Mamici de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
MADYN spune:
romaniaau, nu te nelinisti ca nu ai simptome. Uite, nici eu nu am absolut nici unul si bebe e bine, vioi si dolofan, caci de abia l-am vazut la eco.
Mia. bun-venit! 
9+
Bebelica
MissJJ spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani si Un An Nou Fericit, sarcini cat mai usoare si bebeii cat mai sanatosi.
Indraznesc sa ma bag si eu la subiectul vostru caci sunt si eu o viitoare mamica de august 2006. Eu am fost la primul meu scan pe data de 21 dec. Mi sa spus ca trebuie sa nasc pe 12-13 august, maxim pana pe 18 august. Sarcina avea pe data respectiva 6 sapt si 3 zile, cu toate ca in paranteza mai scrie ca dupa date ar fi 5 sapt si 5 zile, acu nici eu nu stiu care ce si cum am sa intreb cand merg la urmatorul scan. Bebeul are 7,4 mm si bataile inimii sunt prezente. Totul cica este normal atat tot ca embrionul si sacul gestational sunt putin mai mari decat se asteptau cica. Asta e bine e rau ca eu n-am priceput? Avu ma mai duc la alt scan la 12 saptamani.
Cu raul stau destul de bine nu vomit sau ceva, dar nu suport nici un fel de miros de mancare, de mancat nu prea pot manca mai nimic in afara de fructe iaurt si din cand in cand ceva mancare dar f putin. Mai tot timpul am o senzatie de foame si un gust acru amarui in gura. Oricum am o senzatie de greata mai tot timpul si as dormi non stop.
Cam atat ce va pot spune despre mine si sarcina. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si abia astept sa va cunosc pe toate.
V-am pupat si va urez numai bine in noul an!

------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
Alexia27 spune:
a.cicel si cinta, si eu tot UM pe 2 noiembrie si DPN pe 9 august. Crestem impreuna, da?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
Alexia27 spune:
a.cicel si cinta, si eu tot UM pe 2 noiembrie si DPN pe 9 august. Crestem impreuna, da?
Cineva intreba ce este sonograful. Este mult iubitul nostru ecograf. Cred ca vine din engleza, de la ultra-sound = ultrasunete.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
cinta spune:
bun venit, fetelor :) se inmultesc burticutele ![]()
mada: mie mi-a spus doctorita ca la ecograf se vede mai mare cu cca 2 sapt decat in realitate - asta la varsta, nu la dimensiuni. de ce si cum... oricum cu letoniana mea de balta nu am stat la parlamentari cu cucoana respectiva.
mey, umplem lumea de bebei pe 9 august - chiar de ziua mea :D io am zis ca daca e cazul cer sa imi [rogrameze nasterea la macar 1 zi diferenta. sa ii ticneasca si copilului si mie cu zilele noastre de nastere. nu zic, suna frumos asa un cadou de ziua mea. dar apoi pot aparea frecusuri, frustari de adolescent[a], etc. stiu eu ce vorbesc ca eu am fost maaare capoasa la vremea aia si daca bebeul meu imi va semana si pe jumatate la caracter cu mine, mi-am dat foc la valiza ![]()
cinta
madacristina spune:
Ce ma bucur,deja suntem 2 mada....bun venit si sarcina usoara....cat despre cate saptamani ai stai linistita si eu am fost la eco si mi-a zis ca am 12 saptamani,insa scria clinic ca am 11 saptamani si o zi...asa ca nu asta e pb...bine ca bebe e sanatos,atata conteaza.
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta si ne auzim maine,sper sa plec si eu curand acasa...
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada si bb 15 saptamani
madacristina spune:
LA MULTI ANI ANDA005
SA FI SANATOASA,FERICITA,IUBITA SA AI MULT NOROC,O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS.
Te pup si distractie placuta 
Mada si bb 15 saptamani
madacristina spune:
Kehleyr spune-mi si mie cate ceva despre dna doctor Grigoriu...sunt putin dezorientata ref la doctori,poate ma poti ajuta sa ma decid.
Mersi mult.
pupici.
Mada si bb 15 saptamani
cypocs spune:
fetelor, pt raceala luati oscilococcinum e bun si pt prevenire si pt raceala si merge la gravide .Trebuie sa fiti sanatoase si sa nu faceti febra macar pana la 10 saptamani .
21+
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
mishi spune:
kehleyr si cinta, sonograf este acelasi lucru cu ultrasonograf si cu ecografia pe care o cunoastem toate. oricum i-ai spune, este ecografia ce poate fi, in functie de varsta sarcinii, transvaginala sau abdominala. capatul aparatului care este pus pe burta noastra, sau intravaginal, este un emitator-receptor de unde sonore ultrafine. maaaaama, am inceput sa sun ca o carte tehnica, zici ca lucrez in microtehnologie!!! eu am aflat toate astea navigand pe net de o vreme buna incoace. cel putin, la giulesti, la unul din cabinetele unde se fac ecografii, scrie mare pe usa "ULTRASONOGRAFIE" si am facut si abdominala si transvaginala acolo.
mamaluidavid, esti asa draguta ca incerci sa ne avertizezei cu vergeturile, ai atata dreptate! eu sunt perfect constienta ca singurul lucru pe care-l pot face e sa-mi hidratez bine pielea dar daca sunt predispusa la vergeturi oricum le voi face, dar de dragul "gravizeniei" ma alint si eu putin. pana la urma, satisfactia va fi bebelushu si vom uita de vergeturi, ce putin eu.
va pup!
mishi
10+