Mamici de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_Ioana spune:
Valentina, te pup! Chiar ma intrebam ce e cu tine, unde ai disparut
Ai fost tare rau cu cutiile de sticksuri, si eu aveam peste tot cate una, si in baie, hhhahaha...cola nu am baut deloc, in general nu sunt mare bautoare, dar acum mi-e cam sila cand o vad si mi-a zis si dr sa evit bauturi dulci acidulate...asa ca bag apa cat pot de multa...
Mie mi-au mai trecut din greturi, adica mai am stari nasoale, dar nu mai sunt cum eram, pot sa pap cam orice si nu am mai vomat...Doamne-ajuta sa iti treaca si tie mai repede..
M-ai lamurit cu burtica si contractiile, saru'mana mult...asa ma gandeam si eu, ca se intampla seara pt ca te obosesti peste zi..suparari si griji crede-ma ca nu am avut, din exp sarcinii trecute am anulat tot, am devenit o nesimitita si refuz sa ma mai atac pentru prostii, bebe e mai imp decat orice...
Diu, scumpa, o sa fie bine,si te rog io sa nu te mai gandesti la tampenii ca te-a pedepsit Dzeu fiindca ai zis ca nu vrei bb asa repede, era de inteles sa fii bulversata, te rog io nu te mai stresa, o sa fie bine...![]()
![]()
Monicutza, bine ca sunteti ok tu si bebe...nici noi nu facem nimic de rev, plecam azi la munte la parintii mei si vom sta cuminti cu ei...sa nu iti para rau, lasa ca merita un an de sacrificiu, ne luam noi revansa...
Se pare ca si Alexia sta cuminte acasa si uite-asa trebuia sa ne facem un party al gravidutelor, sa stam tolanite undeva si sa povestim de-ale noastre...
Dariana, nici eu nu mai fac baie in cada de cand sunt gravi, ca mi-a zis dr sa le evit, din motivele prezentate de Huacin, dar si pt ca cica se intampla nu-stiu-ce cu flora vaginala...Dar sunt de acord cu Huacin ca mai poti face cand si cand asa de relaxare si sa nu ai apa fierbinte...
Fetelor, ma doare spatele de cateva zile de mor..parca sunt o babad-aia, ma inteapa toate si obosesc, nu pot sa vb si sa merg in acelasi timp ca incep sa gafai...
Va spuneam ca plec la munte azi, dar o sa am laptopul cu mine,asa ca mai intru cand mi se face dor de voi...
Va urez oricum un 2006 asa cum vi-l doriti voi, cu realizari multe si cu bebei sanatosi si frumosi!

Cristina + bb 13 sapt
a.cicel spune:
Ce fac burticutele mele? Eu abia acum am reusit sa ma dau jos din pat. Iubi ar fi fost in stare sa ma lege acolo, numai sa stau linistita si sa u fac efort. A facut el toata treaba in casa, ca vin in seara asta nasii la noi. A pregatit carnea pt friptura impreuna cu nasul, acuma s-a apucat sa faca chiftelute. E asa de dulce cand sta la bucatarie....Mie nu mi-e rau, doar ca am unele stari de voma, mai nou, si sunt ametita aproape toata ziua. Inrest toate bune si frumoase. Pup burticutele si distractie placuta in seara asta.
POZE
diu spune:
Dragele mele,
multumesc mult de tot pt. incurajarile voastre, dar tocmai astazi trebuie sa va spun ca n-a fost sa fie...
Ieri dupaamiaza dupa ce am venit de la medic, m-am culcat vreo doua ore si apoi am fi vrut sa mergem la cumparaturi si cind m-am ridicat din pat am simtit ca curge rau de tot... Pina la toilet am patat tot ce se poate, inclusiv mocheta...curgea pe picioare in jos...n-am mai vazut asa ceva, nici n-am crezut ca poate fi adevarat. M-am panicat...m-am schimbat si in 10 minute eram la fel, prin toate tzoalele si prin pantaloni, aveam nistea cheaguri mai cit pumnul...M-am prins ca e de rau si ne-am dus urgent la spital ( cu o punga sub mine in masina sa nu fac totul praf)unde l-am prins tot pe medicul meu de garda. Pina mi-a facut chiuretajul a fost nasol ca nu mai stiam ce sa fac. Curgea ca robinetul orice as fi facut. Nu ma puteam opri din plins...parca cu adevarat murise cineva...cu atita singe...
. La vreo doua ore dupa chiuretaj mi-am revenit dar am dormit f. putin azi noapte. Asta este penultima si ultima zi din an...pt. mine. Consolarea mea cea mai mare e Rebecuta, careia ma voi darui acum cu tot ce am.
Va pup si va doresc la toate un an frumos si binecuvintat de sus. Sa aveti nasteri usoare si copilasi minunati si sanatosi. O sa mai trec pe la voi sa mai stiu ce faceti.
Mi-a placut cu voi, chiar daca am scris mai rar, dar v-am citit mereu...acuma nu mai pot scrie ca ma apuca
...
huacin spune:
diu imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta... Poate e mai bine ca s-a intamplat asa, ai timp sa te refaci, sa te ocupi de Rebecca. Ai mare grija de tine sa te refaci complet. Nu te gandi ca te-a pedepsit Dumnezeu, nu e adevarat. Dumnezeu e bun, nu pedepseste, ci iarta. Iar la tine nici macar nu e ceva de iertat in cazul asta, e normal sa fi fost bulversata ramanand insarcinata asa repede; eu am fost ingrozita de o astfel de posibilitate 2 ani dupa ce am nascut. Presupun ca ai citit ce s-a mai scris in alte cazuri similare; se pare ca natura face o selectie, Doamne fereste! sa fi fost probleme apoi. Stiu ca nimic nu te poate consola acum, dar sa stii ca gandurile mele, ale noastre sunt alaturi de tine!
Valentina
norocuta spune:
Diu, nu te cunosc, ba mai mult, si eu am aparut tarziu aici, dar mesajul tau m-a impresionat.
Ai grija de tine si, asa cum spunea si Haucin, sa stii ca Dumnezeu e sus, iar noi iti suntem alaturi.
Alege din anul 2005 numai partile bune, in special bucuria sa Rebecca este minunea infaptuita de tine, si legat de BB-le care ar fi vrut sa vina "bine ca totul s-a terminat cu bine".
Refacere grabnica si un an 2006 de exceptie, cu sanatate si fericire!
norocuta spune:
Fetelor, vad ca sunt "deschizatoare" de mesaje pe 1 Ian.06.
Pentru ca ieri nu m-am simtit in stare sa stau la calculator va doresc acum un an special, in care bucuria maxima sa fie BB-ii ce ii asteptam-sanatosi si mancaciosi, alaturi de alte cateva mii de bucurii, toate obligatoriu de impartit cu cei dragi!
Dupa ce am spus cumnatei mele ca "peanut" nu-mi face viata chiar imposibila si ca se straduieste sa fie rezonabila (si cu greturile si cu alte stari), ei uite sa de doua zile m-au zapacit niste greturi din nimic, care mi-au facut Revelionul varza (a se citi stat_in pat_mancat_mandarine_vazut_TV_cu_un_ochi dormind si frigiderul gemand de mancare de care nu m-am putut atinge, de fapt nu suportam nici un miros de mancare, numai fructe, dar nu va spun si de care ca sotii vostri ma vor ura ca ii trimiteti in supermarket dupa asa ciudatenii).
Toate cele bune si...pe curand!
georgiana
emiliapop spune:
Buna burtici,
...am citit ce-ati mai scris...da mult ati mai scris
Bun venit noilor burtici, sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Eu am fost ocupata cu pregatirile pentru revelion chiar daca l-am facut in 2+1(bebe din burtica)
am vrut sa am de toate in frigider si am fost surprinsa cat de mult m-a ajutat sotul! Ca
a fost pe langa mine! Eu mai am greata dar mai rar adica seara si oricum mananc mereu chiar cu greata cu tot. Sunt ca un castor, rontai orice!
Ma mai doare capul din cand in cand si ma vait de oase ca babele si am vazut ca nu sunt singura de pe aici. Sanii au inflorit un picut dar nu s-au facut asa imensi cum as vrea eu
si binenteles ca vine paranoia si zice o fi bine sau e de rau
?
Pe voi va mai inteapa burtica? Pe mine asa discret ca pana sa imi dau seama in ce parte ma inteapa dispare intepatura!?!
Fetelor pentru anul acesta: 
La multi cu multa sanatate, bebei sanatosi
, multa liniste si sa se implineasca tot ce ne dorim noi mai mult si mai mult
!!!
Emilia
9+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
cornelia_laura spune:
Inca o data LA MULTI ANI si bine ne-am regasit in noul an! Sa dea Dumnezeu ca toate dorintele pe care ni le-am pus la miezul noptii sa se implineasca.
Sper ca v-ati simtit bine in noaptea dintre ani.
Noi am stat acasa pana la 12.30 si apoi am mers la niste prieteni de unde ne-am intors pe la 5 dimineata. Noroc ca Eduard a fost foarte cuminte si ne-a lasat sa stam in pat pana la 10.00, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum. Recunosc ca am baut putina sampanie
dar nu cred ca-i bai, oricum mare lucru n-am putut manca ca mi-a fost o greataaaaa.....
diu, imi pare nespus de rau sa aflu asa ceva. Sunt cu sufletul alaturi de tine. Dar stiu ca Rebecca te va face sa treci peste intamplarea asta nefericita si iti va reda zambetul pe buze!
Va pup pe toate fara exceptie.
10+
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
diu spune:
[size=2]La Multi Ani tuturor viitoarelor mamicutze![/size=2]
Multumesc mult pt. incurajarile voastre si pt. faptul ca sinteti alaturi de mine. Acum mi-e putin mai bine din toate punctele de vedere.
Va pup cu drag.
Alexia27 spune:
Buna seara mamici si LA MULTI ANI in noul an! Numai vesti bune si bucurii!!! Cum v-ati distrat? Am vazut ca anul asta s-a purtat "revelion in pat" si eu la 10,30 m-am bagat frumusel la culcare si pana la 12 am dormitat, ca nu ma lasa stomacul de nici un fel sa sarbatoresc si eu cu mister al meu. Si la 12, parca a inceput razboiul . Fetelor, eu stau in Unirii si vreau sa spun ca vibrau toate cele 3 randuri de ferestre pe care le am! Stateam in pat si ma uitam pe geam sa vad artificiile. Iar sotul meu a sarbatorit singurel cu o sticla de sampanie in timp ce subsemnata facea nani, ca de, doar a fost revelionul!!!![]()
Da, pe bune daca imi pare rau, marti abia astept sa-l vad pe bebic si sper sa fie totul bine, la cat de ocupata cu
ma tine.
Si sunt cu 2 kg mai tanara ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png