Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 22
cri. spune:
Fetelor, am venit si eu din mini concediul de sarbatori si va dau o reteta super pt anul asta:
Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea"LA MULTI ANI !"
Sper sa va iasa
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
kateryna spune:
Andreea vezi sa nu te obosesti prea rau. Ai grija de bebe, ca in rest o sa vezi ca o sa fie bine.
Nunta noastra
Cununie civila
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by a.cicel
Inca nu a reusit iubi sa scoata toate invitatiile, doar pe cele pe care le-am dat dela de Craciun la tara. Asa ca si cu asta mai avem de lucru.
POZE
Invitatii!! Pai spune-ne si nou cum arata? cat au costat? Ce "zice textul"??
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Cand ajung acasa pun invitatia la poze. Sunt facute de noi acasa si nu ne costa mai nimic. Hartie cartonata, in relief am facut rost, fara sa o platim,plicuri la fel. Ne costa doar tusul de la imprimanta, dar aceasta fiind Canon, tusul color nu e scup, asa ca iesim ieftin de tot. Si am si carduri de multumire.
POZE
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Krelia...MTC?
Ihi...super tare ...mai ales orele de la parter, din bar....de pe langa sala de sport .....how I miss those days....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
Cri. super reteta ta. Multumim frumos.
kateryna incerc si eu sa fac ce si cat pot dar fara sa ma obosesc prea tare. Ti-am spus ca iubi ar fi in stare sa ma lege de pat. Sper ca totul o sa fie OK asa cum spui si tu.
POZE
cri. spune:
Raza, ma bucur (intr-un fel) ca s-a intamplat faza cu cumnatii...asa o sa ai niste aliati. Am vazut si eu teatru d'asta cu "aualeu inima, mor, tensiunea......valeu"....dar noroc ca s-a prins si puiu Da' mi=a placut si mai mult remarca venita de la dyadya apropo de copii naturali. Sa-ti zic sincer.....io nu cred ca astea-s mame. M-am intrebat si io de multe ori, cum pisici poate sa-i faca asta copilului ei????!!!! Habar n-am! Nu i-o placea de mine, de relatia noastra...etc, da' cu propriu copil ce are frate?!?!? Asta e ....noi sa fim sanatosi si sa avem un an super!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
SunSmile spune:
Cri multumim pt reteta! E buna si nu ingrasa!
Krelia...mdah, i know! Deci acum am elucidat si de unde te stiu pe tine...ma rog, imi pari cunoscuta!
Andreea ai grija de tine si de BB. Nu te obosi prea tare, te rog!
Vad ca anul a inceput cu ploaie..ceea ce inseamna ca va fi imbelsugat, nu? Plin de nunti frumoase si bogate!
cri. spune:
Nu, nu, sigur nu ingrasa si acu dupa sarbatori e numa buna ca am cam exagerat.....da' pan' la nunta e timp de dat jos
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
ooana spune:
Fetele...ma gandeam eu asa ca in ianurie incep sa umblu sa vizionez rochite...asa sa-mi fac o idee...da unde sa ma duc...ca m-am ingrasat cu sarbatorile astea... asa ca intru de urgenta la o cura de slabire...cel putin 3-4 kg trebuie sa dau jos...doar trebuie sa fiu "trasa prin inel" pana la nunta!
...si cu toata astea luna ianuarie vine cu Sf.Ion, ziua mea, ziua fratelui meu...greu va fi ca iar se preconizeaza chefuri!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day