Cu dragoste, din IASI (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lorym, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ceea ce te intereseaza pe tine.
In schimb, ma bucur ca mai dai si tu, din cand in cand, cate un semn de viata...
Pe la Nunta in Iasi de ce nu mai vii? Ne e dor de tine!
Te pupic!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, esti nascuta in aceeasi zi cu sor-mea si cu una inaintea mea, so, sa-ti dea D-zeu cadou un pui de leoaica blind, sanatos si papacios...
am intrat si io intr-o zi la subiectul cu nuntile in iasi si-am vazut ca-s multe gagici p-acolo care n-au dt niciodata pe-aici, di ci oari?!

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eu abia acum am auzit de subiecctul 'nuntile in Iasi'.

...banui ca fetele care posteaza acolo vor posta si aici dupa casatorie....ha, ha, ha.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pai Carmen P hai sa spun de ce nu am intrat eu la acest subiect, cred ca din acelasi motiv nu au facut-o, inca, celelalte iesence.
La inceput nu am stiu de acest subiect, l-am descoperit intamplator cand nu aveam ce face si am inceput sa "colind" pe DC. Apoi nu aveam ce sa spun, voi erati deja prietene si am avut retineri dar in cele din urma am intrat(aveam nevoie de un medic pt. monitorizare sarcina).

Mergi la inceput

La mine s-a intamplat cam tot la fel ca si in cazul Darriei. Doar ca eu nu aveam nevoie de medic...
Pai la Super Miresele DC este Nunta in Iasi... Deocamdata nici la noi nu mai intra multe fete. Sunt in amorteala cred... Dar poate isi revin acum, dupa Sarbatori...
Si... eu nu am facut inca nunta, dar la voi scriu...Am numai cununie civila la activ!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Bun venit, Irina!
Te mai asteptam la noi! Inceputul e greu!
Multa sanatate!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

La multi ani la toata lumea! Si sa aveti parte de tot de va doriti in 2006!
Nici eu nu prea intru pe aici, pentru ca am observat ca majoritatea sunteti mamici, cu probleme si discutii despre copii. Si cu eu nu am copii...
Dar acum am nevoie de ajutorul vostru. Stiti cumva o garsoniera de inchiriat pentru un cuplu tanar, fara copii (nu eu)? E destul de urgent si ar fi preferabil sa fie pana in 100 de euro. Daca aveti idee, va rog sa-mi dati un semn pe PM. Multumesc!

In alta ordine de idei, eu am fost la revelionul lui Nichita de la Sala Polivalenta si a fost superb. Dupa parerea mea, merita totii banii. La aproape aceiasi bani au fost revelioanele la majoritatea restaurantelor din Iasi, dar nici unul nu a avut muzica live atat de buna. Marculescu band a fost extraordinara. Si nu mai spun de marea surpriza, fanfara de la Chetris, care a cantat o ora si de care m-am bucurat enorm.
Mancarea a fost excelenta (friptura a venit cam rece insa) si de calitate. Prajiturile (cele mai importante, dupa mine ) au fost de la Select, foarte bune, ca si tortul de altfel. Sampania Bucium, vin de Uricani, dar nu am baut, ca dimineata a trebuit sa conduc, dar am auzit ca era f bun, sucurile de la Coca-Cola. Ce mai, eu, care ziceam ca stau pana pe la 1 numai, am plecat aproape de 5 dimineata si as mai fi stat daca nu trebuia sa plec din oras. A fost perfect revelionul si zilele urmatoare, pe care le-am petrecut la munte, cu prietenii

UN AN NOU FERICIT!

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d spune:

Hello fetele,
Stie cineva care a nascut de curand, cam care mai sunt preturile la o cezariana la Cuza Voda? (NU vreau sa dau prea putin, dar nici sa sar calul si sa dau prea mult :d ).

Oricum, am un milion de nelamuriri si de intrebari, si sper ca bb sa fie rabdator si sa astepte termenul (dar pp ca toate astea sunt normale in perioada asta, plus ca ma bazez pe sprijinul vostru moral).

Mersi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Imi pare rau Irina,nu te pot ajuta.Eu am nascut acum aprox. patru ani....uau...asa de mult a trecut??!!!
Nu cred ca mai sant valabile preturile...cred ca sant fete care au nascut mai curand decat mine..:)
Patru ani....uau.....nu stiu cand au trecut...

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ma scuzati,am fost atat de uimita de cat timp a trecut..incat am uitat sa urez bun venit fetelor noi,si nastere usoara Irinei...
Stefana,nu stiu pe nimeni cu garsoniera de inchiriat..

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput