reclama.
A, uitasem: se obisnuieste dar nu e obligatoriu ca la asistenta care e si moasa sa se dea un prosop si un sapun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Hai, mai Adriana, ti se pare asa mult???

Stefana, eu lucrez la Evenimentul si daca vrei, ma uit azi in fisiere, sa vad ce anunturi vin la Inchirieri-ofer si iti dau un semn daca e ceva convenabil. Ok? Te-as sfatui sa nu optezi pentru agentii imobiliare ca te duci la vale rau de tot...
Si sa stii ca sub 100 euro, nu prea mai sunt din iunie-iulie. Atunci se mai gaseau la 80-100, dar acum, nu prea. Ma uit des, ca si pe mine ma intereseaza, in perspectiva. Si ma inspaimant...
Ce zone ai vrea? Si cum sa fie? Mobilata, utilata? Cu centrala? Ce preferinte?

E si maine o zi!

Mersi mult, ranield! Insa intre timp s-au mai schimbat lucrurile. Persoana pentru care cautam s-a hotarat sa mai astepte. Era f urgent acum si cum nu a gasit... mai amana venirea in Iasi. Oricum, noi urmarim Evenimentul. O sa mai cautam prin martie.
In rest... mi-e tare ciuda pe gheata asta de pe strazi, ca iar trebuie sa merg ca pinguinul.
O zi buna tuturor!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara,

Eu am fost azi sa depun dosarul pentru alocatie. Am stat la o codita buna si in final am reusit. Pentru cine are de mers dar nu a ajuns inca: se merge la Primarie, dar la un sediu nou, pe Soseaua Nationala, in zona unde a fost "Podul de lemn".Program: 8.30 - 16.00.Foarte aglomerat dimineata, mai rezonabil in jurul orei 14.
Aveti nevoie de: copie buletin, copie certificat nastere copil si adeverinta de la servici.Mai completati acolo un formular ce include: cerere si declaratie pe proprie raspundere si inca o declaratie pt sot (am completat-o tot eu si am si semnat in locul lui). In final am primit un nr de ordine si un nr de tel cu indicatia sa sun din nou la inceputul lunii viitoare si sa ma prezint pentru o noua declaratie, cum ca nu am reinceput serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irina, bun venit pe Dc si nastere usoara! Mi se par rezonabile preturile pe care le-a indicat Darria, chiar daca e vorba de cezariana.

Darria, oricine e binevenit aici. Nici la mine nu e punctul forte, eu postez mai mult la 'femina intim'.
Fetele sunt primitoare si calduroase.

Adi, sper sa nu incurc oalele: cum ti-au iesit saratelele? Sau mi-ai spus...si ma lasa pe mine neuronii?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Danna, multumim de informatii. Trebuie depuse 2 dosare, asa-i?
Mai precis, sediul asta pe unde e?
Mersi!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana ce declaratie pt. sot trebuie? Ca pt. mamici stiu ce trebuie.

Mergi la inceput

Darria, ce faci draga? Gata, te duci cu dosarelul pt alocatie deja???

Stefana, sa nu apelati la agentii. Sau, ma rog, poate, poate, poate aveti noroc. In general, ele cer un comision pentru inchiriere, care e cam cat chiria pe 2 luni... Eu puteam sa iti zic inchirieri date de persoane fizice. Oricum, daca mai ai nevoie si pot, te ajut cu mare placere oricand!

E si maine o zi!

Mergi la inceput