Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

SALUT,
am si eu o nelamurire :fetele care dati suculet la copii, de ce nu le-ati dat suculetul si cand au fost raciti?Si Iaris e bolnavior dar dr mi-a spus sa-i dau suculetul pt ca sunt vitamine si are nevoie de ele, iar ceaiul sa i-l dau cu lamaie pe toata perioada iernii.Nu exagerat dar sa pun cateva picaturi in ceaiul indulcit cu o lingurita de zahar la 100ml.
Va doresc sa va aduca 2006 tot ce nu v-a adus 2005, sa aveti bebei sanatosi si sa fiti sanatoase pentru a-i putea creste, sa aveti putere de munca si multa dragoste din partea celor care va stau alaturi.
Va pup dulce si va multumesc ca ati fost alaturi de noi in acest an, cel mai frumos de pana acum pt noi pt ca suntem o familie.
Pt mine imi doresc aceleasi lucruri si sper ca cineva acolo sus ne va asculta toate dorintele din noaptea asta.Sa va puneti o dorinta la 12 noaptea, mie mi s-au indeplinit intotdeauna dorintele din noaptea de revelion

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoase mamici si draguti bebici,

Vreau sa va urez petrecere frumoasa diseara, sa intampinati Noul An alaturi de cei dragi, cu multa fericire, noroc si bucurii.

Revin dupa ce termin de citit din urma.

Pana atunci va pupam

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! La multi ani Ioana, Florin si Razvan!

irina81, monti presupune mincare gatita, ceea ce eu nu sint in stare. Si nici femeie in casa nu am, nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau; pentru mine catering-ul si restaurantul au fost sursele de hrana pina acum, dar cu diversificarea asta vad ca trebuie sa fac supa la copil ... si poate o sa fac si pentru mine.
RalucaC, stii cit m-am gindit la pledul tau? Vreau si eu pled fain de stat la tv, abia astept sa ma intrebe cineva ce vreau de Sf Ioan. Multumesc de idei, le-am luat niste chestii de la "casa nobila" pentru bucatarie, scumpele si frumoase, sper si utile.

Fetelor, sint chioara de somn; copilul bineinteles ca a plins as'noapte ca sa fie hranit, pentru ca l-am parcat in camera proprie, si e ceva distanta pina la dormitorul nostru. Poate o sa cumpar monitor, ca sa nu mai trebiasca sa plinga cine-stie-cit sa-l aud.

Va doresc un an nou foarte bun, sanatate si bucurii! Eu stau si ma gindesc daca vreau sa ramin gravida in anul care vine, teoretic asa ar trebui daca vreau sa-i fac "ceas" la 2 ani fiecare, dar ma bate gindul ca al 2-lea copil sa-l fac Varsator.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumim de urari! Noua ne vine randul o data la 2 luni pentru ca suntem nascuti in 31.
Un an nou plin de realizari, cu bebei sanatosi si frumosi si destepti si cu cate un fratior/surioara pentru cine mai doreste!

La Multi Ani!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani si in 2006 sa vi se implineasca toate dorintele!Sa ne ajute Dumnezeu la toate sa avem grija de famiiile noastre frumoase-frumoase.

Ioana, noi am luat de cateva zile baby monitor 'Primii pasi' din Carrefour, e 1.200.000lei.
are si baterii si adaptor de retea.

Fetele, ptr sufletul vostru, sa nu ratati cartea 'De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda' si ptr bebelushi veioza muzicala sub forma de ciupercuta de Chicco.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI SI ANUL CE VINE SA FIE PENTRU VOI UN AN PLIN DE FERICIRE, IMPLINIRI SI MULTA SANATATE ALATURI DE FAMIIILE VOASTRE!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

DIANA- eu am fost la dr. Vasilescu pentru ca vreau sa stau linistita, asa am procedat si la baietelul meu mai mare. Pe noi ne-a dus o prietena de familie la ea si ne-a consultat in biroul directorului! La ea la cabinet era omor... eu nu am vazut in viata mea asa ceva... copii care racneau, parinti care tuseau, stranutau, iar pe un hol de aprox.2 m patrati erau cam 60 de suflete!!! Pe langa asta, era ora 11, iar consultatiile incepeau de la ora 8 si inca nici vorba asa coboare la cabinet! In rest e o super femeie, dar super solicitata!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna mamicutze si bebelusi!!

La Multi Ani Ioana Alexandra, Florin Alexandru si Razvan. Sa fiti cumintei si sa cresteti mari.

Ioana bine ai venit acasa!

Fetelor, fie ca 2006 sa va aduca numai sanatate, bucurii si impliniri voua si celor dragi. La Multi Ani si distractie placuta de Revelion! .

jadi mi-a placut tare mult lista ta!! Imi fac si eu si am sa o tin la purtator la granitza dintre ani.

Va ,

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani si un an nou mai bun din toate punctele de vedere!

Copilul meu a dormit toata ziua..cred ca se pregateste si el de revelion.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LA MULTI ANI 2006! SA AVETI UN AN PLIN DE IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE SI TOATE DORINTELE SA VI SE IMPLINEASCA! NUMAI BUCURII SA AVETI ALATURI DE CEI DRAGI!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput