Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
anasebe spune:
Irina, nu mai pune la suflet ce spune lumea. Este vorba despre o decizie pe care ai luat/o tu, impreuna cu sotul tau, iar voi sunteti cei care hotarati cum va cresteti copilul. Restul lumii nu poate decat sa va dea un sfat, dar de criticat... sa-si vada fiecare de treaba lui.
Asa ca... Irina... 

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Denisam spune:
Moni- da tie ti-am zis sa maninci
, sa imi spui si mie cand pozti cum faci supa aia de ou, ca as minca ceva usor si eu ...Merg si eu jos cam juma de ora macar sa rezolv niste hartii si apoi revin sa bag ceva date pe computer.
Am comandat fotoliul pt living, dar vine abia prin martie ca e comanda speciala si pieela oa duc aia din Italia si etc.Ammai cumpaart si 3 chestii pt casa de bucatarie, masian de vidat pungi de psuin congelator si de tocat electrica, ca erau reduse 70% si erau de marca, si un telefon fara fir pt socrii, cu 14cad, super fain
-cadou de craciun.
Am plecat la treaba acuma!
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Ah,uitasem ce vroiam sa-ti zic, Irina.
Prietena mea cea mai buna are doi baietei (4 ani, 5 luni). Ea a decis sa nu-i alapteze pentru ca pentru ea a fost mai important sa slabeasca. Ambii copii sunt sanatosi tun, iar ea arata la 32 ani ca la 16. Si pe ea a comentat-o lumea, si ce daca??!!.![]()
ana sebe 36+
monica70 spune:
GIOVA supa de ou se face pe aici prin Arad,cel putin si maica-mea si soacra-mea facea!
DENISA uite cum o fac eu:
Intr-o oala pun o ceapa mica taiata felii in ulei,o las un pic sa se rumeneasca,apoi pun o lingura de faina,sare si un ou intreg si amestec bine. Torn apoi apa, cata supa vreau sa fac si cand fierbe apa arunc atatea oua cate persoane mananca si se fierb pana se intaresc,dupa care pun niste otet,dupa gust,cat de acra iti place supa! Soacra-mea punea si putin chimen,daca-ti place poti pune!
E simpla si usoara si.....acrisoara,cum imi place mie.N-am mai facut de un cincinal,noroc ca mi-a amintit sotul!
MONI 38+
si
DIANA

marchplayer spune:
Mai dar cat timp liber au unele fete, citesc pe la alte subiecte si se pun pe barfe! Urat draga! Irina stai linistita si nu-ti bate capul cu prostiile debitate pe forum!
Eu acum am venit din selgros/metro, m-am enervat ca nu am mai gasit curcan, Robert spune ca o sa scriem pe pui ca-i curcan si gata!
daniela 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Monica supa asta imi e cunoscuta, dar in Alba se face cu chimen si pui crutoane din alea. Eu nu mananc ca nu-mi place chimenul. si pt. cele care alapteaza chiar se recomanda ceai de chimen, dar eu voi sari peste el, asta in cazul in care am lapte.
Daniela si noi am fost la Selgros si mi-e ciuda ca n-am gasit fructe frumoase, numai la ladite. Pai ce fac eu cu 8 kg de mandarine?
Mai bine mergeam in Metro ca acolopoti sa-ti iei cate vrei. Si erau si ananasi frumosi. In Selgros nici urma de ei.
gio
si bb Marco 38 fix
anasebe spune:
La noi se gaseste curcan, am vazut ieri la Cora. Avea 4 buc: doua de 8 kg, si doua pe 10 kg. Noi vroiam un curcan mai mic pentru piftie, ca doar nu hranesc un cartier intreg!!! Asa ca si noi am ramas anul asta fara curcan.
ana sebe 36+
monica70 spune:
Fetele haideti dupa curcani la Arad ca aici sunt pline pietele de astia care ii duc din Ungaria si poti lua si numai pulpe,sau numai aripi etc.
Eu nu prea ma omor dupa curcan,e carnea cam seaca,tot mai bine ceva gras,dar degeaba mancam eu gras ca tot 52 de kg aveam! Acum poate se mai schimba metabolismul dupa sarcina si o sa trec la regim ...cu curcani 
MONI 38+
si
DIANA

nicoleta raducu spune:
Sal,burticutele..
IRINAAAAAAAAA..........

Cine a indraznit sa te supere?????Pe bune...
Nu lua in seama ...Sa stii ca eu personal iti multumesc pentru toate
sfaturile..si micile tale povestioare conforme cu ce se intimpla cu bebe...
Sa stii ca mi-am notata chiar in agenda anumite chestii...
Avem nevoie de tine aici..sa ne spui si bune si rele...
Promite-mi ca esti pe baricade..ca si pina acum...

Fetele..ma uit si eu la un filmulet..
Si vin...
Nicole
32+