Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
BlueEyes spune:
La multzi ani miresici!!!!!
S-avem un an bun shi vesel, sanatos shi lipsit de griji (in masura in care se poate ), plin de realizari, bucurii shi surprize frumoase!
Asha sa ne fie 2006
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Iarasi sunt matinala...si harnicuta. ca doar mai am o luna si 3 saptamani pana la nunta. Da' au inceput si greturile din cauza lui bb. Aseara nu mai suportam nici u fel de miros de carne si cum nu mai aveam cartofi, decat la mama in beci, am sunat-o pe sora mea care s-a prezentat cu cartofii. Stiti ce am avut pofta sa mananc? Cartofi fierti cu "garnitura" de sare si smantana. Si am mancat pana a iesit pe dinafara. Dar m-am simtit mai bine. Iubi s-a speriat si a zis ca ma duce la spital, ca e mai fricos de felul lui cand vede ca bolesc.
POZE
Raza de soare spune:
La multi ani, miresici ! va zice Raza imbufnata... o sa va spui si de ce, dc am timp... oricum, are leg cu socrela...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Rexanne spune:
La multi ani pentru 2006 fetele!!!!!!!Sa ni se implineasca toate dorintele si sa fim sanatoase si iubite!!!
Va pup
Raza de soare spune:
V-am spus de sotul cumnatei, k a plecat de acasa la nici 2 luni dupa nunta... soacra si-a bagat coada... cat timp am fost noi la nasi, unde ne-am simtit excelent si am stat mai mult cu o zi, soacra-mea si-a dat ginerele afara din casa... abia intrasem pe autostrada, cand suna cumnata plangand... am ajuns acasa, socrii negri de suparare... cumnata la fel... ce s-a intamplat ? fiind sotul dat afara, cumnata normal ca ar tb sa-l urmeze... e, ma-sa nu e de acord... sa plece deloc ! nicaieri ! niciodata ! si dc pleaca, in casa ei nu mai intra... fata a plecat. s-a intors dupa vreo 2 ore juma, cand ma-sa a luat pastile si noi, care eram acasa, am chemat salvarea. concluzia medicilor ( si a puiului... si a mea... ) a fost ca joaca teatru !
Imi respect cumnatii si D-ne, ce-mi crestea inima ieri, cand o vedeam pe cumnata-mea infruntand pt prima oara scorpia ! Yuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu !... mama, ce-mi placea !... da' puteai sa ma pici cu ceara, pe fata mea nu se vedea nimic... mai mila mi-era de socru-meu... a zis ca nu mai poate si o interneaza...
culmea e ca azi-noapte, desi oficial plecata, cumnata a dormit acasa... noi suntem morti de oboseala, puiu' e racit... si nu mai vrem sa tragem noi dupa altii....
Raza de soare
ooana spune:
La Multi Ani!
...si tot ce va doriti!
Anul 2006 e anul nostru...asa ca va doresc sa aveti nunti de vis...sa fiti cele mai frumoase mirese ...si sa aveti parte de toata fericirea!
Ce-am mai discutat noi pana acum ...sa vedeti de acum in colo...ca nimeni nu ne mai poate spune ca ne grabim cu organizarile si cumparaturile...doar e timpul marilor pregatiri!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by alinuta-luscuta
vreau si eu pe lista aia cu miresici!daca nu va suparati............voi avea nunta in 30.09.2006 la restaurant continental, galati
merci........va pup
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65265&whichpage=6
Ia vezi, cum se vede?
si bine ai venit!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
Si cea mai tare faza a fost cand cumnata i-a zis soacra-mii k dak era in locul meu, ar fi plecat de mult, la cat m-a jignit (puiului ii zisese separat... )... a facut soacra niste ochi ! nu-i venea sa creada... las k e bine k s-au trezit si cumnatii la realitate.. sa vada de fapt cum e... si e bine ca eu am vazut-o prima, acum ma cred si altii...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Fetelor, sunt atat de obosita k nici nu ma pot bucura... azi e 3... peste cateva luni, tot pe 3... ian, febr, mart, aprl, mai si............. iunie !!!!!!!
Raza de soare