Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 4

caramella spune:
LA MULTI ANI!
UN AN NOU FERICIT CU MULTE IMPLINIRI!
Alicia face revelu cu noi ,nu doarme nici acum ,e distrata ,petrecareata ca mama ,trage la toate paharele,i-am facut poza cand vrea sa guste din paharul de sampanie,nu i-am dat binenteles.Stie ea ca e si ziua ei azi.
Distractie placuta in continuare.

Ana71 spune:
LA MULTI ANI!
Sa aveti un an plin de bucurii si realizari, sa fiti sanatoase si voi si toti cei dragi voua si sa aveti parte de impliniri pe toate planurile! Multi si ganduri bunetuturor puiutilor nostri dragi!

carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI 2006!!!
Sa fie un an bun pentru toata lumea.
A adormit si Rares acum vreo 10 minute,era frant dar tot avea chef de dans si de joaca. E un scumpic, s-a bucurat mult cand, la miezul noptii, mamica si taticul lui l-au tinut strans in brate si l-au pupat de l-au albit. Radea si era super incantat. Cred ca habar n-avea ce facuse de merita atatia pupici.
LA MULTI ANI, ALICIA si SYLVIA.
Poze Rares
Varsta lui Rares

rrox3 spune:
La multi ani!!!
Si sa fim aici si peste un an, sa ne laudam cu copilasii nostri si sa ne uram La multi ani!!
La multi ani Alicia!!
Mamacita speciali pentru Alexut sa-si revina in forma!
Alessia si pentru tine pentru mesajul frumos pe care ni l-ai trasmis si alt
sa te faci bine repede!
tuturor si
inca o data
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rp spune:
Buna dimineata, dragele mele!
LA MULTI ANI!, sa aveti un an frumos, plin de bucurii si de sanatate.
Minunile mele dorm, asa ca incerc sa scriu cite ceva.
Ne-am intors si noi de 2 zile, dar n-am avut timp nici sa respir, ca m-a lovit harnicia chiar la sfirsit de an, asa ca am spalat, calcat, gatit, facut curat, chestii dintr-astea.
Noi sintem bine, ne-am simtit foarte fain de Craciun, ne-a venit si noua, care e super frumoasa, parca mergi cu barca.
Marutza a trecut cu gratie peste ora 12, nu s-a trezit la bubuiturile artificiilor, am dansat mult pina la 23, asa ca era obosita mititica.
Pe 30 am vorbit cu pediatra, ca hiriie un pic in piept cind respira mai adinc si mi-a dat ceva antiinflamator (consultatie prin telefon) si mi-a zis ca la inceputul lui ianuarie ii face Priorix-ul, despre care mi-a zis ca e mai bun decit antirujeolicul (n-am inteles de ce!).
Daria m-a ajutat sa-i fac un cadou frumos lui Cristi, pentru care ii multumesc mult. Am pus poze sa-l vedeti si voi
.
Multumesc Ninocikap pentru felicitare.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

gegea spune:
La multi ani 2006!
La multi ani, Alicia si Sylvia!
Noi am petrecut frumos, Daria a sarbatorit si ea din plin primul revelion, a privit artificiile si a stat la masa festiva. A fost tare cumintica pana pe la 01,30 cand era rupta de oboseala si a trebuit sa adoarma. Nu s-a trezit nici acum.
In ceea ce ma priveste, eu am debutat un pic cu stangul in ceea ce priveste starea fizica. Mi-a venit ciclul exact dupa 12, iar de dimineata de cand m-am trezit, ma dor spatele si picioarele de zici ca am facut febra musculara de la atata dansat si am si toata noaptea.
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

gegea spune:
adriana si rrox, ziceti-mi si mie de la ce firma e aspiratorul nazal, ca eu am fost la topicul unde i-a facut rrox reclama mascata si nu mai merge link-ul. Mersi!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

gabrielaveres spune:
LA MULTI ANI un an nou plin de bucurii si momente minunate va doreste THOMAS si mamica lui.