Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii si sa ne creasca bebelusii mari si frumosi.

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Acum, dupa ce am facut urarea sa va mai povestim despre noi
Fetelor m-am saturat. Melissa tuseste intr-una. Am facut tratament cu antibiotice de 4 ori pana acum . A treia oara a facut si ciupercuta in gurita de la antibiotic. Dupa tratament e bine cateva zile si iar incepe. E o tuse urata si cu expectoratii. Am incercat si cu ceai de ceapa ... degeaba.
Cu doua saptamani in urma a colectat si o conjunctivita groaznica de la cresa pe care mi-a pasat-o si mie desigur. Eu am mai avut conjunctivita, pe la 19 ani dar nu asa. Stiti cum? Am avut amandoua ochii umflati de se speria lumea de noi. Ma uitam in oglinda si vedeam cum se scurge infectia din ochi . A trecut si asta cu antibiotic. De doua zile la ea a aparut iar . Am citit pe net ca dureaza mult vindecarea si ca poate reveni.
Sa nu va mai spun ca acum o saptamana a facut o alergie severa la ceva. Sincer nu stiu la ce. Acum papa de toate aproape si nu are nimic. In ziua aia ii dadusem un baton de cereale pentru bebelusi. Scria pe ambalaj ca e pt bebei de 12 luni. Imediat dupa doua-trei ore i-au aparut pe obrajori doua bulinute rosii. Peste noapte s-au inmultit, se faceau ca niste blande uriase. Intai au aparut pe fata si apoi si pe corp. Pe la 4 dimineata cautam pe net simptomele bolilor copilariei. Sa vad care din ele are eruptia asemanatoare cu ce avea ea. Ma uitam la ea si imi venea sa plang, se umflase la fata de nu o recunosteam. Dimineata la prima ora am fost la medicul de familie. A zis ca e alergie, m-a intrebat ce aliment nou i-am dat ... concluzia ei a fost ca e de la batonul de cereale. A zis ca e prea mica pentru antihistaminice dar pana la urma mi-a dat 6 pastilute sa-i dau cate 2 in 3 dimineti la rand. A zis ca daca nu vad nici o ameliorare sa merg la spital iar in cazul in care mai face asa ceva o sa trebuiasca investigata sa vada de la ce face. Oare nu trebuia acum facuta investigatia? Sincer va spun ca acum ma tem sa-i dau ceva nou sa pape.
Oare putea face asa ceva dela piscatura de insecta, de paianjen? Poate nu a fost totusi de la mancare
In rest e bine, jucausa si incapatanata. Se tine de canapea, de masa, de patut si se ridica in picioare. Fuge prin toata casa cu premergatorul ... striga mama toata ziua dar e topita dupa tata . Ii place sa se joace cu Laura si e cu gura pana la urechi cand o vede ...

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

LA MULTI ANI!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

LA MULTI ANI Alicia!

Aseara au venit niste prieteni la noi.Am sarbatorit impreuna acasa la noi,pana pe la 11,cand ne-au sunat nasii si ne-au rugat insistent sa trecem pe la ei. Intr-un impuls de moment, am sunat in taxi, ne-am imbracat pe fuga (evident ca am uitat acas' aparatul de foto) si ne-am dus la ei cu totii. Miezul noptii ne-a prins acolo. Am ramas pana la 2. Brien a fost extrem de vesel si fericit ca nu e pus la culcare.
La intoarcere,de cum am urcat in taxi,a adormit bustean. Noi am mai petrecut-impreuna cu prietenii-pana dimineata la 7. I-am servit comorii micul dejun inainte de a ne culca, pentru urmatoarea masa(la 4-5 ore diferenta) m-a avertizat el ca e momentul. Statea cu fata lipita de plasa patutului si rostea cristalin "MA-MA! MA-MA! uitandu-se la mine. Asa ca...la asa cerere....servire pe masura!

MAMACITA SA ti se faca bine minunatul! Sa depasiti problemele repede,repede!
Amalia draga mea,te astept cu vesti bune. Sa te faci bine,
rp ma bucur ca v-a placut, ca l-a surprins pe tati. va pupam pe toti

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Claudia Imi pare rau ca ai probleme cu Melissa. Nu cred ca antibioticele sunt solutia in cazul tusei. Ce diagnostic i-au pus? Eu cu Ioana (care a tot tusit o data o luna si o data 6 saptamani, tot expectoranta tusea) am avut rezultate bune cu aerosolii. Poate ceri parerea si altui medic pediatru.
Bubitele par intr-adevar sa fie alergice. Te-ai uitat bine pe eticheta la continutul batonului? Ceva din el a declansat totul. Dar odata cu cresterea Melissei e foatre probabil sa nu mai aiba reactii alergice la nimic. Mie pediatra mi-a recomandat Zyrtec pentru reactii alergice, e potrivit si la bebei.
multi si sper ca in 2006 sa ai doi copilasi sanatosi!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Rrox3, multumesc de raspuns. O sa merg sa cumpar acelasi baton sa vad exact ce are in compozitie, sa stiu de ce sa o feresc.
Cu tusea nu mai stiu ce sa zic. Astia nu-ti zic un diagnostic exact. La ei toate sunt "chest infection". Nu fac nici o analiza, nimic. Simt ca o iau razna. Daca te duci si ceri tu sa se faca se uita la tine de parca esti cazut de pe alta planeta. Incerci sa le dai sfaturi? Am cerut sa-i faca Laurei analize la sange sa vad daca e ok ca e slabuta, nu mananca ... mi-a zis ca nu e nevoie sa chinui copilul . Si asa a ramas. Sa vad alt medic nu pot pentru ca trebuie sa am trimitere de la medicul de familie. Daca el nu considera ca e necesar nu o obtin. Sunt total dezamagita de sistemul lor medical. Nici la noi nu e bine dar nici aici. Macar acasa chiar daca dai vestita "spaga" stii ca rezolvi ceva. Aici nu ai cui sa dai ...

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Multumim tuturor pentru urari,nu-mi vine sa cred mai doua luni si are un an,scumpa mea ce mare s-a facut.Am uitat sa va spun,ieri am pus-o ziua sa se culce in patut ,dupa cam 10 min . l-am trimis pe bunicu (tatal meu)sa vada cum doarme si cand a intrat, fata mea era in picioare in patut.
CLAUDIA imi pare rau ca e bolnavioara Melissa,insanatosire grabnica va dorim!
LA MULTI ANI ! tuturor cu numele de Vasile.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=e9d6&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Claudia nu exista si clinici private la care poti merge contra cost la o consultatie cu copilul? "chest infection" numai diagnostic nu e...
Va tin pumnii!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Sonia Mara - Ariadnabr, Bernhard - Alessia 105, Rada Valentina - Carmissis.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hai ca am reusit si eu sa ajung la ziVad ca ati petrecut pe cinste.Multumim tuturor pentru urarile de an nou si de sanatate pentru Alexut;azi vad ca e mai bine.Pana la urma nu ne-am lasat in voia sortii si am petrecut,chit ca de cand cu diareea si raceala nu ma avem nopti.Toata ziua de 31 Alexut a plans sau a marait,de nu mai avea nici voce,iar la ora de culcare-21:30-nici gand de asa ceva.Asa ca ne-am imbracat la tol festiv-adultii-si l-am luat si pe el,l-am lasat la tv(ceea ce a constituit o imensa surpriza pt el)si am inceput masa.Se uita la tv,apoi la noi,sa vada daca ne-am defectat de-l lasam;era un monolog al lui nea Marin;dat fiind ca era cu mustata,ca a lui bunicu',a inceput sa vorbeasca si el,apoi,cand a aparut Toma Caragiu,a inceput sa aplaudeLa 23:30 a cedat si a adormit;slava Domnului,ca a fiert si clocotit orasul o ora de artificii si petarde.Pentru noi a fost minunat,dar cred ca el s-ar fi speriat.
Aseara la baie,in aburi si dupa ser caldut pe nas,am inceput sa extrag cu pompita niste mucozitati ce nu mi-am inchipuit ca pot incapea vreodata intr-un nasuc asa mic,de ne-am speriat amandoi.Nu mai gaseam nici linkul cu pricina al aspiratorului nazal,dar,recuperand cu cititul,m-am lamurit(multumesc rrox) si l-m comandat,atat ca probabil nu va mai fi nevoie pe cand va sosi,dar macar pe viitor.Daca as fi stiut ca se gaseste si la farmacii,intrebam intai(mltumesc adrianafedorca).Azi vad ca nu se aude fornait,si sper sa nu-i fi afectat urechiusele.Daca ar fi doar atat,adica 3 zile,e super,ca mie,ca adult,cu sau fara tratament,tot o saptamana imi tine.
Multumesc daria si zuzu pentru pm;imi e asa ciuda ca am fost speriati si prinsi cu problemele lui Alexut si nu am putut sa ma exprim si sa ciocnesc si eu cu voi toate asa cum as fi dorit.
Alexut in continuare se incadreaza la mese solide intre 40-120 mg,dar asta este,s-ar parea ca atat ii trebuie,caci dealtfel este activ,merge de-a busilea,face 5-6 pasi tinut de manute sau de-a lungul marginii patutului,iar fata ii este atat de expresiva,incat comunica fara probleme si fara confuzii cu oricine.Am mai facut poze,le voi pune mai pe seara,caci ieri a fost o zi splendida,ne-am plimbat la malul marii,adia usor briza,soare mult,o feerie...I-am aratat "apa multa,baita mare",scoicile,nisipul,a fost foarte incantat,desi fornaia de zor.
Va pup si doresc sanatate tuturor bebelusilor bolnavi,sa nu se atinga nimic de ei i anul care vine.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput