Mamici de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
emiliapop spune:
LA MULTI ANI !!!Anda005 

SA FI SANATOASA,FERICITA,O MAMICA IUBITA, MULT NOROC,O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS !!!

Petrecere frumoasa !!!
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
Gospodina spune:
Am atatea emotii incat nici nu stiu ce sa zic [, va urmaresc de foarte mult timp si
iata ca azi m-am hotarat sa ma prezint ....Ma numesc Silvana sunt o viitoare mamica de
30 de ani cu un bebe in burtica care pe 7 ianuarie implineste 3 luni
...sunt
asa de fericita incat numai la el ma gandesc...este primul copil si as vrea sa fie
sanatos si sa duc sarcina pana la capat...in august anul trecut am pierdut o
sarcina de 2 luni dar nu am fost dezamagita...si nici voi sa nu fiti...Va kissuiesc
si aveti grija de voi...si de ei
...
Pumpkin te rog frumos, daca vrei sa ma treci si pe mine in listuta voastra draguta :
DN=29.05.1976
DPN=15.07.2006
huacin spune:
chiara.2005 nu vreau sa va sperii, dar eu, daca vreau sa ma sinucid, iau metoclopramid
Am aflat de la diversi medici 2 posibile explicatii: una - ca ar fi de vina liantul, substanta de umplutura, a doua - ca doza terapeutica poate reprezenta o supra-doza pentru anumite persoane. Cert este ca, in urma cu vreo 10 ani, eu am petrecut noaptea de Craciun la Urgenta. Nebunia a inceput atunci cu spasme musculare.
Pe de alta parte, sarcina trecuta eu am luat destul Emetiral; nu mai stiu ce scria atunci pe prospect, dar acum am vazut ca nu se recomanda in sarcina. Va spun cinstit, eu am luat de 3 ori deja. Bine, sarcina trecuta erau zile cand luat si de 4 ori pe zi...
Nu ma intelegeti gresit, nu recomand nimanui sa ia nici un medicament fara sa intrebe medicul, dar, pe de alta parte, stiu medici care DIN INCOMPETENTA au recomandat medicamente total contraindicate. Ideal ar fi sa nu luam nimic pentru greturi, ci doar sa mancam stick-uri si alte asemenea, dar cu atentie la cantitatea de sare.
Valentina
huacin spune:
vergeturile vestea proasta este ca se fac oricum, e o chestiune de piele, de tesuturi, asa ca nu are sens sa va stresati pe tema asta... Data trecuta eu mi-am dat doar cu gel de corp, o lotiune de fapt normala, nutritiva iarna si hidratanta vara. Pe langa rasfatul masajului facut de sot - era o rutina de fiecare seara, oricat de obosit era - nu lasa nici pielea sa se usuce, sa crape si sa provoace mancarimi - care pot fi crunte in ultimul trimestru - mentinea si tonusul pielii. La vergeturi, nu prea ajuta insa. Am vorbit cu multe cosmeticiene, toate au zis ca nu prea merita banii cremele antivergeturi. Nu am de gand sa folosesc nici de data asta, nu am facut nici data trecuta (parca ar fi 2 urme discrete, dar nu bag mana in foc
).
Voi va plageti ca mancati mult???? Eu, cu Alex, mancam in plus de vreo 200 de dolari pe luna si nu mancam delicatese ci doar mancare obisnuita, fructe, etc. Mancat cat 4, cred.
Mai, fetelor, de cate ori sa va rog sa nu va mai suparati, sa nu va mai nelinistiti ca va face rau??? Din multe motive dimensiunile sacilor si ale bebeilor nu sunt identice, dar astea nu sunt motive de ingrijorare, mai ales cand medicul va spune ca e ok. Parerea mea este ca trebuie sa-i credem pe cuvant, atat timp cat instinctul nu ne spune altceva...
Pentru cele racite, cele mai bune medicamente sunt grapefruiturile, preferabil cele roz ca-s mai dulci. Ce nu reusesc sa aflu este daca ceaiul de soc e indicat i sarcina sau nu. Daca afla cineva ca-l putem bea, scapam de toate racelile!!!! E mana cereasca.
Valentina
Ancutex spune:
Sunt o noua burtica de 8 saptamani si ma bucur sa intru in aceasta comunitate si sa va cunosc pe toate. Am mai scris un mesaj adineauri, dar nu stiu ce s-a intamplat cu el ca nu a fost postat. Poate vor aparea doua de la mine :)
Sunt foarte fericita ca o sa am un
simt ca plutesc iar viata deja mi s-a schimbat pt ca ma simt altfel, privesc altfel toate lucrurile.
Pumpkin, te rog trece-ma si pe mine in lista de mamici de iulie-august.
28 ani, DPN - 16-17 august 2006
Eu merg la dr Magda Petrache, de la Polizu. Ce imi puteti spune despre ea?
Va pup pe toate si sarcina usora.
Ancutex
huacin spune:
anda005 La multi ani, sanatate si numai bucurii, sa ai un bebe sanatos, frumos si mancacios!
Valentina
acvi spune:
saluti,mamici de iulie -august!!!Ma primiti si pe mine o mamica de baietel de 2 ani si 9 luni si viitoare mamica de puiut de august!!
Dupa calculatorul de pe prima pagina ar tb sa nasc chiar de ziua mea 14 august ,asa ca sper sa primesc in sfirsit cadoul mult visat :o fetita
(ei nu o sa ma supar prea tare nici daca o fi tot baiat ..dar totusi..
!!Abia sapt viitoare am programare la medicul meu asa ca atunci voi reveni cu vesti!!Pina atunci ma lupt cu greturile !!!
Multa sanatate tuturor!!
Gabi 
huacin spune:
acvi bine ai venit! Sa dea Domnul sa fie fetita!!!! Si eu am tot baietel si vreau o fetita
asa ca stiu ce simti...
Valentina
hannen spune:
Neatza burtici.
Eu am fost la dr. acum doua zile.Mare lucru n-am facut.Mai mult m-am enervat.Mi-a facut testul de sarcina ,apoi eco intra si am vazut sacul embrionar.cica am 5 saptamani si ca o sa nasc la sf. lui august inceputul lui sept. si ca luna asta pe la sf. la un nou control o sa-mi zica "sigur" ce si cum,deocamdata bb fiind prea mic nu citi nimic ecograful.
Sa nu car greutati,sa nu urc scari si atit.Nu tu o bulina,o vitamina ,NIMIC!
Eu eram deja fiarta ,fusese la 10 :a.m sa-mi bag cartea apoi am fost cu aia mica la dr. apoi acasa,abia la 16:00 am intrat la control.Parca mi-a luat Dumnezeu mintile,n-am intrebat nimic.
Acum am dureri de spate rau de tot,in seara respectiva m-a chinuit burta de-am zis ca ma taie cineva pe acolo.Scurgerile nu s-au oprit
si mi-e rau de mor.
Uite asa ma distrez.Sper sa nu mai
ca e oribil!!
E prima sarcina cu asa simptome.Groaznic!A colac peste pupaza ,am racit.Ma doare in piept si tusesc de rup.Ii trag cu ceai cu lamaie,face bine si la greatza,sper sa ma ajute putin si cu raceala.
Va pup si sanatate la burtici.
Printesele mamii
a.cicel spune:
Neatza burticutze
Urez si eu bun venit noilor burtici. Uite cum ne inmultim....nu ma gandeam ca o sa mai vina cineva la noi, ci o sa mearga la mamici de sept-oct.
Fetelor, eu cred ca iau prea repede in greutate. Cand am fost la meic sa ma ia in evidenta, pe 22 decembrie, aveam 51,5 kg. Ieri m-am cantarie din nou la el si aveam 54kg. Oare nu e prea mult? Mai ales ca niciodata nu am reusit performanta de a depasi 50 de kg.
Ma bucur tare mult ca suntem 3 mamici care avem DNP 9 august. Eu am trecut 10 august pe listuta, ca asa mi-a trecut medicul in fisa gravidei, dar dupa toate calculatoarele de sarcina imi iese 9 august. Acum nu ne ramane sa asteptam sa vedem cand vin copilasii sa ne cunoasca.
POZE