Mamici de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
cristina_ana spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE BURTICUTZELE!
Sa dea Dumnezeu ca noul an sa ne aduca la toate cel mai frumos cadou din lume, un bebelus care sa ne umple vietile de bucurie!
Eu incep sa ma simt din ce in ce mai bine. De la Craciun m-au mai lasat gretzurile, am zile cind ma simt absolut perfect si pot si eu sa maninc mancare "adevarata". Am crezut ca nu o sa se mai termine niciodata perioada de gretzuri! Eu am intrat in saptamana 15, vineri ma duc la ecografie si o sa-mi faca si triplul test. Sper sa-mi poata zice si sexul bebe-ului. Oricum, am niste emotii mari de tot. De cind m-au lasat gretzurile am inceput sa am senzatzia ca e ceva in neregula cu bebe-ul. Cind imi era rau, stateam si eu mai linistita din punctul asta de vedere. Acum sunt din ce in ce mai paranoica. Seara stau intinsa in pat, cu mana pe burtica, doar-doar l-oi auzi si eu pe bebe miscind. Eu aud ceva, dar mai mult ca sigur ca sunt gaze!
Fetelor, voi cu ce va imbracatzi, ca pe mine nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni! Am fost si am probat o pereche de blugi de gravidutza, cu elastic pe burta, dar cel mai mic numar imi era ingrozitor de mare. Inotam in ei. Revelionul l-am petrecut in pantalonii de trening! Eu nu m-am ingrasat in rest, max. 1 kg.,doar burta si talia au crescut un pic, dar suficient cit sa nu ma mai incapa vechile haine. Astazi o sa ma duc prin Mall sa mai probez cite ceva, si daca gasesc ceva dragutz va spun si voua.
Va pup pe toate!
Cristina
cristina_ana spune:
Of, scuze ca am lasat atata spatiu la mesajul trecut, dar am enter-ul stricat si nu mi-am dat seama de ce am facut!
letitzia spune:
La multi ani si un an nou mai bun si mai frumos, bebici sanatosi si frumosi!
Eu nu am mai scris caci am avut musafiri din 30 si pana acum; a fost dragut (mai ales ca nu o vazusem pe sora si nepoata mea de aproape un an), desi cam prea obositor pentru mine; dar incep serviciul pe 9 asa ca am timp - sper eu - sa ma odihnesc.
Diu imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat; citeam ce scriai si imi reaminteam ce mi s-a intamplat si mie in martie 2005, aproape identic (aveam 10 saptamani de sarcina); dar o sa treaca, mai ales ca tu mai ai deja unul mic (ai trecut deja o sarcina cu brio, eu am pierdut deja 2, si dr. nu mi-a garantat ca nu o sa se repete, cel putin deocamdata). Nu a fost sa fie de data asta la tine, va fi data viitoare. Fruntea sus si daca iti doresti, sigur se va intampla
Al meu sot ma trimite in pat, fiindca am facut exces zilele astea; oricum, si de la oboseala cred, imi vine sa plang din orice; speram ca acum ca am 14 saptamani sa nu mai fiu asa agitata.
vorbim mai tarziu
huacin spune:
La multi ani, frumoaselor!!! 
cristina_ana sper ca nu vrei ca greturile sa te tina toata sarcina... la tine oricum au tinut destul! In general, daca greturile depasesc luna a patra, poate fi semn de sarcina toxica. Daca ti-au trecut, oricum nu e un lucru rau! Sa ne spui si noua ce e bebe, te rugam.
Apropos de statul in pat de revelion... eu m-am culcat pe la 1, nu am mai rezistat. Culmea e ca, sotul meu care nu dormise nici noaptea anterioara, a putut sa stea, eu nu. Ieri am dormit toata ziua. Si azi am dormit pana acum juma' de ora. Eu nu am putut sa beau sampanie, in schimb am baut putin vermut cu lamaie. De mancat am mancat seara destul de bine.
Valentina
huacin spune:
intepaturi in burtica... norocuta da, simt si eu. daca sunt doar intepaturi si nu dureri sunt ok, ligamentele se lasa, abdomenul isi schimba "configuratia"; daca sunt dureri, pot fi contractii; cel mai bine, trebuie intrebat medicul.
sanii mariti, dar nu foarte... emilia, nu trebuie sa se faca imensi, chiar daca ne-am dori
eu sigur i-as vrea mai mari; nici lapticul nu depinde direct de marimea sanilor, nici la cantitate, nici la calitate. Asa ca nu avem de ce sa ne facem griji. Partea proasta e ca se fac iar mici dupa ce nu mai alaptam...
Valentina
mishi spune:
Am un sfat pentru voi si vreau sa-mi promiteti solemn ca il veti urma. La cea mai mica pata maro sau rosie, duceti-va la spital de urgenta! Nu va fie frica de spital, ca eu am trait o experienta pe care nu-mi doresc s-o retraiesc.
mishi
aproape 10+
mishi spune:
Acum sunt bine, asta ca sa nu stati cu emotii.
Incerc acum sa va povestesc mai pe larg, desi mi-e groaza.
mishi
aproape 10+
huacin spune:
mishi orice sfat e binevenit; eu, una, promit sa merg la medic la prima pata, de orice culoare!
Valentina
a.cicel spune:
LA MULTI ANI! BURTICUTE. Diu imi pare tare rau de ceea ce ai patit. Cred ca a fost un moment greu pentru tine, dar ma bucur sa aud ca te simti mai bine. Poate nu a fost sa fie acum.
Eu m-am simtit destul de rau inainte de Revelio. Nu prea am putut sa fac nimic din cauza ametelilor, dar acum ma simt mult mai bine. Chiar l-am luat pe iubi la dans in noaptea de revelion si lui ii era frica sa se miste prea repede, sau sa ma stranga in brate cum face de obicei cand dansam, sa nu pateasca ceva bb. Acum totul e ok. Cred ca si de la fructe, ca am mancat cateva kg de mandarine si banane in ultima perioada. Cand mi-a fost rau nu mancasem deloc.
POZE