Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Alina eu prima data am facut testul secretiei si in urma rezultatului mi-a prescris dr. Gynozol.
Acum am aceleasi simptome ca atunci si mi-a zis sa-mi pun tot din astea. Mie mi-a trecut atunci, nu am facut nici o reactie de la ele. Am mai folosit mai demult si celelalte ovule de care zici tu si au fost ok, nici o reactie, doar rezultate bune.
Ana vai de mine, pai se poate sa te necajesti in halul asta?
Nici o veste de la Maraki, incep sa cred ca n-a nascut.
Merg sa despachetez cumparaturile, mancam si revin.
gio
si bb Marco 38 fix
utocatalina spune:
Asa este..ce este mai de calitate este super scump...eu am asternut de pat de la barza..nu este de revista ca material, dar este ok..a costat 400.000 parca...paturici am din State si am si una la setul de maternitate luat de la Barza...intra si tu pe site, poate te tenteaza ceva... www.barza-ro.com
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Chiar sa nu fi nascut Maraki pina la ora asta? Nu stiu ce sa zic! Sper ca da totusi!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Giova spune:
Am papat.
Nu cred ca a nascut, aflam de atunci. Cred ca trimitea un sms.
gio
si bb Marco 38 fix
irinadum spune:
Fetele eu nu am inca telefonul dar cand vine Marian am sa o mai sun sa vedem poate avem vesti de la Maraki.
In alta ordine de idei mi_a cam pierit cheful de scris dupa ce am vazut ca am devenit subiect de discutii la alte subiecte ca mi_am permis sa renunt la alaptat. Imi pare rau acum ca am scris aici si intr_o forma mai lejera fara sa dau explcatii pentru motivele pe care le_am avut sa renunt insa am spus_o intr_un ton usor pentru ca nu am gasit necesar sa va inebunesc cu motivele avute. Ceea ce mi_a picat rau a fost ca acum realizez ca am spus intotdeauna ce mi_a trecut prin cap si ca practic ne povestim o particica din viata noastra mai buna sau mai proasta si ajung sa fiu criticata si catalogata drept fara suflet de persoane care nu ma cunosc, drept pentru care pe viitor am sa incerc sa nu mai spun exact ce imi trece prin cap ca nu imi pica bine sa fiu luata drept o mama denaturata pe acest forum in masura in care fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta.
Asa ca mai slabut de acum incolo ca sa nu mi se spuna apoi ca dau exemple proaste altor viitoare mamici.
Irina
Denisam spune:
Giova- pai dupa simptomele cu buzele, si cu mincarea ar treb sa nsc si eu in rumatoareel zile, pe bune si nu e cazul![]()
Maraki cred ca a nascut, ca nu et pot lasa atatea ore dc nu vrea sa iasa beeb, iti fac cezariana, a nu e bine sa stea bebe atatea ore dc are contractzii.Faptul ca nu i-au bagat pectocin sa o induca, e f. normal, doar oxitocina trebuia sa ii dea, aia grabeste contractziile.
Maninc ceva ca abia am venit si revin!
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Irina

- nu et mai uita si nu et mai consuma de ce zic altele care nu au ce face si citesc ce facem noi, fiecare are dreptul sa creasca pe bebe asa cum crede de cuviintza, nu trebuei sa iti justifici deciziile, efectiv NU MERITA!
tu stai aici cu noi si mai spune-ne din ce vi se intampla si da-en sfaturi

pune mina si mai maninca ceva, Diana are nevoie, ti-am zis ca ia acuma pe saptamina cam inte 160-220 grame, nici mie nu mi-e prea foame, dar o sa manincun pci de curcanel, ca e usor si c ami-am luat pastilutze pt arsuri, TUMS le spune, permise in sarcina, pt cien are nevoie si sunt similare cu Maalox.
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
IRINA pai ia zi care a indraznit sa comenteze, ca daca ne punem noi, astea de la schimbul doi cel putin, cu 

pe ele nu mai intra in veci pe forum!
Ce te iei tu dupa toate cretinele?
Are rost sa te necajesti pentru asa ceva?
Fi serioasa! Important e ca MARIO papa la greu indiferent de unde! Si ce crezi ca esti singura care n-a putut alapta? Pai si nepotica aia care mi-a dat pompa, s-a chinuit 2 zile,a vazut ca nu merge si ce era sa faca? A renuntat! 
Sa ne scri iute daca apare vreo stire de la MARAKI!
MONI 38+
si
DIANA

Giova spune:
Am citit Irina si eu la celelalte mamici.
Sper sa primim vesti cat mai repede de la Maraki.
Denisa eu sper sa nu nastem nici una de acum incolo, numai la termen, sau daca ne dorim, cum sunt unẹle pe aici
.
Si eu vreau sa scap de burticul asta, de picioare, maini umflate, dar frica e mai mare si din cauza asta ma rog sa mai stea acolo. Numai ca, nu-l pot tine la infinit, mai trebe si sa iasa.![]()
gio
si bb Marco 38 fix
monica70 spune:
DENISA presupun ca mie mi-ai zis sa mananc
, tocmai am bagat niste supa de ou si acum mi-a pus sotul doua felii cu paine cu unt si gem...Ca mie si asta imi era lene,bine ca a venit acasa! Acum il trimit sa-mi incalzeasca si o cana de lapte! Lasa ca se face DIANA in ritmul asta de 4 kg ![]()
Mi-a placut de voi cu plansul...macar pe mine m-a apucat
doar cand eram singura si am auzit trecand o inmormantare prin zona 
MONI 38+
si
DIANA