Mamici de ianuarie-februarie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Monica ginerica are o freza de mori. Am sa ii las parul lung poate are ceva si de la tasu adica parul mai carliontat. Si da sa stii reteta e cola in ultimele saptamani sau nu.......... Orangina mai bine
.
Ana stai sa vezi cand vine al tau bebe ce o sa mai planga de fericire. Si noi avem 2 saptamani si tot stam si ne uitam si ne miram de zici ca azi il vedem prima oara. Sunt niste trairi exceptionale pe care probabil nu le poti simti decat fiind mama sau tata.Si chiftelutele sun tla fel ca ,,,,, chiftelele numai ca acum suntem la capitolul bibe, suzi,laptic , deci numai diminutive.
Si inainte radeam cand auzeam matusi de ale mele ca vorbeau de cacutza , pishulic
.
Irina
irinadum spune:
Giova indrazneste sa nu ni_l arati e Marco si vezi ca in vara cand vin nu e departe Timisoara de graniitza si trec cu bazuka pe la voi.
Irina
Ursoaica spune:
Buna ziulica!
Iaca si eu pe aici!
Sunteti niste scumpici toate uite pt toate cate un
.
Mai am un motan ... criminal... cand aude cate un bubuit se ascunde sub pat dar nu intra tot isi baga doar capul sub el si fundul ii ramane afara (ca strutii).
Moni acolo este splina, sper sa fi inteles bine. Dar poate sa te doara din cauza pozititei bbicii.
Janina nu stiu daca ai plecat deja la cumparaturi, dar eu zic sa te duci la Cora. Dupa ce faci toate cumparaturile lasi pe cineva cu cosul si te duci dupa un body-guard care se plimba pe la case si ii spui ca vrei si tu sa profiti de casele cu prioritate si sa te bage si pe tine la una. Eu asa am facut si chiar de 2 ori si nu mi-a pasat de ce au spus mosii si romii, caci domnul body le-a explicat ca defapt ei nu au ce cauta la acele case.
Acum ma apuc de piftie si de fiert legumele pt salata beof.
Dar sunt cu un ochi pe voi.
Noi suntem bine aseara a dat o reprezentare din picioruse si a reusit sa ma inveseleasca cu un mic dans dupa melodia unei colinde...a fost super!
poze
Ursoaica
39+
Denisam spune:
Burtici si mamici va salutam,
Maraki
- refacere rapida si numai bine, ginerica e un scump si un dragutz si abai astept sa ne auzim, si sa ne povestesti mai multe!
[bis]FELICITARI SI SA FIE MINCACIOS SI MULT LAPTIC!

Irina
- nu te mai stresa cu Ripley, nu are sens, mi-a zis Ina ca e ceva neobisnuit ca a zis asa ceva, ca cica e o ardeleanca f. de treaba, eu nu apucasem sa ii zic Inei nimik, cred ca fiecare avem acuma emotzii si stari care nu le putem controla prea bine.
Eu am avut 2 momnete super emotionante d edimi,d atorita unui mesaj de la prietena mea cea mai buan din Ro si inainte am spart un castron, prima data cand mi se intampla.SI o noapte pluina de ganduri, de la scaunul de masina la altele, asa suntem acuma, mai pline de emotzii, nu?
Moni- ce faci azi?
Eu plec acuma cu Dragos la cumparaturi, profit ca e juma de zi acasa si apoi la curatenie, calcat si poate reusesc sa ma si vopsesc.
Revin in 2 h, va pupampe toate burticutzele si o zi usoara!
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Denisa bine ca ai aparut, chiar ma gandeam la tine, de ce nu ai intrat.
Ursulina nu te agita prea tare.
Irina, pai n-ar fi rau sa luati la rand Aradul pe urma Timisoara si apoi la mare cu voi.
Eu mi-am anuntat sora si verisoarele sa-mi zica daca e urat marco, ca poate eu il vad cel mai frumos. dar m-a linistit Clau zicandu-mi ca, daca toata lumea imi va lua caciulite care sa-i camufleze fata, e clar ca nu-i frumos.
M-am epilat in timp ce vb. cu sora-mea pe chat.
Acum mi-a venit sotul, il hranesc si pe urma la cumparaturi.
gio
si bb Marco 38+
utocatalina spune:
Am dormit si eu vreo 2 ore...ma da bine am dormit...o iau pe urma Alinei ca si ea doarme mult!
Va anunt ca a intervenit o chestie super...maine facem revelionul cu o familie care are gemeni fata si batiat in jur de 2 ani.
Sunt la citeva case de noi, asa ca nu o sa fie probl. nici cu drumul, cu nimik...mincare avem destula ca sa ducem, asa ca va fi super
...Sunt incintata de idee, chiar daca a aparut asa brusc!
Ma duc sa-i pun papa lui Dan si ne auzim mai incolo...sau maine..
Am vazut poza cu Angelos..pui mic..dragul de el!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

alina.mattei spune:
Ursoaica cred ca motanul tau este frate cu al meu ! Si asta saracu face ca toate alea cand aude bombele pe afara - cand era mic in noaptea de Revelion intra sub pat si nu mai iesea de acolo cateva ore bune - acum parca parca s-a mai obisnuit. Iar matza cealalta de la ai mei plange sa te duci cu ea in pat la culacare sa o pazesti ca ii este frica sa stea singura - asa mi-am petrecut Revelionul dupa 12 noaptea acum cativa ani ! Dar nerusinata ma simtea cand plecam de langa ea credeam ca am adormit-o si ca pot sa plec - pe naiba ! Simtea imediat si venea dupa mine iar si ma lua din sufragerie !
Apropo de stat la coada la casa la cumparaturi - noi am fost zilele trecute si am cerut voie frumos sa ne bagam in fata - ne-au lasat nu au comentat ce-i drept dar s-au uitat cam urat - sincera sa fiu m-am simtit cam prost.
Insa acum vreo luna am patit-o la Kaufland - mi-au niste babe ca ce caut la cumparaturi ca sa stau acasa ! Si cica eram la casa prioritara ! Ne-au lasat pana la urma dar cu putin scandal si comentarii !
Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
andiaroro spune:
Fetelor, nici pe aici unde teoretic sunt invatati cu casele prioritare nu se inghesuie sa-ti faca loc......daca zici se dau la o parte, daca nu se fac ca nu te-au vazut in spatele lor......iar in mijloacele de transport in comun noroc ca nu-i asa mare inghesuiala ca eu pana cum nu am vazut decat 2 negrii cedand locul la femei insarcinate si pe mine tot un negru m-a lasat sa stau in locul lui odata cand nu se cunostea f trea burtica, dar eram in pline greturi si mai avem putzin si lesinam......asta e!!!
frumusei foc toti bebeii ....care mai de care ........abia astept sa avem poze cu toti
ana 32+
nicoleta raducu spune:
Gata..am reaparut si noi...
Am fost la epilat...Nu am asteptat deloc...
Ce inseamna si burtica asta...
..
Acum suntem niste bele...Oops...
E prima oara cind m-am epilat...total...
Decit sa ma rada moasele..am preferat asa...
Imi ia ceva pina ma voi obisnui..cu dinsa golasa...![]()
Apoi am venit si am dormit vreo doua ore...cu tati al nostru..
Si am dormit asa fain...
Acum o frecam prin casa..N-am chef sa fac nimic..
Trebuie sa vina tanti sa ne faca injectia...
toate burticutele..
Sunt aici..
Citesc si eu ce ati mai scris..ca ati fost harnicute vad...
Nicole
32+
anasebe spune:
Eu in supermarketuri nu am avut probleme. M-am bagat cu nesimtire in fata la casele prioritare si chiar daca s-a comentat nu mi-a pasat. In schimb cu RATB-ul nu mi-a venit sa cred. Nu se ridica nimeni, desi se vedea f. clar ca sunt gravida. O singura data mi-a oferit un barbat locul de pana la urma am ramas trasnita ca nici nu ma mai asteptam. (pe de alta parte nici nu merg f. mult cu ratb-ul, dar oricum...)
ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe