Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
Raza de soare spune:
Am fost la cameraman... maine ne ducem sa dam avansul... tariful incepe de la 9 mil... si creste in fct de ce vrei...
Sa va spui un secret, pe care nici eu nu-l stiam: baiatu' a filmat cununia civila si logodna Lianei Stanciu ! Si a unui fotbalist... si a unui alt smecher... e bun !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
alinuta, bun venit ! vedeti, fetelor, ca si noul an ne aduce mirese ? si abia acum incepe nebunia...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ooana spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Am pus poze din Maldive.Vizionare placuta...eu ma duc la curatenie.
Corina
Albumul meu
Superbe pozele!
Hai spune-ne mai multe ce? cum? cat?...e o destinatie ideala pentru Honeymoon!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
mie mi-a iesit bine. pe 1.07.06 e 100% DA
http://community.webshots.com/user/trenurelu
...si mie 100% DA ...ca doar o sa fim miresici deodata
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by alinuta-luscuta
vreau si eu pe lista aia cu miresici!daca nu va suparati............voi avea nunta in 30.09.2006 la restaurant continental, galati
merci........va pup
Bine ai venit
Wedding Day
SunSmile spune:
Neata miresici 2006!
In sfasit...anul vostru! Sa fiti fericite, sa aveti multe reusite si cele mai frumoase nunti!
Ce ma bucur ca ati venit...ca noi ne cam plictiseam pe aici!
Raza ma bucur ca si-au dat seama si cumnatii de multiplele fetze ale soacrei!
Ooana Corina a fost chiar in luna de miere acolo in Maldive. O sa ne spuna ea mai multe, desi stiu ca era cam suparata ca i se imbolnavise sotul. Insa e o destinatie faina, undeva peste 1.500E de caciula(si mai mult cu taxele)...dar faina! E de "zacut" pe plaja sau de facut sporturi "de apa".
Krelia...MTC?
Hai pupici si ne mai auzim (cand ma lasa Alex)!
dyadya spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI pe 2006!!!!
Sa fiti fericite, anul nou sa fie asa cum va doriti-prietenele stiu de ce!!!
Fetelor, am intrat in anul nostru asa ca de acum dam startul la discutii si mai inversunate! Cat de curand va trebui sa incepem serios pregatirile(vorbesc pentru cele mai lenese, asa ca mine) Dar totul o sa iasa minunat pentru ca noi suntem minunate! Na, infuzie de optimism la prima ora!
Raza, am o intrebare usor deplasata: puiul tau si cumnata-ta chiar sunt copiii naturali ai socroseniei?! Nu de alta dar vad ca incearca din rasputeri sa le distruga vietile si ma gandesc: ce mama adevarata ar face acest lucru?!
Bun venit noilor miresici!
kateryna spune:
La mine...oricum nu mai conteaza ca am avut cununia civila
Fetelor, intram in linie dreapta cu pregatirile de nunta, nu?
Nunta noastra
Cununie civila
a.cicel spune:
Razaa ta soacra chiar ca a luat-o razna. Dar cel mai important lucru e ca si-au revenit cumnatii tai. Dya pai daca voi trebuie sa va apucati serios de pregatiri, eu ce sa mai zic? La jumatatea lunii ianuarie mergem la Brasov sa-si ia iubi costum si poate imi gasesc si eu o blanita alba. La sfarsitul lunii mergem inca o data la en-gros unde am vorbit de bautura sa ne asiguram ca vor avea pe stoc tot ce avem nevoie, am facut rost de vin, dar cu tuica iubi e inca nehotarat de unde sa ia (asa se intampla cand ai mai multe surse). In 10 februarie sunt programata la proba la coafor. Inca nu a reusit iubi sa scoata toate invitatiile, doar pe cele pe care le-am dat dela de Craciun la tara. Asa ca si cu asta mai avem de lucru.
POZE
ooana spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Inca nu a reusit iubi sa scoata toate invitatiile, doar pe cele pe care le-am dat dela de Craciun la tara. Asa ca si cu asta mai avem de lucru.
POZE
Invitatii!! Pai spune-ne si nou cum arata? cat au costat? Ce "zice textul"??
Wedding Day