Mamici de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
sanziana spune:
Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine in gasca vostra? DPN: 19 august conform calculului de pe DC, UM: 12.11.2005.
Am tot stat in asteptare sa vad ce se intampla, daca e bine, pentru ca eu am mai avut parte de 2 sarcini pierdute. Sper ca de data asta sa fie bine. Starea de ingrijorare este cu mult mai mare decat bucuria de a fi
, avand in vedere prin ce am trecut....
Imi doresc din tot sufletul sa fie bine.
Vreu sa va intreb ceva: medicul mi-a recomandat sa iau vitamine materna (inca nu le-am inghitit) dar mie mi se pare cam din timp. Stiti ceva legat de asta? Si mai este o problema: mi-a zis sa nu mai iau acid folic pentru ca si vitaminele contin acid, dar cantitatea din vitamine este de 1mg iar o pastila obisnuita de acid folic contine 5mg. Este de ajuns ac. folic din vitamine?
Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Multam frumos!

madacristina spune:
Buna dimineata si bun venit noilor viitoare mamici de iulie-august.Va pup pe toate si va doresc sarcina si nastere usoara.
Ancutex referitor la dna Magda Petrache,am auzit ca e o doctorita destul de buna,din cate stiam eu are consultatii si la medicover,dat daca vrei si ai rabdare sa afli mai multe intra pe pagina asta si citesti tot ce se poate despre spitale si doctori: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411
Va doresc o zi buna la toate si sa aveti grija,fara stres si efort fizic.
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 15 saptamani
a.cicel spune:
Bine ai venit la mamici de iulie-august sanziana. Si eu iau materna si iau si acid folic separat si vitamina e. Si mai sunt fete care iau materna deja. Eu zic ca nu e prea devreme.
POZE
pika-pika spune:
Va pupic fetelor!Abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris si sa va scriu si eu.
In primul rand La multi ani 2006!Sa avem un an plin de bucurii,cu bebei sanatosi,frumosi si destepti!!!
In al doilea rand La multi ani Anda005!Petrecere frumoasa si cadouri frumoase.
Acum nu mai am timp sa scriu ca a venit sotul acasa si e randul lui calculator.
Va pup pe toate,bun venit fetelor noi si maine intru sa va povestesc ce-am facut noi de Revelion!
14+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
cristina_p76 spune:
Buna dimineata. Multumesc mamicilor veterane pentru caldura cu care ne-au primit pe noi, noile venite, in randurile lor si urez si eu si mai proaspetelor viitoare mamici sa aiba sarcini usoare, bebei sanatosi si frumosi.
Mie mi s-a recomandat materna cu seleniu de la 5 sapt cand am fost la prima consultatie.Trebuiau sa fie 7 sapt dupa calculul UM(20 OCT) dar la echo sarcina s-a vazut mai mica de numai cca 5 sapt, embrionul avand doar 3mm.
Azi merg la al doilea echo si sper ca de data asta bebe sa aiba dimensiunile corespunzatoare unei sarcini de 10 sapt si 3 zile.
Analizele la sange(o parte din ele mi-au iesit cam nashpa: VSH marit de la 20 la 24, TGP marit de la 31 la 35, creatinina serica marita de la 0.9mg la 1 mg, niste leucocite si neutrofile crescute fata de valorile normale, plus un RH negativ- dar asta am inteles ca nu-i problema la prima sarcina)
Nu stiu daca motivul este o noua vizita la medic sau altceva dar aseara am experimentat niste momente anxioase.Astea nu prea le poti controla dar m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa nu-i fac rau lui bebe si sper sa nu mai am parte de ele.
Voi cum va descurcati cu stresul?
Sper ca diseara sa am vesti bune sa impartasesc cu voi.
Va pupic pe burticutze si sa auzim numai de bine.
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by madacristina
Kehleyr spune-mi si mie cate ceva despre dna doctor Grigoriu...sunt putin dezorientata ref la doctori,poate ma poti ajuta sa ma decid.
Foarte multe detalii nu prea pot sa iti dau. Eu am mers la ea pentru ca mi-a recomandat-o o prietena care este tot medic si care cunostea pe cineva care naste cu ea. Ulterior am descoperit ca este si medicul mamei mele. Nu cunosc la prima mana pe nimeni care sa fi nascut cu ea. Din cele doua vizite la care am fost (ambele la CMU) pot sa iti spun ca este foarte organizata, mi-a facut de la inceput schema cu toate analizele, mi-a explicat ce si cum, mi s-a parut atenta la detalii. Ea lucreaza la Universitar (si asta a fost un criteriu pe care am ales-o). La prima sarcina am nascut cu altcineva, un medic mult mai cunoscut de care atunci am fost foarte multumita, dar care ulterior a cam dat rasol cu alte paciente.
Nu stiu inca daca am facut bine ca am schimbat medicul. Nu pot sa spun ca o cunosc suficient incat sa imi dau seama. Pana acum nu am nici un motiv sa ma plang de ea, dar nici nu au fost situatii de "criza". Este pe la 45 de ani.
Hannen, multi doctori nu recomanda vitamine sau alte suplimente. Dar acid folic sigur ar trebui sa iei pana in sapt. 14. Presupun ca stii si tu la a treia sarcina, de fapt
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
madacristina spune:
Mersi mult pt raspuns,eu am fost la ea prin noimbrie,m-a dus o prietena care a nascut cu ea,insa cand am avut pb cand pierdeam sange m-am panicat si nu am sunat-o pe ea ci am apelat la o cunostinta care m-a trimis la doctorita badea,insa despre ea am auzit povesti nu tocmai placute.Acum as vrea sa merg tot la dna doctor gheorghiu.Daca imi poti spune unde e CMU si cat e consultatia?
Te pup si sa ai o zi buna.
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 15 saptamani
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by madacristina
Mersi mult pt raspuns,eu am fost la ea prin noimbrie,m-a dus o prietena care a nascut cu ea,insa cand am avut pb cand pierdeam sange m-am panicat si nu am sunat-o pe ea ci am apelat la o cunostinta care m-a trimis la doctorita badea,insa despre ea am auzit povesti nu tocmai placute.Acum as vrea sa merg tot la dna doctor gheorghiu.Daca imi poti spune unde e CMU si cat e consultatia?
Despre doctorita Badea si eu am cam auzit povesti de groaza, dar intrucat sunt la a 7-a mana prefer sa nu ma pronunt.
CMU are trei sedii cel putin: CMU Amzei (in spate la Eva, vizavi de fostul O'Neill); CMU Clucerului (pe strada cu acelasi nume) si CMU Unirea (pe bd. Decebal, vizavi de fostul Connex). Gasesti telefoanele pe www.cmu.ro. Eu am fost la consultatie la ea si in Amzei, si la Clucerului. Trebuie sa suni sa vezi cum are program, in fiecare zi are la alta clinica (de fapt cred ca are si cabinetul ei particular, dar eu nu am fost). Prima oara m-a costat 800.000 ca a fost consultatie completa, a doua oara 500.000 si nu m-a consultat, am stat numai de vorba.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
pumpkin spune:
Mada_mxm, Gospodina, Ancutex, Acvi si Sanziana, bine ati venit!
Va doresc sa avetzi sarcina usoara fara gretzuri&probleme si bebei frumosi, sanatosi si mancaciosi! 
Acvi imi spui numele pustiului tau si data lui de nastere ca sa il trec in listutza? 
De la burticutzele noi (si nu numai) asteptam pentru listutza :
- DPN-ul sau UM de la : Dariana, Chiara2005, Sabana si Romaniaau.
- Numele doctorului si maternitatea unde doritzi sa nasteti de la : Cristina p76, Iulenca, Mia, Mada_mxm, Acvi, Sanziana,Gospodina, Chiara2005, Sabana si Romaniaau.
- Datele voastre de nastere (sau macar varsta) de la : Iulenca, Mia, Mada_mxm, Acvi, Sanziana, Chiara2005, Sabana si Romaniaau.
... si poze cu voi si cu burticile pentru album!!!! 
Miky
14+Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
geliza spune:
Pumpkin, uite si de la mine:DN 21.10.1973, Dr. Tutunaru, maternitatea Elias
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)