Mamici de ianuarie-februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

JG sincer nu mi se pare mult sa ai doua nume - acum normal cum preferati si voi ! Eu am zis ca sa aibe si un nume de sfant pentru ca eu nu am si sincer mi-ar fi placut sa ma cheme si pe mine o Ioana o Marie sau mai stiu eu cum.

Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Da Alina, de acord cu tine... 2 nume pt copil sa aiba de unde alege cand va fi mare ... poate vrea sa se recomande altfel decat i se spune acasa. Si musai unul sa fie de sfant sa se sarbatoreasca si el ca mai tot omul nu sa planga ca are doar o zi... doar cea de nastere.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Vai ce dragalasi sunt bebelinii .

IRINA - al tau e cu par mult ca si al meu... parca ar fi frati... seamana un pic.

Ingerasul lui MARAKI numai de 2,5kg nu arata.Pare mai baban si mi se pare ca seamana cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolindama sperii cu buricul ca si la noi a cazut insa mi_au zis de la maternitate sa continui sa il dau cu acelasi solutii o perioada dar nu tu o crema sau ceva de bagat in buricutz adica betisoare.
Eu l_am tinut pe al meu cu mine zi noapte pentru ca la cum plangea imi era frica sa il las la altcineva ca traiam cu gandurile ca in Rom ii mai dai astia calmante sau ceva de dormit si cum al meu tipa de foame ma gandeam ca mai bine sa tipe la mine. Dar este foarte adevarat ca nu am realizat la inceput dar m_a epuizat fizic si psihic si am realizat tarziu.
Acum il tin cu mine i ncamera in landou pentru ca eu sunt mai fricoasa si nu stiu mereu ce trebuie sa fac asa ca il tin deocamdata langa mine . Il pazesc ca pe ochii din cap . Marian mai si rade de mine si zice sa il las ca nu fuge nicaieri si macar noaptea sa incetez sa ma uit tot timpul in ladou.
Mira chiar asa mai intra si mai spune_ne ceva ca Dana nu cred ca a mai putut.
Mirela imi pare rau ca nu stiu mai multe despre buric dar dc ti se pare ceva ciudat mergi la doctor sau suna si intreaba sau pune pe cineva sa sune sa intrebe.
Irina
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor si mie mi-ar fi placut sa-i pun 2 nume fetei (Carla+ un sfant) dar mi se pare ca Georgescu e destul de lung (Matei de pilda e mai scurt, merge) si de aceea ma mai gandesc.
Mare problema pe capul meu!!
Ana nu-mi povesti de depresia cu revelionul!! Nu stiu cum sa fac sa nu stau acasa sau cu ai mei, pentru ca toti ceilalti prieteni sunt la munte. Eu nu am avut curaj sa ma duc cu ei acolo.
Ce plictiseala!
Teolinda asta e chiar culmea, cum sa spuna cineva despre tine ca e gresit sa nu dormi cu copilul in camera? De ce sa nu fie ok?
E foarte interesanta cartea pe care am cumparat-o despre ingrijirea bebeilor. Sunt la capitolul "somn" , dupa ce il termin o sa va intreb daca ce scrie acolo e valabil.

J 34+

Mergi la inceput

IRINA - nu vreau sa te sperii Doamne Fereste...eu asa i-am facut. Tu stii ce solutii ti-au zis aia sa folosesti.

La mine cand a venit pediatra... avea o crusta buricul... de la pudra Baneocin pe care i-o puneam. Cand a vazut a luat ea un betisor si cu unguent baneocin a indepartat crusta aia de-acolo... si mi-a zis sa folosesc ce am mentionat anterior.

Acum... intrebati si voi acolo ce si cum.... eu doar v-am pove cum a fost la Nicolas.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ma refeream ca ma sperii ca eu zici ca sunt un caine turbat cum citesc acum pe aici ce faceti voi vad ca aici e altfel si incep sa ma gandesc ca poate nu fac bine. Si iar ganduri si ganduri.
Iar chestia cu dormitul cu bebe in camera chiar nu e recomandata dar asta e o alta discutie. Eu consider ca fiecare face ce stie mai bine. Dc tu reusesti asa eu te felicit ca si eu as vrea sa pot si astept sa se faca strumf mai mare un pic si sa il duc in camera lui la care am muncit din greu.
Irina

Mergi la inceput

JANINA - uite ce nume are bebe al meu... ti se pare suficient de lung. Atunci mai pune si TEODORESCU si sa vezi cat va avea de scris si el si autoritatile.... pe formulare.

Astept sa imi zici cum e faza cu somnul in cartea ta. Eu am Mama si Copilul de Capraru si mi se pare f. educativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina , m-am uitat la pozele lui Mario , e super dragut si creol parca. Care din voi doi sunteti creoli ? Si te cred cu grija pt Mario. Si eu mi-am pus pat sa dorm eu cu bebelina in camera. Sunt obsedata ca i s-ar ùtea intampla ceva noaptea si sa nu fiu acolo sa aud, ca dorm .
JG , ne luam de mana atunci, maine facem Revelul pe forum
Unde sunteti restul ???

Ana 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

IRINA - nu esti singura mamica care pana la urma nu duce bebele la el in camera ci la ea in camera.Stai si ai grija de el cum simti tu. Daca te simti mai linistita stiindu-l langa tine... OK.

Eu vreau sa iti spun ca practic ma trezesc cu 2-3 minute inainte sa inceapa el sa se smiortaie. Al meu cand se trezeste face ca o pisica nu plange continuu.Sar ca arsa cand il aud si ma duc la el, il au din patut si incepe apoi "marmoteala"... despachetat... schimbat pampers... cremalit la popou... papica.... etc...

Mergi la inceput