Mamici de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Burticutze, voi ati anuntat la locul de munca ca sunteti insarcinate? Eu azi i-am dat sefului instiintarea. Dar mai trebuie si o adeverinta de la medicul de familie in care sa se precizeze ca esti insarcinata si in cate lui. Eu spun ca merita sa anuntati la serviciu ca sunteti insarcinate. Beneficiem in acest fel de 16 ore (adica 2 zile) pe luna libere pentru investigatii si controale.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Buna tuturor mamicilor de iulie - august,

sunt si eu o mamica de iulie, DPN 29.07.2006, maternitatea Elias, conf.Radu Vladareanu.Data mea de nastere = 11.02.1981 - te rog pumpkin daca poti sa ma treci si pe mine pe lista.
Am vazut ca cineva intreba de luat in greutate, imi cer scuze da inca nu retin bine toate numele, - la mine sarcina a debutat cu o hiperaciditate ingrozitoare, trebuia sa mananc din ora in ora ca sa scap de arsuri, am luat in greutate 5 kg intr-o saptamana, ceea ce e foarte mult pentru prima luna. Dar doctorul a zis sa nu imi fac nici o problema doar sa am grija in viitor sa controlez putin greutatea. Acum am scapat de arsuri, pot sa imi controlez un pic mesele si nu am mai luat nimic in greutate de aprox. 1 luna.
Bebe are acum la 10 saptamani si 5 zile, 5 cm si un pic si din cate am vazut la ecografie este foarte vioi si chiar jucaus (se tinea de cordonul ombilical). Pentru cine intreba de vitamine, nici mie nu mi-a dat sa iau nimic, pana acum, in afara de acid folic.

Mitza,
Copilul cu copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Eu am anuntat din noiembrie,de cand am aflat,pt ca oricum mi-a fost f rau si am fost si-n medical,dar nu mi-au cerut adeverinta...dar e bine sa anuntati din timp,mai ales dc exista anumite facilitati.

pupici

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Am revenit!M-a lasat la calculator.
La mine Revelionul a fost foarte plictisitor chiar daca l-am facut printre multi prieteni.Parca nimeni nu avut chef de distractie.In schimb am rezistat eroic pana la 7 dimineata.Cred ca tot asteptam sa se intample ceva interesant...Apoi pe 2 am fost la plimbare si fost foarte frumos.Am recuperat!
Eu ma simt din ce in ce mai bine ca deja incep sa-mi fac griji.Abia astept sa merg la doctor.Mai e mult pana pe 19.Vroiam sa va intreb ceva.Pentru ce luati vitamina E?Pentru voi sau pentru bebe?Aici nu dau nici un fel de vitamine,eu am luat acid folic si pastilele pe care mi le-au dat cand mi-a curs sange.

14+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna Burticutze!

Pumpkin data mea de nastere este : 12.10.1982. Dar despre medic si maternitate nu cred ca are rost pentru ca eu nasc aici in UK nu in Ro. Dar daca vrei ti le spun: North Middlesex University Hospital si medicul meu: Anoma H. Ranmuthu. Asta este medicul meu de la dispensar ca aici este un alt sistem si la spital ma trimite abia dupa 3 luni cred. Cam asa am inteles. E tare ciudat aici dar o sa vad eu ce si cum. Oricum sunt f multumita ca e un spital f bun e cel mai bun de aici si mai am o vecina care a nascut tot acolo si a zis ca s-au purtat ireprosabil cu ea deci sper si eu la acelasi tratament. Si mai astept sa ma contacteze moasa de la noi de aici ca ea va tine legatura cu mine si la spital am sa am un alt dosar. Am zis eu cai complicat tare aici.

Bun venit burticutzelor noi si cat mai multa sanatate tuturor ca este cea mai importanta!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, o zi buna va doresc!
Am si eu niste vesti nu tocmai bune. Am rezultatul la sumarul de urina pe care l-am facut miercuri si mi-au aparut corpi cetonici, din cauza ca nu pot sa mananc si sa beau cum trebuie. Din ce am citit pe net, asta este un simptom de disgravidie, in cazul meu de trimestru intai. Asa ca maine ma duc la spital sa ma interneze pentru o zi sa ma treaca pe perfuzii. Sper doar sa nu fie afectat mititelul si ca am descoperit-o la timp.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by geliza

Pumpkin, uite si de la mine:DN 21.10.1973, Dr. Tutunaru, maternitatea Elias

Eliza , si Mara (24 ian 2002)

Eliza, mercic, esti cu 1 luna si o zi mai mare decat mine ! Dar tu ai fost mai vrednicutza, ai deja o fetitza.

Mada_mxm, mercic, cred ca la tine o sa trec doar spitalul, ok?

Alexia27, iti tinem pumnii la spital ! Sa ai grija de tine.

Pika-pika si eu ma simt din ce in ce mai bine, suspect, nu? Ce bine ca au trecut gretzurile...Am si pentru tine un .

Muuh, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

Miky 14+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

bun venit, fetelor!

si eu iau vitaminele materna + calciu. mi-au fost prescrise de vreo 2 saptamani in urma, insa doar de vreo saptamana le iau. si am o lene. sa ma iertati, insa ashe mi-e de urat sa le iau - ma refer la pilulele materna care sunt atat de roze si de gretoase. sunt prea mari sa le inghit si tres a le rup in bucati. chiar daca ma simt bine, cum le iau cum vreau sa dau tot afara din mine

am venit un pic mai devreme de la sonograf. cu vesti nu prea grozave... sunt in cca 8.5 saptamani - dupa marimea embrionului si 9 spat dupa UM. insa desi nu se vad probleme cu asta la acest stadiu, aproape de sac este un hematon care cauza sangerarilor mele de acum 2 sapt. vestea buna e ca nu e de dimensiuni f mari. vestea nasoala e ca exista si ca poate declansa pierderea sarcinii... am iesit destul de bulversata de acolo. asta dupa ce mia arata capul, manutele, piciorusele, funduletul. si m-a asigurat ca inimioara bate normal.

acum aveam pe miercuri programare la medicul ginecolog insa am sunat si m-am reprogramat pe luni seara. ca dupa spusele celui de la sonograf, tre sa ma grabesc cu vizita la medic... acum iubi sta cu nasul in carti si citeste despre evolutia sarcinii la 8-9 saptamani si face pe savantul cu mine. si a fugit si mi-a luat tort de inghetata sa ma tina ocupata.

cinta

Mergi la inceput

aaa. am uitat: DPN 9-13 august.

cica abia mai tarziu, pe baza evolutiei fatului se poate spune mai cu exactitate ce si cum.

cinta

Mergi la inceput

la servici nu am spus si ma roada mustarea de constiinta. problema e ca e servici nou insa am aflat de sarcina doar dupa interviuri.

insa; au deja o angajata in CIC. si o alta cu burtica mare. asha ca chiar azi intr-o sedinta glumeau sa nu care cumva sa le fac si eu surpriza anul asta. sa intru in pamant, cand am auzit.
deocamdata am contract pe ore insa in februarie, dupa schimbarea tipului de permis de rezidenta, pot sa imi fac contract cu ei full - time. in cazul asta, ma gandesc sa le spun inainte de a semna. am timp nitzel sa mai dovedesc cate ceva. si poate nu o sa fie chiar asa de dramatic efectul... nu stiu deloc ce si cum safac. mai ales ca odata cu noul contract ar trebui sa imi faca si asigurare de sanatate buna care mi-ar acoperi totul, inclusiv spitalizarea, etc.

cinta

Mergi la inceput