Mamici de ianuarie-februarie 2006 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nici eu nu ma omor dupa curcan. Cred ca am mancat maxim de 2 ori.
Prefer o fripturica de porc lacuptor pt. ziua de 1 ian.
Stiu ca de Craciun se face supa si de Rev. ciorba acra. Ce fel de ciorba faceti? Eu stiu numai una acra, cea a la grec, asa-i zice pe lanoi, de pe oase, alba cu smantana si orez. Dar am facut-o cand au fost socrii.

Merg in pat, dar mai vin cand fug la wc sa vad ce-ati mai scris.

gio si bb Marco 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mai Irina nu te mai enerva degeaba... asta e tot ce iti lipseste acum! Te rog sa vorbesti ca de obicei, de ce trebuie sa te schimbi tu pentru ca cineva comenteaza?
Alina Mattei, te-ai hotarat sa-i pui numele fetei tale Carla? Super... e primul pe lista mea, sper ca nu te superi! In fine, nu ne-am hotarat definitiv...
Alina, nu te mai agita atat, te rog! Trebuie sa te odihnesti acum, e fapt toate trebuie sa facem asta inainte de venirea lui BB! CA dupa aceea o sa avem iures!
Si eu am probleme cu dormitul pentru ca am o burta foarte ... lata, si pe orice parte as sta tot stau pe bebelina. Dar si ea ma bocane cand nu-i convine ceva!
Ce-o fi cu Maraki? Sper ca a scapat, saraca de ea.
Bee? Ursoaica?
J 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

FETELE CRED CA A NASCUT MARAKI !!!!!!! E O POZA CU UN BEBELIN PE CONTUL NOSTRU DE PE UN NR DE GERMANIA (LA CARE DIFERA DOAR O CIFRA FATA DE NR LUI MARAKI, PROBABIL CA E AL SOTULUI ).

Ana 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara burticute si mamici!

Felicitari Bombonicaaaa sa-ti traiasca printzesuca si sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa, papacioasa, frumoasa si cuminte.Te asteptam acasa de Revelion sa ne povestesti in amanunt.

Irina stai draguta linistita lasa cuibul de viespi... ala e peste tot in viata de zi cu zi. Fiecare cu decizia sa ... ca deh instinctul de mama zic eu ca e mai presus de orice ... asa ca cine are de criticat sa se mai abtina ca nu se stie niciodata cum se intoarce roata .
Cine si-a permis sa te judece ? Zi la ce subiect ai intrat ca ma bag sa le iau de ciuf pe gaitze.

Saracutza Maraki ea care vroia sa nasca cat mai repede... s-a dus acolo sa se chinuie singurica. Sper sa se termine totul cat mai repede si sa il tina pe Angelo in brate curand.

Gio... nu stiu daca chimenul e pt lactatie... eu stiam ca mararul . Sau poate si chimenul... nu te contrazic. Dar poti sa faci ceiut din anason si fenicul . Sau doar de anason... oricum plantele astea combat balonarea asa ca.... da-i bataie cu ele dupa ce nasti.

Monica mi-ai facut pofta cu supa de ou .

Mirela mie mi-a dat pediatra lui Nicolas un regim, astfel :
- lapte, sana, iaurt, branza de vaci (nu smantana)
- supe... de radacinoase (nu cu ceapa)
- carne pui, vita, peste – gratar, teflon, fiert
- legume sote
- prajituri de casa
- ou fiert
- banane
- compot
- rulada pui/sunca Praga
Nu mi-a zis de vitamine dar eu iau Materna, nu de alta dar sa nu ma trezesc ca imi cad toate: parul, dintii ... etc

Fetelor ce credeti.... m-a mancat undeva ii fac proba suptului lui Nicolas, in seara asta dupa baie. L-am cantarit inainte de masa. Dar el nu a supt decat de la un san... dupa care a fost lemn ca nu a mai fost chip sa ii dau si al doilea san. Atunci l-am cantarit si apoi l-am bagat in patut. Ce credeti? A papacit doar 60gr. Pai zi tu IRINA cat papaceste bebenacul tau la o masa? Ca tu esti cu masura.... clar.Acum sa vad in cat timp se trezeste sa urle de foame... ca uitati si voi puturosul mic... nu-i pasa ca nu a servit toata masa odata... ca primeste cand vrea muschiul lui.

Haideti ca m-am intins enervant de mult !

A... sa nu uit... JANININA buna pozitia cu pantera.... parca asa ai zis ca o cheama.... l-am pacalit pe papacios sa mai scoata aerul ! Tks !
Va pupic pe toate !

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA pai poti face ciorba de legume pui de toate pe acolo (morcovi,patrunjel,cartofi,varza,rosii,ardei,dovlecel,ceapa,mazare,
fasole verde...ce ai!)si la sfarsit o acresti cu ce-ti place tie: bors (la plic sau la sticla-este la BILLA),zeama de varza,otet,sare de lamaie etc. Nu-i nevoie sa o faci cu carne sau oase...Eu mai ales vara numai din astea fac,sunt mai usoare! Si niciodata nu-i una la fel!
Sau ciorba de perisoare e acra si foarte buna! Mami din asta face de REVELION.
Iar ciorba aia de care zici tu se face si la Bihor si se acreste cu otet. Dupa ce se taie porcul din carne de porc,iar de Pasti din carne de miel...e superbuna!!!!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute
Tocmai am intrat pe contul nostru comun sa iau niste muzica cu delfini si am vazut ca cineva ne-a trimis un mail de pe adresa: o2.4917624624380@mms.o2online.de
E poza unui bebe, o fi nascut Maraki? Ca adresa e de Germania. Voi stiti ceva?
Pupici si ma apuc sa citesc din urma, ca nu am apucat.
Anda si bebe Mark 38+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ce bebe mic si dulce. Al ei o fi?!

Daca da, atunci....

FELICITARI MONICA! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti. Asteptam o confirmare scrisa.

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina, doar acum nu te-ai suparat pe bune si pe noi si nu mai intri pe forum?!
Haide ca se pare ca nascu si Maraki. Nu ne lasa nesfatuite!!!

ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Am vazut si eu poza din contul comun... pai daca numarul e aproape identic cu al lui MAraki si difera doar o cifra, atunci sigur a nascut!

BRAVO MARAKI!!!!!

mai chiar ca nu o sa uite sarcina asta in viata ei, la cate probleme a avut! Dar a scapat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE si eu zic ca numai ANGELO poate fi!
Ca nr. de telefon difera doar o cifra,precis e telefonul sotului!
Sper ca e el ca-i dulce foc!!!
Daca-i asa felicitari MARAKI!!!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput