Miresele anului 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Krelia...mdah, i know! Deci acum am elucidat si de unde te stiu pe tine...ma rog, imi pari cunoscuta!

Mie nu! - ia baga poza la fata si da detalii....grupa, an...cutare alea alea....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mie da! Io fusei la "Limbi"..intrat in 1999. Dar "mare" personalitate a univ am fost, organizatoare de baluri, conferinte, etc. Mai bine ne vedem "live" ce zici? Mai facem o intalnire cu gagicile, unde sa primiti si o duamna pricajita?

quote:
Originally posted by krelia

quote:

Krelia...mdah, i know! Deci acum am elucidat si de unde te stiu pe tine...ma rog, imi pari cunoscuta!

Mie nu! - ia baga poza la fata si da detalii....grupa, an...cutare alea alea....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Unde ziceati ca ati terminat facultatea? La Spiru Haret cumva?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

quote:

Mie da! Io fusei la "Limbi"..intrat in 1999. Dar "mare" personalitate a univ am fost, organizatoare de baluri, conferinte, etc. Mai bine ne vedem "live" ce zici? Mai facem o intalnire cu gagicile, unde sa primiti si o duamna pricajita?

Ah, tu abia intrata de un an...ca io in 2000 am si iesit....baba ...inseamna ca ieseam rau din multime ...de ma facui remarcata..ca vorba aia...limbilie cu mtc-u' "avea" intrari separate....
intalnire...hm...mda...da' ai si tu rabdarik sa ne trezim din amorteala...sa mai cresc si io c-un an ...asta asa..ca sa ma lasi pi mini sa mor de curiozitate....
PS...o mai fi acritura aia de bibliotecara tot acolo???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Raza, am o intrebare usor deplasata: puiul tau si cumnata-ta chiar sunt copiii naturali ai socroseniei?! Nu de alta dar vad ca incearca din rasputeri sa le distruga vietile si ma gandesc: ce mama adevarata ar face acest lucru?!

Da. Eu ma gandesc: ce mama si-ar da copilul afara din casa ? pt ca socrela asta a facut, in final. Iar cumnata a zis: pleaca el, plec si eu si nu mai vin pana nu ma rogi tu sa vin ! Din pacate, a facut o vizita contra-cronometru... oare ce mama inghite pastile pt a-si santaja copilul sa nu plece ? ce mama nu e de acord ca fata sa nu-si ia casa ?.. off... sunt multe intrebari... si un sfat, de la cumnata: sa nu o credem... pt k atunci cand eram eu certata cu ea, ei ( cumnatii ) erau cei mai cei... noi, nu. acum e invers si nu tb sa o credem... asta eu o stiu f bine.
Mi se rupe sufletul de mila cumnatei... cand a inchis poarta, era atata deznadejde in ochii ei... stia ca pleaca pt totdeauna...
Culmea e ca luase decizia de a se desparti de sot ( convinsa de parinti, se intelege ), dar cand s-a intors acasa, a gasit poarta incuiata si a tb sa sara peste gard, ca o... asta a inversunat-o... Bravo ei ca a indraznit s-o infrunte ! Si... D-ne, ce bine a facut-o !

Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand ajung acasa... ce-o sa planga socrela... ce-o sa se vaite... si ce-o sa ne doara pe noi undeva si-o sa dormim, k azi-noapte am pazit-o... si o sa-i amintesc ca puiu' meu e bolnavior si are nevoie de mine, tb sa stea in pat...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Nu Ooana la Cantemir!
Kreliutza nu stiu, n-oi iesi tu din multime, da' io daca te-am vazut pe acolo te-am retinut! Si in plus, asa cum iti spusei, Sorin mi-e prieten si cativa altii pe acolo, si veneam la ei.
Io va lasa sa va reveniti...da' tu Krelia tre sa faci cinste, macar virtual!
Si Ooana..ca a zis ca-i ziua ei in ianuarie.
Raza..lasati-o ma sa vorbeasca! Oricum mai mult de atat vaz ca nu stie! Santajul asta sentimental, n-are nici o legatura cu statutul de mama, dar sunt atatia oameni ciudati....
Bhey da vaz io ca lipsesc niste don'soare..Divi, Pepenash, Plici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cri.

Raza, ma bucur (intr-un fel) ca s-a intamplat faza cu cumnatii...asa o sa ai niste aliati. Am vazut si eu teatru d'asta cu "aualeu inima, mor, tensiunea......valeu"....dar noroc ca s-a prins si puiu

A jucat un teatru ieftin... s-au contrat toti... n-a prea castigat nimeni... si-am ramas noi sa strangem cioburile... si sa ne socializam mai mult cu cumnatii... suntem la mijloc...
Culmea e ca soacrei chiar ii crescuse tensiunea la 17 / 9... si asta nu-i bine... ca dc moare, se amana nunta... asa ca rugati-va de sanatatea ei... ca eu, pe cuvantul meu ca ma rog !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

Nu Ooana la Cantemir!

Fac cinste...cum sa ratez...in 19...atunci mai cresc un "anishor"!
Krelia si tu Capricorn?
Si Gio o sa aiba un capricorn micut!

Wedding Day

Mergi la inceput

Notat pe listutza de aniversari Ooana! Ca sa uram alea alea la fata! Vad ca gemeni, leu, capricorn...zodiile cele mai frecvente!

quote:
Originally posted by ooana

quote:

Nu Ooana la Cantemir!

Fac cinste...cum sa ratez...in 19...atunci mai cresc un "anishor"!
Krelia si tu Capricorn?
Si Gio o sa aiba un capricorn micut!

Wedding Day

Mergi la inceput

quote:

Nu Ooana la Cantemir!
Kreliutza nu stiu, n-oi iesi tu din multime, da' io daca te-am vazut pe acolo te-am retinut! Si in plus, asa cum iti spusei, Sorin mi-e prieten si cativa altii pe acolo, si veneam la ei.
Io va lasa sa va reveniti...da' tu Krelia tre sa faci cinste, macar virtual!

Hm....io nu mai inteleg nimic...pan' la urma..fuseshi au ba in cantemir?? Ca faza cu Sorin am inteles-o ...lumineaza-ma si pi mine...(ah...daca ne-om fi intersectat prin bar...io stateam mai mereu cocotzata pe pervaz ..la geamu' ala care dadea in "curtea" interioara..inspre sala de sport....remember?
Bey...cinste fac..la intalneala...daca vreti ....da' sa fie proaspata asa...ca, daca o facem prin februarie...nu mai pupati cico de la mine

oana, da si eu ...acushik....Gio e in pat ...ar fi tare sa-l nasca pe Marco de ziua me..moaaamaaa....ce mandra as fi - m-as simti un pik nasica ..hihihi....

26 august 2006

Mergi la inceput