Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 5

rrox3 spune:
Gegea uite site-ul inca o data, functioneaza, l-am probat. Il scriu cu pauze ca sa apara. w w w.o v e r l a n d.c o m.r o
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

ninocikap spune:
La multi ani!!! Alicia - Caramella, Sylvia Eloise - Mary-Jane
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

ninocikap spune:
La multi ani tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua numelui, numai bucurii si impliniri in noul an.
Poze

ninocikap spune:
Mamacita imi pare rau sa aud ca Alex e bolnavior, insanatosire grabnica va uram.
Gegea stai linistita ca nu esti singura.... mie mi-e venit ieri mai dupa amiaza asa...asta sa fie singurul nostru ghinion in noul an.
noi am fost singurei de revelion, Alex s-a trezit un pic mai des decat de obicei...in mod sigur din cauza petardelor care erau aruncate pe scara.... si pe la 4 ne-am culcat si noi...a fost o seara in familie
Poze

gegea spune:
rrox, multumesc mult. Am intrat pe site, dar pe fuga. E musai sa fie conectat la aspiratorul casnic? Mersi.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

rrox3 spune:
Gegea da, e musai sa-l conectezi la aspiratorul casnic, asta-i toata dibacia. E nevoie sa aspire mucozitatile. Dar are un limitator, nu trage tare, doar atat cat e nevoie.

gegea spune:
rrox, iar te stresez... Am descarcat filmuletul si pot zice ca . Sincer, m-ar interesa mult sa-l am. Vreau sa te intreb insa daca trebuie un anumit tip de aspirator. Al nostru e cam vechi, are ceva ani, nu stiu in ce masura s-ar potrivi. Mersi!
Geani si Daria

rrox3 spune:
Gegea merge orice fel de aspirator, nu conteaza cat e de vechi.

gegea spune:
Rrox, iti multumesc mult pentru lamuriri!
Geani si Daria