Mamici de ianuarie-februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Aloeu nu-mi mai aduceti aminte de RATB si metrou ! La un moment dat asta vara imi era asa de rau ca imi era frica sa mai conduc sa nu ma apuce greata la volan (primele 5 luni de sarcina mi-am cam varsat matzele din mine) asa ca am luat intr-o zi metroul ! Nimeni dar nimeni sa imi dea vreun scaun si imi era rau de muream ! Toti se faceau ca citesc ziarul, ca motzaie, etc. I-am lasat in pace nu am zis nimic dar m-a durut la ficati cand am vazut ce nesimtziti sunt ! Si am mers vreo 6-7 statii cred cel putin. Pe bune ! N-as putea si asta nu zic eu acum asa ca vai doamne sunt gravida !

Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..unde ati disparut toate????
Nicole
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Eu am revenit de la shopping, dar ma incearca o raceala asa c ama duc sa bag un ceai cu miere si lamaie si apoi sa spal, sa fac curat si sa calc, astea sunt obligatorii azi!
VA pupam si revenim mai tarzior!
Avetzi grija de voi, speram sa nu mai nasca nimeni pina in 2006!

Ursulina, Ana, Florinini, Dana si Diana- sper ca suntetzi bine, nu v-am avzut demultisor pe aici!

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele am reaparut si eu,am fost sa fac un pic de papica si sa vad serialul,plus ca am mai lenevit in pat.
DENISA ai grija cu raceala aia,vezi daca bantui toata ziulica pe la shoping ?
IRINA va sa zica o sa fie si cretzulin MARIO!
Si DIANA va fi in mod sigur ca amandoi avem parul ondulat!
Dar ce e ciudat ca atat eu,fratele meu si toti verisorii din partea mamei, am avut parul lins pana in jurul varstei de 12-14 ani cand s-a transformat in ondulat sau cretz!!!! La absolut toti!!! Si la sot am vazut in pozele de cand a fost mic,aceeasi faza:era lins,acum e ondulat! Asa ca mai asteptam...un pic!
CATA cred ca te vei ditra de numa cu gemenii! Numai sa nu-ti sara dopul cu totul intre timp
GIOVA bine zici...ii facem traseu IRINEI pe ruta noastra!
Ca pe MARCO sigur vin sa-l vad macar la vara,daca nu veniti voi mai repede la strand in ARAD de exemplu
FETELE aveti grija de bietele pisici si de catei...imi imaginez ce panicati sunt!
Dar am ajuns si eu sa tresar si daca suna cineva la usa Ca m-am obisnuit cu interfonul care suna mai incet. Si cand suna brusc la usa,sar in sus de zici ca ma curenteaza cineva !
Si nu va mai enervati cu locurile din mijloacele de transport sau cozile de la casa ca tot degeaba! Eu ma consolez ca macar pana in luna a saptea trebuia sa fi super atent sa vezi ca-s gravida! Si noroc ca nu prea am mers cand era aglomerat,deci n-am avut ocazia sa ma enervez de prea multe ori! Cat de spre cozi...nici nu mi-a trecut prin cap sa ma bag in fatza si evident nu mi-a cedat nimeni trecerea desi se uitau cam lung...la mine.Oricum am fost de foarte putine ori la cumparaturi in ultima luna si nici cozile n-au prea fost decat de max. 4-5 persoane!
Poate daca erau mai multi negri pe aici, aveati ocazia sa stati si voi jos...nu,ANDIARORO?
Hai ca mai iau o pauza!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AHA era sa uit!
URSULINA deci o faci cantareata pe RAISA! Bine ca ti-ai revenit,daca nu macar te mai distreaza matzele!
DENISA e bine cu castronul stii ca cioburile aduc noroc!
DIANA sper ca doar ne citeste din umbra si n-are chef sa scrie...Si nu mai are probleme cu dintii aia!
Cat despre DANA chiar ca ne-a lasat balta,poat mai intra totusi...anul asta

Mai care o sa fitzi calare pe forum si in noaptea de REVELION?
Ca eu daca merg la mami nu voi fi,doar daca vin ei aici.Inca nu s-a hotarat treaba! Numai sa nu fim cu totii in alta parte

Ca in ultima saptamana principesa mea ma termina la cat e de agitata si ziua si noaptea! Azinoapte de pe la unu pana la patru nu s-a mai oprit Mi-e groaza ce face iar la noapte!!!
Si ce cuminte era inainte,se culca si se trezea odata cu mine...

A! Am citit azi intr-o revista ca baieteii au mai des colici decat fetitele, asa ca mai am o speranta cat de cat, sa stau linistita trei luni acasa

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor mie imi merge cam greu netul.
Am terminat de pus piftia la fiert, mi-am intins rufele si acum vreau sa fac un dusulet.
Vad ca ati inceput discutia despre cedarea locurilor in RATB. Pe mine pe la 8luni jumate o baba a avut utpeul sa-mi ceara locul...si i-am zis "cand o sa cobor o sa aveti locul".
Ma credeti ca nu mai am rabdare, dar trebuie ca sa trec anul.
Si imi trage niste capete ...de ma indoaie de durere.

poze
Ursoaica 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor am revenit de la cumparaturi, am fost la Cora dar m-am nimerit la o casa cu putine persoane asa ca nu a mai fost nevoie sa-mi reclam drepturile. Oricum mersul la cumparaturi a devenit horror ca ma dor spatele si bazinul de lesin. Cred ca de acum incolo ma mai duc pana la alimentara de la scara blocului. Foarte nasol.
Am cumparat numai prostii, inghetata, cozonac, alune...
Alina Mattei din fericire macar atat- nu ma numesc matei, ci Georgescu. Fetelor, ziceti voi, merge Carla cu Georgescu??Fetelor ma bucur ca va place numele acesta... dar desigur nu o sa-i spun si Maria. Ar fi prea mult!
Mi-am cumparat de la Cora o carte "Dr. Spock - Esential pentru bebelusul tau" pare a fi foarte interesanta. Dupa cum vedeti am inceput sa ma documentez.
Nu-mi mai vorbiti despre transportul in comun! Eu am mers la serviciu pana acum 2 saptamani numai cu metroul... dim militari in piata sudului. Si nu cred ca mi-au oferit locul macar 20 de persoane in atatea luni, desi in ultima vreme ma cocosam de durere de spate. Asta e.. nesimtiti!
Denisa baga-te in pat daca nu te simti bine... multa sanatate!
Am vazut si eu poza lui Maraki cu Angelos... ce frumosi sunt!
Ursoaica sa nu muncesti foarte mult...

Nu mai stiu ce vroiam sa spun sau cui.

J 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica o sa am grija de dop...ca nu vreau la spital de Revelion......iti dai seama ca abia astept sa o trag de limba pe mama lor...am o gramada de intrebari, mai ales ca a nascut prin cezariana...acum am facut nitel curat cu Dan...eu m-am ocupat de facutul patului si , el a dat cu aspiratorul...maine nu mai avem mare lucru de facut...tu zici ca bb misca prea mult...la mine Bia misca prea putin de la o vreme...ieri de ex. numai seara a vrut sa faca si ea valuri...azi foarte putin pina acum..sper ca macar nitel sa danseze si pe ziua de azi...ca sa stau si eu linistita! Chiar doarme atit de mult? O sa o gidil pina o trezesc!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 6 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni nu matele m-au distrat ci bbita, ea a dansat.

Fetelor sotul meu si-a intins in pat cartile de engleza ... si cine credeti ca s-a pus cu burta pe ele (cred ca ii place aceasta limba) ... motanul si nu vrea neam sa se dea de pe ele. Si atunci Tino ii zice ca ora este 20 ron iar motanul a inceput sa dea din coada, probabil ca i se pare scump!

poze
Ursoaica 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai Ursulina, o sa ai un motan poliglot.
Cata - mai usor cu petrecerea de Revelion, astfel incat la 12 noaptea sa sara numai dopul de la sampanie!!
Cainii mei sunt terifiati din cauza pocnitorilor si artificiilor. Maine noapte saracii o sa innebuneasca de-a dreptul.

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput