Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lasa Camelia, nu mai fi asa nerabdatoare, enjoy burticuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna fetele !
Sa nu va suparati pe mine ca nu am ma dat nici un semn de viata !Am fost la spital iara .Norocul meu sau cum sa il numesc e ca am fost dupa 4 spt. la control ca dupa nastere si la eco ce sa vezi....o buc. din placenta ramasa.Boahhhhh sa nu va pove prin ce am trecut si ce frica si nervi si de toate am tras .Asa ca fetelor care urmati sa nasteti sa faceti neaparat un ECO dupa nastere sa vedeti ca e totu ok si nu a mai ramas nika acolo.Si cica am nascut in Germania...fuahhh .Bine ca e bine acum si au curatat tot acolo si nu a mai ramas nimic.Dar sa nu ma intrebati prin ce am trecut si eu si familia si saraca bebelusha mea care trebuia sa pape tot la 3 ore.
O sa revin cu intrebari s sa ma sfatuiti ca observ ca bb meu de 2 zile cand o pun la piept mananca putin si incepe sa planga si nu mai vrea dar i foameeee.LApte am ,dar nu mai prea vrea sa suga.e sa fie ? Sa imi iau pompa? Oare da rezultate? Stiu ca suge mai bine din sticla .Ceai nu vrea deloc .Am incercat mai multe si degeaba.Ce ma sfatuiti? Cred ca are si colici dar mereu sa o ia durerea cand papa? Offff...care aveti timp raspundeti-mi pls si mie .
Va pup !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

cioc-cioc!

Mai, sarmalele comandate niste por-ca-rii de prima clasa, la anu’ fac eu nu mai comand asa ceva, si din partea casei ne-au oferit niste prajiturele cu rom, dar de fapt era rom cu prajiturele, cred ca i-a scapat sticla in ele. Nasol de tot…dar am mincat prin alte parti sarmale ca lumea, asa ca nu mai duc dorul iar nasii de cununie ne-au dat si acasa, la pachet, ca asa e’ ea o draguta si o grijulie ( si o mareeeee gospodina).Asa ca Lavi, sarmalele nu mi-au priit,am mincat vreo doua si restul la gunoi si tot ce am comandat de acolo nu a fost asa de grozav asa cum au fost cu o zi inainte cind am mincat la restaurant.
Rachel a primit multe cadouri frumoase de la mami si tati si prieteni http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/inuta869/detail?.dir=/d2cc&.dnm=eda0re2.jpg&.src=ph am petrecut cu familia, zilele astea am fost prin vizite, de citi v-am citit dar am ramas restanta cu scrisul, scuze ca am tras chiulul!
Cristina, Bic, multam' fain pentru poezii!!! Meems, sper ca merge treaba mai bine cu lapticul.Ionikka superb pruncutul tau, sa-ti traiasca!Camelia Daniela facem galerie! Catuza of, prin ce-ai trecut si tu saracuta de tine!Lavi sper ca pina la ora asta a disparut galma si esti pe calea cea buna.Noki,Anamari, Alina,Cristina, Irinuca, superbe pozele cu frumuseii vostri! Cristina Baku, Ilenutza, felicitari si refacere rapida!Tania, Stefanel dragutzul seamana leit cu tine, frumos foc!Alexandrina te asteptam curind pe forum.Alina, Anda, Lavi ca ati intrebat de mine.Noki si a mea face exploziv citeodata iar in ceea ce priveste pampersii, cind am vazut ca se uda de pipi pe body-uri am chemat-o pe verisoara-mea sa-mi arate cum sa-i pun, am crezut ca m-am dilit eu si nu mai stiu, fiindca atunci cind am folosit de nou nascuti nu am avut niciodata astfel de probleme, dar am fost asigurata ca fac totul bine, insa pampersii sint de vina.
Nati, Maya, Sarah felicitari pentru inaintarea in varsta!

Fetelor, am citi in cartea Caprarilor ca pentru a preveni colicile, regurgitarile, este bine ca atunci cind hranim copilul sa-l tinem “piele la piele” adica desfasat. Mai nasol este noaptea, cind iti adoarme la san, daca te apuci sa-l imbraci dupa se trezeste iar si o iei de la capat.

Despre Rachel:astazi am fost la dr. si fata mea a luat 1,070 kk si 5 cm. in lungime in cinci saptamani, dr. a zis ca este bine, asa ca sint linistita, ma bucur ca nu mi-am luat cantar ca sa fiu obsedata de greutatea ei, am vazut-o ca are sunculite si ca maninica bine si mi-am spus ca este imposibil sa nu ia in greutate, mai ales ca simt atunci cind o tin in brate, dolofana lu’ mamica.
Despre mine: mi-am mai revenit cu somnul si asta se reflecta in comportament ( sint mai calma) si am mai mult lapic. Am ajuns la impresionanta cantitate de 1 ˝ kg. de gheata pe zi, sint dependenta, nu stiu ce sa mai fac, ceva sugestii? Am ajuns pina si in vizite sa-mi cer “cocktail-ul” si cind il “degust” mi se raceste gura de nu mai pot vorbi, i-am speriat pe toti cu obiceiul meu anormal, vreau sa scap de aceasta dependenta fiindca deja devin ridicola. De vreo saptamana am probleme cu scaunul in sensul ca ies cu sange si senzatia dupa este ca si la nastere – fetele care au nascut normal stiu, la un moment dat ai impresia ca faci pe tine- sa fie vorba de hemoroizi, nu am avut in viata mea? Stiu ca am ajuns in situatia asta fiindca nu mai maninc fructe si legume crude asa cum maninc de ani de zile, dar vreu sa-o protejez cat pot pe pufoasa de colici, o sa maninc ciorbe si supe calde , poate astea vor remedia situatia.
Anda am eu alte ciudatenii da' vad ca am scapat de obsesia cu "mirosurile" mi-am dat seama fiindca am facut plinul la masina de cateva ori si mi-am sters astazi unghiile cu acetona si nu am mai "savurat" ca alta data... tu cum esti la capitolul asta?

Am incercat eu sa inghesui randurile da’ uite ca tot se vede c-am scris mult…eh, ce sa fac daca nu am fost de citeva zile pe forum…iertati-ma si voi..mi-a fost dor de voi, scumpelor!

Ina si pufoasa Rachelina
Nov.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata, v+am citit cu mare atentie,la barbatelul meu colicile se desfasoara cu mare sarbatoare, il doare si plinge constant de vreo luna si, dar intre timp am incetat Debridatul,pt ca i+a facut bubite.Ce pot spune e ca adoarme greu noapte cu plins tare si o agita si pe Eva, ca se scoal des sa suga pt ca suge ca un boier , putin si foarte des, nu mai am program de somn de mult si sunt un zombilici
vestea buna e este extrem de activ, ca are 5 kl , ca tonus lui muscular este excelent avint in vedere ca am nascut o mita osoasa si fara pic de grasimuca de se mirau doctorii.A crescut bine si acum arata ca un barbatel in toata regula.De craciun am mincat sarmale si nu apatin nimic, slava Domnului.Pt lapte am baut ceai de anason, de tei, de iasomie, in fine am baut mult ceai, dar eu oricum beau ceai ca pe apa.
Lavi am vazut ca iti place Libero,pt ca bb il tolereaza bine, eu am ramas la pampesri, sunt mai buni pt pielea lui, tecu dor, pe tine si pe fete
Noki frumoasa fata ai!
Ina super luarea in greutate a micutei si frumoase sarbatori ati avut, tine+o tot asa!!!
Cora am citit despre dolofan, trebuie sa fii tare fericita si mindra!
eu una mi+am revenit bine dupa operatie, au fost niste complicatii dar toate trec si acum ma refac, nu prea am luat in greutate si ma ajuta barbatelul meu sa dau jos noaptea ce pun pe mine ziua.
acum ma duc sa fac mincare ca am liber de la imparatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Laviiiii !bine ai revenit! nu pui si tu niste poze cu barbatelul tau?

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20051123/n/Rachel+Georgia+/k/44da/age.png"></a>

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina ce bine c-ai revenit. Mama, ce pufoasa e Rachel, dupa cite spui!
Nici eu nu ma pot mindri cu sarmalele anu' asta. Desi le-am facut eu, am avut o varza cam proasta si nu au iesit extraordinare.

Cit despre problema ta, este foarte posibil sa ai hemoroizi. Se fac deseori dupa nasterea vaginala. Eu, culmea, am avut inainte sa nasc, nu dupa. Daca te duci la doctor o sa-ti dea niste unguente locale. De asemenea, ca sa elimini senzatia aceea neplacuta, tamponeaza-te dupa cu Witch Hazel Pads. Tot pentru eliminarea disconfortului poti sa faci bai, se cheama sitz bath si daca intrebi la farmacie o sa stie ei despre ce e vorba. Stiu ca nu vrei sa exagerezi cu fructele, dar poti sa obtii acelasi efect cu multa fibra in alimentatie. Maninca cereale si fainoase numai din whole wheat (griu nedecorticat), fructe uscate (prune, caise) si frunze fierte (spanac, stevie date citeva minute la abur apoi stropite cu ulei si cu sare.)

Ah, ce frumooos pom! Si Craciun cu zapadaaaa!!!

Am pus si eu poze cu pomul nostru la contul comun.

Ce stiti de Monet? S-a instalat cu bine in Florida?

Meems, acum ti-am vazut si eu bebelica! Frumusica tare si paraosa, domne', numa' bebelusi parosi in grupul nostru!

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

Ancaloredana - of..ce patanie cu placenta! Sa nu mai zici la nimeni ca ai nascut in Germani, ca strici imaginea idilca a tarii voastre! Io as incerca in continuare cu pusul la sin. poate ai mincat tu ceva ce nu i-a placut - ceapa, usturoi, sarmale, chestii se sarbatori. Tinem pumnii sa se remedieze chestiunea...

Ina - bine ai revenit! Chiar ca mi-a fost dor de tine! Mai, Rachelina ta e o bomboana! Si seamna pe zi ce trece mai mult cu tine, mie asa mi se pare! Cu dependenta de gheata, chiar ca ar trebui sa iei niste masuri. Doamne fereste sa faci vreo amigdalita - eu am o vasta experienta in domeniu, din copilarie - si oricum, nu e un lucru prea sanatos, nici placut. mai strica sidintii pe deasupra. Cu iesitul fara, si eu am fost constipata. Mai nou mi-am reluat bunul obicei din graviditate cand nici macar atuncea nu am avut asemenea probleme - dimineata, pinica cu unt si miere. Mierea e sfinta! Incearca. Amu, s-ar putea sa fie si un mic hemoroid, daca e singe, dar nu ar trebui sa doara rau? Nu stiu, ca io nu am avut, dar mama mi-a zis ca e criminal!

Poze cu mami si Sarah 2.11.2005
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of of of, draga Lavi02, alta belea acuma. Io cred ca totusi daca nu a reglat bine barbatusul tau cintarul, sunt mari sanse sa nu fie cifra corecta! Ca doar io o stiam pe Natalia o ventuza descurcareata! Sper ca macar gilma a mai disparut. Chiar, cu lohiile cum mai stai? Au plecat de tot. Inseamna ca ai scapat de chiuretaj, ca uite, se apropie termenul-limita - sfirsitul anului. Imi povestesti de programul de papa al lui Nati, pleaseeeeee????? La Libero asta, cite sunt in cutie?

Lavi - hi hi hi, chiar ieri ii pomeneam lui Adila ceva de tine! tare ma bucur ca ai dat semn de viata! Cam diferita treaba cu baietel fata de Evusorul cel cumintel, nu? Deh, e drept ca tu de la inceput ai vazut diferenta dintre copii, inca din primele sapt de sarcina, ti-ai dat seama ca cu micutul lucrurile stau un pic altfel..Nu-i bai, important e ca e bine flacaul, ca a pus bine suncute pe el si ca sunteti cu totii un familion mare si frumos! Multumesc pentru aprecierile la adresa lui Titi a mea!

Bicule, care toti copiii sunt pletosi, tu nu ai vazut ce cheliuta perfecta are Titilica mea? Cu toate ca trebuie sa raportez ca ii creste si ei, manca-o-ar mama, parisor acuma. E ca un fel de puf...da las' ca o sa aiba ea plete cind o sa fie mare...sa aiba unde sa-si cheltuiasca banii - la coafor!

Poze cu mami si Sarah 2.11.2005
UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI SI BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Lavi ma bucur ca ai putut intra si imi pare rau ca bb are colici si ca tu nu te poti odihni ca lumea!!

Ina bine ca te-ai intors ca ma temeam ca te-au otravit aia cu sarmalele lor!!!

Lavi02 cum mai stai cu galma? Dar cu lapticul? La mine lohiile s-au dus si nu a mai fost nevoie de mers la dr.

Stiti ce am observat??? Lui Stefan ii place la nebunie Mariah Carey. A fost pe vh1 un colaj de vreo 20 melodii si a fost super, a adormit rau. Acum l-am luat in carut langa mine la calc si i-am pus din nou si iar a adormit!!(nu dormea de la 10.30 de cand a terminat papa) Pacat ca nu am calc in dormitor sa ii pun mai des dar...cred ca o sa cumpar un cas cu cd sau o caseta cu Mariah Carey.

In rest suntem bine, mancam si dormim doar asa cate o jumatate de ora, mai vb,gangurim mai adormim o ora etc. Se pare ca ii place sa stea treaz si in colectivitate!!
Va pup!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

INA, LAVI bine ati revenit.
CAMELIA, mai stam nu plecam nicaieri. Oricum, bucurate de ultimele zile de burticoasa, mananca tot ce poti si tot ce prinzi.

Bic asa o sa fac o sa-l las neaparat dezbracat si o sa-i dau cu talc...chiar daca toti imi spun sa nu-i dau ca usuca pielea....

Fetele, am un cantar de adulti, de ala electronic si m-am cantarit cu bb-ul cu tot si -mi arata ca el are 4.200kg, imbracat cu un body cu picioruse si cu caciulita (nu dati dar era cu manutele si picioarele reci si nu adormea neam pana nu i-am pus caciulita si l-am invelit mai bine) fara pampers. astea le-am scazut 100g . e mult? putin? si noi am iesit din spital cu 3.200kg. Amu na zic eu ca ala era un cantar..asta este altul mai ales ca nu masoara decat sin 100 in 100 g....ce ziceti voi asa per ansamblu este bine?

joy si Vladut 01.12.2005
poze

SARBATORI CU BINE, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!

Mergi la inceput