Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
GIOVA pai daca era dupa buze, nasteam de cel putin o luna! Ca tot timpul sunt rosii si crapate, nici cu garmastan nu mi-a trecut 
Iar de treaba prin casa nici vorba sa am chef!
Nici de slabit nu cred, ca am mancat zilele trecute ca o ....nu zic ce! Si am luat 2 kg intr-o saptamana,sunt curioasa duminica sa vad cat am mai pus saptamana asta!
Nu ma pune pe lista, las-o pe ALINA anul asta
cred ca poate sa se dea peste cap cu curatenia ca tot ianuarie o asteapta!
Eu o astept pe DENISA...pana dupa 10 ianuarie! 
MONI 38+
si
DIANA

alina.mattei spune:
Giova sfatul meu este sa ai grija cu acele ovule Gynozol -cateodata nu au efect ba din contra te irita si ma rau ! Eu am patit chestia asta cu mancarimi si usturimi prin luna a 6 a ! Imi venea sa plang aveam o stare de nervi in continuu si imi venea sa rup carnea de pe mine ! Am fost la trei doctori diferiti - unul mi-a dat Lomexim, unul nu mai stiu ce si altul Clotrimazol (ovule) combinate fiecare cu alt tip de unguent. Din pacate la ultimiul am ajuns dupa experienta cu primii doi si ovulele cu Clotrimazol le-am cam pus din doi in patru pentru ca nu mai aveam incredere ca o sa-mi treaca. In final am ajuns la cel de al patrulea doctor (Tutunaru) - care s-a amuzat pe seama mea cand a vazut ca am trei feluri de ovule si trei feluri de unguente (ca doar fusesem la trei doctori inainte) dar nici unul nu ma pusese sa fac vreo analiza a secretiei sau urocultura. Mi-a zis sa nu mai pun nimic si sa fac aceste analize. Culmea este ca nu mi-a iesit nimic la analize, dar de trecut nu-mi trecea. In disperare am hotarat de capul meu sa-mi mai cumpar niste ovule de Clotrimazol si sa continui cu ele pentru ca mi-am dat seama ca nu facusem tratamentul cu ele asa cum imi spusese cel de-al treilea doctor si am zis sa mai incerc ca poate o sti ala ce-o sti (este permis in sarcina). Intr-un final a functionat cam dupa 6 zile - bine la mine nu era vorba de Candida poate pentru asa ceva dureaza mai mult tratamentul, pentru ca am inteles ca tie asta ti-a iesit ca ai avea.
Sau poate aveam si eu Candida si nu a iesit la analiza - chiar am fost si la el cu rezultatele (la cel de-al treilea doctor) si i-am zis "uitati ca nu mi-a iesit nimic" si raspunsul lui a fost ca se mai intampla si asa cateodata sa nu iasa nimic. Asa ca pana sa ajung inapoi la ultimul doctor m-am cam reparat singura.
Acum sincera sa fiu nu mai stiu daca puneam doua pe zi unul dimineata si unul seara - sau numai seara dar daca te hotarasti sun si il intreb. Eu am avut experienta asta nasoala si de aceea am zis sa ti-o impartasesc, iar cu Ginozolul am patit-o acum cativa ani cand am dat din lac in put - m-a iritat si mai rau.
Fetelor am si eu o rugaminte cand aveti un pic de timp ziceti-mi si mie exact ce creme, cosmetice, uleiuri, etc ati cumparat pentru bebe pentru ca eu de fiecare data cand ma duc in oras ma opresc cu gandul sa-i cumpar ca sa pregatesc bagajul pentru spital dar niciodata nu ma hotarasc ce sa-i iau - ca stiti cum e cand esti pus in fata unui stand cu sapte mii de feluri si marci incepi sa te intrebi care oare o fi mai bun, si care e cu mai putine chimicale, etc.
Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
alina80 spune:
GIOVA, eu as naste si azi daca ar fi sa aleg eu, ce sa mai astept pana dupa Revelion! Cu buzele si eu ca si MONICA, cred ca toata sarcina le-am avut cum zici tu.
JANINA, n-am mai intrat pe messenger ca am tot facut cate ceva prin casa.
Fug sa mai fac ceva treaba ca trebuie sa vina Gabi si ma pune sa stau in pat, nu ma lasa sa ma agit.
De Revelion o sa stam acasa, asteptandu-l pe Ayan.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
utocatalina spune:
He he...m-ati dat la disparuti?
Ce sa fac? Am facut bagajul Biei cind o scot din spital..si am facut un bagaj cu 2 fete
: adica am pus un rind de haine daca e mai mica si unul de haine daca e mai grasana...o sa-l las acasa asa si o sa-l pun pe Dan sa mi-l aduca si ma decid la fata locului in ce o voi imbraca...acum bag cu Dan invelitoarea de la bouncer (leagan) la spalat![]()
...imi fac si eu de lucru
...energie am cind vine vorba de Bia!![]()
Alina Matei eu nu am luat mare lucru pina acum pentru bb: sapun, baneocin pudra, ulei de masaj, crema bepanhene, forfecuta..pe astea le iau cu mine la spital...uite inspira-te de aici..eu le iau pe parcurs, dar mama mi-a zis ca, cam astea trebuie:
- săpun de copii;
- termometru de baie și de cameră;
- forfecuță rotundă de unghii;
- set perie și pieptăn;
- burețel natural;
- cremă cu gălbenele cu propolis;
- 1 flacon vitamina A uleios și E uleios + ulei de măsline;
- pudră Baneocin;
- ser fiziologic;
- cremă Garmastan;
- cremă BePanthene ptr. Eritem fesier;
- Vigantol;
- Espumisan/ Sab Simplex/Bonisan/Debridat/ Water Gripe ( ptr. dureri de burtă)
- supozitoare cu glicerină + cu paracetamol de 125 mg;
- Panadol;
- pampers;
- ceai de chimen și anason + ceai contra colicilor;
- pompă de clismă de sugar.
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Alina Mattei si eu am patit faza cu usturimi si mincarimi inainte de a ramine gravida exact dupa o colposcopie
...nu am facut analize, dar doctorita ginecoloaga la care eram atunci m-a pus sa fac spalaturi cu irigatorul cu Tantum Rosa...a functionat!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()

alina.mattei spune:
Cata poate nu a fost ceva foarte nasol - Candida stiu ca este nasoala si se scapa cam greu de ea.
Maine ma duc la pedichiura si nu stiu cum o sa stau cu picioarele cocotate in brate la tipa aia ! Eu nu mai imi gasesc locul, starea, nu mai pot sta nici in pat rezemata de perne sa ma uit la televizor, iar sa dorm nici atat - cand ma intorc de pe o parte pe alta imi vine sa plang de durere - ma dor cartilagiile astea dintre picioare de mor. A gasit cineva vreo pozitie mai confortabila pentru somn ca eu la noapte m-am decis o sa dorm in fund pe fotoliu ca altfel nu mai poooooooooot !
Plus ca atunci cand stau pe o parte desi stau cu perna sub burta - simt clar ca stau si pe bebe si deja am inceput sa-mi fac ganduri aiurea ca-i fac rau.
Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
utocatalina spune:
Pe tine te dor cartilagiile, pe mine ma rup soldurile
...eu cind ma intorc pe o parte sau alta imi troznesc soldurile de zici ca acum se rup....mi-e groaza ca mai am inca vreo 2 sapt. de tras, dar nu gasesc nici eu nici o varianta buna de dormit
..cind stau pe stinga ii simt efectiv coloana, pe dreapta mi-e nasol mie si pe spate nu e bine si nu pot..asa ca n-am nici o solutie pentru tine!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()

andiaroro spune:
mai trec si eu pe la voi
.......iarasi v-am urmarit din umbra si i-am tinut pumniilui maraki, dar astazi am fost fara chef, asa ca nu stiu cum a trecut ziua....m-am trezit cu o stare naspa si am tras si primul bocet adevarat de gravida.....si pentru un rahat.....daca e ceva ce e mai mult decat enervant in Franta e administratia, aia din rom e mic copil pe langa asta....;si tr sa le scrii scrisorele pentri orice.....in cazul de fatza am scris scrisorica, am verificat ca a ajuns, am primit alta de la ei raspuns la ceea ce trimisem, raspund, dau tel sa verific-totul ok. aseara o primesc pe a treia care suna de parca n-ar fi existat celelate, dar mereu cu ac nr de dosar in antet.......sun.... minune mare disparuse prima mea scrisoare care era baza si dai si explica ca fara aia nu as fi primit-o pe a doua........si cand explicam mai cu foc m-a busit plansul ca m-am enervat ca aia nu pricepea-ma rog pricepea dar nu vroia sa fie ca mine........si eu plangeam de sarea camasa pe mine la tel-acum plangeam de furie ca plang la tel....cu sughituri plangeam-tot tacamul......in sf aia cica cauta scrisoarea , scrisoarea nu era......ma rog tr sa scriu alta......si dai si plange si dupa ce am inchis tel -boceam simai tare:ma ceratm pe mine insami ca ce proasta sunt sa plang pt o scrisoare de rahat.........cand m-a sunat cristi si a nimerit in asa tragedie s-a speriat rau ca nu cred ca m-a vazut plangand decat de max 2 ori de cand suntem impreuna .....ma rog, a incercat sa fie serios, ii era teama ca a patit bebe ceva si nu spun, dar cred ca n-a inteles deloc de ce plangeam pt asa ceva-nici eu nu am inteles, dar nu mai conteaza m-am ales cu durerea de cap pe toata ziua
.........dar gata.....acum pot declara: sunt gravida........ma comport ca atare 
, dar sper totusi sa nu se mai intample......ce-o fi zis femeia aia nu stia..ma rog, stai ca sunt insarcinata.....dar asa tragedie......acum a trecut.....m-am descarcat si aici la voi ......dar trebuie sa scriu maine alta nenorocita de scrisorica![]()
haideti ca v-am innebunit cu tampenia mea........dar, daca ma apuc sa povestesc la cineva asta cred ca rade de mine, asa ca ma venit si eu aici la desertat sacul cu dureri![]()

ana 32+
utocatalina spune:
Ana sa vezi ce am mai plins eu pe la medic afara la usa dupa concediile medicale, ca stateam cu orele..si nici eu nu pling de obicei...eram varza..se daduse toata lumea la o parte ca eram intr-o stare de nedescris si am tras un bocet adevarat cu public
de 2 ori de nu mai stia Dan incotro sa o apuce..deci, dupa cum vezi, nu esti singura!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 5 zile ![]()

alina.mattei spune:
Daaa, chestia asta cu trosnitul soldurilor ma termina si pe mine - de fapt trosneste tot bazinul cred ca ! Eu cand stau pe partea stanga ii simt capul si ma puca groaza, iar cand ma intorc pe dreapta nu-i prea place ca se foieste in continuu. In curand o sa dorm precum calul in picioare si nu ca nu as vrea dar daca stau prea mult in picioare sau pe scaun mi se umfla picioarele ceva de speriat - am patit-o saptama asta - si eu care ma laudam ca nu mi s-au umflat pana acum nici mainile nici picioarele serile trecute am facut shoc cand am vazut cat s-au facut.
Am reusit sa cumparam patul in sfarsit - de la Loris din Cora - este Cam - si e bun ca are doua nivele. Acum nu stiu incotro sa o iau sa-i cumpar paturici si cercefele - pentru ca ce am vazut nu prea mi-a placut - ori era materialul nashpa ori era vreo 700.000 bucata si chiar am zis ca nu am luat-o razna sa dau atat pe un cearceaf de 70 cm pe 120 cm. Sincera sa fiu pana acum nu mi-am pus problema fiindca nu am mai avut copii pana acum (si cu Carla ne-am trezit plocon de la Dumnezeu noi ziceam ca mai stam vreo 2- 3 ani sa mai copilarim) dar nu prea gasesti lucruri frumoase pentru copii, ori doamne iarta-ma nu stiu eu unde sa caut. Singurele care chiar arata bine sunt cele de la Mothercare - dar au preturi de te ia inima si poate daca as stii ca le-ar purta mai mult de o luna as da banii, dar asa cand stii ca dupa cateva saptamani nu-i mai vin nu prea iti vine. Iar la "Z" am fost chiar dezamagita zilele trecute cand am fost nu aveau mai nimic pentru nou nascuti. Pe bune chiar cine vrea sa se apuce de afaceri cred ca e o lipsa foarte mare pe piata de lucruri pentru copii vreau sa zic de calitate si la preturi ok. Pe mine chiar ma bate gandul !
Alina si bb Carla