Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
BiuMil spune:
La Multi Ani!!!
Raluca, merci pentru raspuns...am sa incerc sa ma programez la una din cele doua. Sper sa fie Ok.
noi vrem un pediatru cat mai comunicativ si cu cat mai multe de spus... nu am incredere in astia care zic in doua vorbe scoase cu clestele ca totul e bine!
dr noastra de acum e suuperr expeditiva ceea ce ma scoate din sarite!Ultima data cand am fost, ca sa apuc sa o intreb cate ceva, s-a postat sotul meu in usa ca sa nu o lase sa plece!!!
merci inca o data si un an bun, plin de impliniri, tuturor!!
Bianca si bb Milan
nicole74 spune:
La Multi ani mamici si bebici! Sa fiti fericiti!
La Multi Ani Tudor si Irina! Sa fiti sanatosi si frumosi!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
karmenutza spune:
Bianca, in ce zona stai? Eu am un medic care este bun si care vine acasa. Dar depinde de zona
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
mimsi spune:
Salutare! Bine v-am gasit in noul an! La multi ani sarbatoritilor zilei. Noi suntem bine mersi, Revelionul l-am petrecut acasa, Alexia s-a trezit de pe la 11,30 din motiv de petarde. Macar a fost bine dispusa, nu s-a speriat. Am avut si musafiri (nasii si inca o prietena) care aveau fiecare cate o fetita (2 ani si o luna si 2 ani si 8 luni). A fost OK, pe la 2 am spart gasca. Am uitat sa va zic de botez (care a fost pe 27 decembrie), adr asta mai incolo, acum bebelina e agitata, eu vreau sa doarma si ea nu sta.
Pup si va dorim un an bun.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
Carmi spune:
Bun gasit in 2006 ! La multi ani sarbatoritilor zilei !
...n-am inceput nici o dieta, ca mai e tort...sper sa-l dovedesc azi.
Am scapat de zapada si de frig, motiv pt. care o sa ies azi cu Fabiano afara, ca ne-am saturat in casa.
In rest, toate bune.
Pupici
Carmi
Foto bebe Fabiano
mary ilie spune:
LA MULTI ANI 2006!!!!
LA MULTI ANI NUKA SI TUDOR!
NUKA DIN PARTEA LUI ANDREI SI MULTI!
LA MULTI ANI!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
nici eu nu am inceput dieta...inca! ca frigiderul e plin si eu nu sunt in stare sa-i rezist!
si noi am petrecut revelionul acasa, am avut si musafiri, cumnatii, dar am avut si dadaca la Andrei, adica mama.....Andrei a adormit pe la 11.30 si la 12 noaptea sforaia linistit, nu s-a trezit pana pe la 6 dimineata!!!! a fost foarte frumos!!!!primul revelion in 3!!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR! SA NE ADUCA ANUL 2006 NUMAI BUCURII! SA FIM SANATOSI , SA NE CREASCA COPII FRUMOSI SI DESTEPTI! SI SA MAI PETRECEM INCA UN AN PE FORUMUL NOSTRU!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Ce atatea diete, prima saptamana din an nu se pune, am zis! Mi-e si frica sa ma cantaresc.
Noi de Revelion am stat acasa, cu bebe si a fost tare bine. Ne-am imbracat frumos, am pus masa, am facut cateva poze, apoi ne-am schimbat de haine ca sa imbaiem copilul. Piticotul a terminat de mancat cu un sfert de ora inainte de miezul noptii, l-am pus la el in pat si am avut timp la fix sa ne punem sampanie in pahar si sa ne pregatim de numaratoarea inversa. Am iesit in strada dar nu am avut cu cine da noroc, toti vecinii au ramas la ei in curti si aruncau cu petarde de acolo. Asa ca ne-am uitat un pic de pe balcon la focurile de artificii si apoi am intrat inapoi in casa unde ne-am hranit, nu gluma.
Ne-am uitat la tele si pe la 4 am adormit. Copilu' a fost super gentil si nu s-a trezit pana la 8 dimineata. A papat si a mai dormit pana la 10:30.
A, am uitat sa va spun ca pe 31 dec am avut un avant sa spal toate rufele murdare si din graba si neatentie am pus una colorata cu cele albe, la 95 de grade, rezultatul fiind o nuanta vesela de roz, m-am distrat cu sotzu' cand le-am scos din masina, sa nu mai spuna ca el nu are chilotei roz.
Va las acum ca ma cheama Seful la datorie, e ora mesei.
Pupici
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor zilei, Tudor si Irinuka, sa va faceti mari si poznasi.
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
Simo74 spune:
Bine v-am gasit in 2006! Sa ne dea Dumnezeu un an plin de fericire si bucurie alaturi de bebelusii nostrii mult iubiti!
De Revelion am lasat bebeul cu bunica lui si noi ne-am sutit la party. Bineinteles ca toata noaptea am avut mustrari de constiinta si ma gandeam ca ce o sa faca el fara mami lui. Ei bine, a dormit de la ora 9 la ora 7 si nici nu a simtit ca n-am fost langa el sa-l indes cu tzitzi. A ras la 7 un biberon si eu care ma vaitam ca nu suge din bibe. Se vede clar ca foamea ii dezvolta abilitati pe care nu le-ar avea in mod normal si suge din orice fel de tetina. Bravo lui!
La multi ani Nuka si Tudor! Sa cresteti mari, destepti si frumosi!
Fetelor, care va mai duceti din ianuarie la birou sa facem aici un grup de suport...ca eu simt ca ma apuca pandaliile numai cand ma gandesc.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos