Cu dragoste, din IASI (21)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Dana ce declaratie pt. sot trebuie? Ca pt. mamici stiu ce trebuie.
declaratie pe proprie raspundere, ca nu beneficiaza si nu a beneficiat de concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Darria spune:
Ma Ralu, nu ma duc cu nici un dosarel, doar sunt curioasa ce declaratie tb. sa dea tatal, nimic mai mult. Nu stiam ca si tatal depune o declaratie.
ralnied1 spune:
Darria, nu te supara, te rog pe mine... Doar glumeam... Simteam nevoia sa ma destind macar cateva secunde, pentru ca am impresia ca se prabuseste totul peste mine de la raceala asta... Daca au inceput sa ma doara toate, inseamna ca devine gripa???
PS--Nu-mi pot permite cu fetele glume de astea, dar cu tine mai merge. Nu am vrut sa te supar...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
Ralu dar cum de ai ajuns tu la concluzia asta asa de stralucita ca m-am suparat, aaa? Am scris in graba(ca si acum), poate de asta a reiesit altceva.
Nu ma, daca te dor toate de la o raceala nu e gripa, nuuuuuuuu, e semn ca ne indreptam spre ramoleala, adica spre batranete
Acum serios: mergi acasa, baga somn si muuulta vitamina c(daca poti bea zeama de la o lamaie - fa asta de mai multe ori pe zi). Poate nu e gripa totusi.
Mephala30: multumesc pt. raspuns
ralnied1 spune:
Nu stiu, Darria, asa mi s-a parut, dar se pare ca m-am inselat...
Mai, dar pe mine ma lua cu dureri de astea (musculare mai ales) si inainte, cand eram tanara... Si stiu ca de obicei cand patesc asa, ma indrept cu "drag si spor" spre o gripa serioasa sau o raceala f puternica...
Mananc portocale... Iau pastilute, ceai fierbinte si iubi langa mine care ma inveleste de nici nasul nu-l mai pot scoate de sub plapuma...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
carmenp spune:
m-am gindit io ca asta-i motivu` pen` care nu intra multe din voi la capitolu` asta si anume aceala ca ne cunoastem si ca suntem prietene. nu discutam numa` despre cupii, ba, mai mult, cuconiadele-s mai cuconiade daca`s mai multe cucoane si da, subscriu, suntem de treaba
irina, sarcina usoara!
am depus si io dosaru` la primarie de ieri, care continea copie xerox ci si certificat nastere, adeverinta de la societate, cererea completata de mine si-un xerox la contul bancar, da` nici o declaratie data de tata. se mai depune un dosar de catre angajator la directia muncii, la gara, care contine aceeasi adeverinta eliberata de angajator, copie xerox ci si certificat de nastere cupil, plus xerox la cererea de concediu crestere cupil.
veveeee, mai da o geana pi la noi si semneaza condica
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Danna_36 spune:
Eu am depus un singur dosar. Angajatorul trebuie sa mai fi depus si el unul pentru mine, dar in alt loc, nu mai retin exact unde...
Sediul e pe Soseaua Nationala, adica pe malul Bahluiului, in Cantemir, gard in gard cu gradinita de langa podul ala nou(care a inlocuit podul de lemn). E o cladire mare acolo, o constructie in trepte, relativ noua, unde are sediu RAJAC-ul, cred.O s-o recunoasteti, ca nu mai e alta asa "mareata" in zona. E imbracata in placi de gresie rozalie...Ei, dar nu chiar in ea intrati. Treceti pe langa si patrundeti intr-o curte interioara, mai in spate. Acolo are sediu nu's ce ziar (Flacara Iasului??) si alaturi veti vedea o masa de oameni inghesuindu-se in fata unei usi. Acolo e. In masa de oameni veti vedea 90% batranei, care se inghesuie cot la cot cu tinerele mamici. Secretul? Tot acolo se dau si reducerile/gratuitatile la abonamente...
Referitor la hartiile depuse de mine: Copii dupa BI si Certificat nastere copil si in original adeverinta de la slujba cum ca am primit indemnizatie de la data de... pana pe 31 dec 2005. Am mai completat acolo pe loc un formular care isi zicea: "cerere si declaratie pe propria raspundere " si avea 3 foi(6 pag), dintre care ultima era declaratia sotului cum ca nu beneficiaza el de indemnizatie.
Cam atat...
Vedeti ca trebuie depuse pana pe 10. Maine (adica azi de-acuma) e in 6 si e vineri, apoi sambata si duminica nu se lucreaza (7 si 8 ian), deci nu mai e prea mult timp...
cicuta spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Desi cu intarziere,va doresc un an nou mai bun si plin de realizari!
Nu postez io prea des dar va rmaresc cu foarte mare interes,drept pentru care acum indraznesc sa va pun o intrebare care sper sa nu cada ca"musca-n lapte"...despre ce dosar de alocatii vorbiti voi acolo ca eu sunt cam pe dinafara!?Sper sa nu radeti de nedumerirea mea!Daria mea implineste 2 ani acum pe 28 ianuarie si am mai depus un dosar la mine la servici luna trecuta ca sa pot primi ultima indemnizatie pt cresterea copilului pana la 2 ani dar despre dosar pt alocatie nu stiu nimic?Va rog din suflet lamuriti si o persoana asa de aeriana ca mine!Saru`mana mult!
mephala30 spune:
Danna, multumim de informatii.
Cicuta, pai trebe sa mai depui un dosar (pe langa cel pe care l-ai dus la firma), pentru ati putea ridica banii pe ultima luna din Cic. In mare parte dosarul al doilea trebe sa contina aceleasi acte ca si primul, doar ca-l depui tu....citeste mai departe ce a scris Danna.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin