Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
irina81 spune:
Gina,eu il alaptez pe Matei si incepusem pe la 3 luni jumate' cu sucul de mar si morcov si mergea bine,dar ne-am oprit pentru ca a racit.
Acum este bine,i-a trecut "laringita".Cred ca vom reincepe cu sucul,iar supa de radacinoase dupa 5-6 luni.
Va doresc ca in anul 2006 sa aveti parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8640 ore de intelepciune, 518400 minute de distractie si in final 31104000 de secunde petrecute alaturi de persoanele pe care voi le iubiti cel mai mult ... la multi ani si un an nou fericit !
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
Tonnia spune:
Kid, multumesc! Eu nu gasisem sapunul lichid, mai caut.
Fetelor, va urez "La multi ani!"! sa aveti un an nou plin de bucurii!
nicole74 spune:
Ioana a facut febra de la vaccinul de 4 luni si e f. agitata. Cate zile tine efectul vaccinului? La noi au trecut peste 36h si tot agitata e.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
b_irina_c spune:
Irina eu mulg tot ce produc . Vladut nu mai suge deloc, asa ca nu prea se potrivesc situatiile. Eu mulg inainte de masa lui si il tin la frigi. Dimineata mulg cca 340 ml, adica pt 2 mese. Cand il termin,, mulg pt urmatoarea si tot asa pana a doua zi dimineta. La masa de noapte mulg pt dimineta (si in speranta ca nu-mi va veni prea curand CM ). Jadi e mai aproape de situatia ta ca Vlad al ei inca suge.
La multi ani fericiti in continuare alaturi de sot si de Matei! (am citit azi din urma).
Nicole la noi a trecut pana a doua zi dimineata. Sper sa se linisteasca repede Ioana.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
La multi ani, la multi bani, Anul Nou sa va aduca numai bucurii si implinirea tuturor dorintelor voastre!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
b_irina_c spune:
Fetelor am si eu nevoie de o informatie. O prietena de familie mi-a zis ca mi-a gasit bona ( o persoana apropiata mamei ei). Inca nu ne-am cunoscut, deci nu e ceva sigur, eu sper sa ne placa ca e cineva cu referinte date de persoana de incredere. Acum problema mea... Aceasta potentiala bona vrea sa aiba ceva trecut pe cartea de munca. Eu ca persoana fizica pot sa angajez pe cineva cu carte de munca???
Multumiri anticipate.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
salut fetelor
am si eu o intrebare...vrem neaparat sa schimbam dr. pediatru si voiam sa stiu daca merge cineva la Centrul Medical Unirea? la ce dr?
Astept orice fel de sugestie in legatura cu asta...cred ca nici un dr nu ma poate enerva mai mult ca cel de acum!!!!
mercic mult si petrecere frumoasa!!!!
Bianca si bb Milan
nicole74 spune:
Irina tu nu poti angaja pe cineva decat daca ai firma, in schimb poti face contracte de asigurare cu casa de pensii si sa-i achiti din buzunar. Contractul il faci pe salariul minim, la fel si la sanatate (ca presupun ca vrea si asigurare de sanatate).
Nicole&Ioana Alexandra care deja e un pic mai vesela
poze
Diana30 spune:
Distractie faina la noapte si un an nou plin de impliniri,macar la fel de bun ca cel care se termina!