Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua de 1 ianuarie la mamici si bebici,

LA MULTI ANI!
Va uram sanatate, noroc si bani.

Pupici,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

LA multi Ani!
Multa fericire si sanatate!

eu si sotul am fost la Amsterdam CAfe -super fain a fost de revelion; mai e cineva care nu a facut revul cu bebeul? plus am stabbilit record personal-ne-am intors acasa pe la 4:25 (cu tramvaiul)

Maria mea a stat cu bunica si a primit injectii saracuta; astazi a inceput sa isi revina sa stea treaza si sa rada si sa gangureasca; i-a mai trecut sentimentul de frica ca ii mai facem ceva; da tot e destul de suparata pe viata; maine dimineata mergem la control sa vedem daca mai continuam cu injectiile

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi aaaaaaani!

mihaela, l-am vazut pe Alexandru, ai de ce sa fii topita dupa el.
Raluca, multumesc de reclama la varsator.

Daca ma gindesc mai bine, cred ca o sa incerc incepind de la Sagetator. Eu cu zodiile de apa am ce am, am observat ca aer+apa= bulbuci (ziceti-mi daca si asta e regionalism, sa vi-l traduc).

Fata a dormit destul de bine, doar ca s-a culcat la 11 juma. Noi am stat cam tirziu, asa ca am o durere de cap groaznica. Astept sa vina noaptea sa ma culc

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La multi ani !!!!

Noi am petrecut frumos revelionul, am culcat copilul pe la 8 si au venit niste prieteni in vizita si la 12 am privit artificiile de pe terasa si am baut sampanie adusa de sot!
Copilul nu numai ca dormea in zgomotul infernal de la artificii dar nici macar nu misca in front...
Pe la 1 juma plictisita de programele de la teve m-am dus la culcare si bine am facut ca am prins 1 ora juma de somn... dimineata am predat copilul si am mai dormit pina la 11.

Azi am fost in vizita la niste rude in Galati si ne-am intors de juma de ora si am lasat baietii singuri in dormitor, dar nu se impaca unul cu altul ca ma striga sotul la fiecare 5 minute... ma duc sa potolesc copilul!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani si un an nou fericit!

MiFloricico, multumim frumos ptr mesaj. Pupici Anei-Maria
de la Ancutza.

Ioana
, bine ati venit la voi acasa.
Ramona(tangerine), ii tinem pumnii Mariei ca sa invinga microbii astia rai. Bravo, ca ati fost la rev. fara bebel,
cred ca multe dintre noi ar fi mers daca ar fi avut backup.

Noi am fost la niste prieteni cu Ancutza cu tot.
(ma simt un pic vinovata ca nu l-am avut si pe victor cu noi; dar sigur ii e bine la ai mei, ii pedepseste el pe bunici, nu ca acasa, unde este el pedepsit).

Anca se culca pe la 9-9,30 de obicei, aseara a adormit tot asa.
Eu ma agitam prin casa, sa las totul in ordine, sa pregatesc
bagajele de plecare. Asa ca la 10, cand s-a trezit ea din cauza de pocnitori, nu eram nici macar machiata.
Nu am mai incercat sa o culc, asa ca ne-am echipat rapid in urletele fetei.
Cand am ajuns la petrecere, era toata un zambet, toata lumea o
admira.Dupa vreo 30 min de cuceriri, s-a culcat intr-o alta camera in carucior. Atificiile le-a ratat, pe motiv de somn.
Sa dea Domnul sa fie asa cuminte tot 2006.

Pe la 3,30 am venit acasa, si am dormit amandoua pana la 11.00 cu trezirile de papa si kk.

Mihaela_e, ma bucur sa avem vesti de la tine. L-am admirat pe Alexandru.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ramona, te-ai lamurit daca te intorci la serviciul din 10 ianuarie, cum punem mana pe stimulentul de 3 mil ?

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Azi am vorbit si cu Anya la telefon si ve ureaza toate cele bune in noul an... este la Poiana Tapului cu baietzii si urmeaza sa vina cit de curind in Bucuresti si o sa reintre pe net!

Mifloricico multumim de urari... se pare ca ai fost mai harnica in urari decit noi toate!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata tuturor,

Pt ca am prelungit vizita la ai mei, acum sunt harnicuta si m-am urcat pe net si prima statie D.C. L-am culcat pe Alex si cam o oro sunt libera, dupa care Alex isi cere portia de aer, adica la plimbare cu noi, ca sa ne continuam somnul. Sper sa se ridice ceata pana se scoala bb.

Multumesc tuturor fetelor pt cuvintele frumoase despre Alex, doar astea erau pozele pe care le aveam in calculator. Promit ca la viitoarea vizita la ai mei sa pun poze mai recente, dintr-alea in care zdrobese inimile cu privirea si zambetul.

Mifloricico, multam de urari de an nou! Sa ne dea domnul la toti numai bine si sa ne bucuram de copilasi sanatosi si frumosi.

Vreau si eu un sfat de la voi. Alex nu mananca decat lapte de mamica, daca incerc sa-i dau biberoan sau suzeta mai are putin si varsa. Insa, de cateva zile isi baga pumnii in gura. Amandoi pumnii, si suge linistit la ei vreo 2 minute dupa care se mai joaca sau iar mai suge pumnul, ceea ce ma dispera. Ce sa fac, avand in vedere ca varianta inlocuirii pumnilor cu suzeta nu tine???

Of, ma da sotul la o parte, caci vrea si el pe net.

Incerc sa intru mai tarziu putin.

Mihaela sialexandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

fetele care ati inceput dieta va doresc spor la treaba,eu am avut norocu sa slabesc repede am ramas cu numai +2 kg .am slabit in 3luni de la nastere 10kg.Cand am venit acasa de la spital nu ma mai incapea nici o haina pe mine.
pupic mihaela si Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Tudor si Irina,sa aveti parte de tot de-i mai frumos in viata.

Mergi la inceput