Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
Morgano spune:
Joy, eu zic ca e fte bine cat a pus in nici o luna. In plus, lasa crema degalbenele ca ce-i mult nu-i bun, foloseste si tu ceva special pt fundic. Eu si de pudra am auzit ca nu e ok, oricat de atent o pui doar pe fundic tot inhaleaza putin si e fte periculos in timp, asa ca Bicule te contrazic pt ca 2 pediatri mi-au spus sa nu cumva sa folosesc. Eu am renuntat si la pudra Saprosan pt bubutze dupa ce i s-a mai atentuat infectia tocami sa evit s-o inspire.
Ina, bine ai revenit. Si da, fata ta seamana clar cu tine. Si eu zic ca-ti paradesti stomacu' cu atata gheata. Cat despre sarmalute, las' ca faci tu cand ai chef asa cum iti plac, nu e musai sa fie sarbatori ca sa iti faci pofta. Bine ca ai avut nasica salvatoare. Eu am facut vreo 90 (eu le fac micutze), iar restul de umplutura l-am congelat pt revelion sau cand om avea pofte. Varza si eu am avut fte proasta, mi-au dat lacrimile de nervi dupa 5 foi frumoase si subtiri restul nemurate si tari si groase, m-am chinuit de mama focului cu ele. Dar au iesit si bune iar fierte nu s-ar fi zis ca aratau crude naspa rau de tot.
Lavi02, cum stai cu tzitzi? Vad ca venim din urma dupa tine, ca si eu am avut ceva infundaturi, noroc cu mulsurile de ieri. Aseara am completat cei 110 mulsi cu 30 de nan (amestec in bibe), pt ca parea fata flamanda si a fost fte bine, desi sunt impotriva completarii chiar parea nesatula ieri. Am sa continui sa ma mulg seara exclusiv, sa vad daca scot mai mult dc ma odihnesc si pap mai bine.
Oricum... nu mi-ati raspuns dc e suficient 100-110ml/masa la 7 sapt :(( Ea mananca 5 mese pe zi. Deci ar fi cam 700-800 garantat.
Azi-noapte a dormit de la 22.30 la 7.30 ca un ingeras, deci si-a revenit la programul ei normal de cumintenie. Eu dupa muls m-am trezit dimineata cu sanii asa de plini de-mi udasem patul tare de tot in zona pieptului, poate si pt ca s-au strans atatea ore 9!!!, deci 1-2 mese saltate. Pai doar n-o sa trezesc fata noaptea sa pape dc ea n-o face singura.
Ancaloredana, horror patanie, important e ca s-a rezolvat. Dar tare greu trebe sa-ti fi fost :(
Camelia, tin pumnii si normal ca pana nu nasti si tu nu ne mutam nicaieri, nu e graba, doar povestim bine si aici despre scutece si latpici.
Si noi am avut cheliuta pe tot varful capului de pe la 3 sapt, acum ne creste un par saten si fte des, ca o mochetutza, asa ca plete peste vreo 3 ani :)
De Monet noutati nu aveti?
AZI AVEM FIX 7 SAPTAMANI! Au trecut fte repede, nu-mi vine sa cred ca din cat de micutz era s-a facut un copilas in toata regula. Cand o vad cum ranjeste spre mine mi se umple inima de bucurie, o bucurie care nu seamana cu nici o alta atat e de mare. Se trezeste zambind, sta cuminte si gangureste si se joaca cu manutele ore in sir fara sa planga. Ziua de maraiala de ieri a fost o exceptie, de aceea cfred ca nu era satula, in rest nu avem probleme absolut deloc si bubutzele ne-au parasit aproape complet.
Ce ma supara pe mine este ca nu mi-au trecut lohiile, cand zic gata nu mai am nimic, iar ma trezesc ori cu picaturi maronii, ori cu 2-3 rosii. Nu e anormal, insa m-am saturat si in plus avem liber la iubit de 1 sapt si totusi nu putem face nimic :(( Eu ca eu, da' sotu saracu cat sa mai astepte? Ca i-au ajuns 3 luni. Deh, dc nu vruse in ultima luna cu tot cu recomandarile medicului de a face, io ce sa-i fac? :))Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
silvia_d spune:
Lavi,sa-ti raspund tie mai intai,ca ai prioritate,hehehee...adica e urgentza:o doza doua de ibuprofen nu strica,asha ca ai voi una doua!!!
Si iti mai spuneam de Tratul ala e mai bun ca are 60 mg per doza,deci e mai bine,ca n-avem noi nevoie de 100 mg,ca nu suntem reumatice!
Acu',prin simpatie,parca facui si eu ceva la sanul drept...nu e ca o galma,dar parca mai fetelor,se umple prea repede,e normal ca un san sa fie mai activ decat celalalt??Si mai dureros??
M-ati facut sa rad,fetele care pomeniti de liber la iubit!!
heheee,eu nici nu mai stiu ce-i aia,ca noi din luna a VII-a am cam stat cuminti,deci,faceti un calcul!!:o)))Si Stefanel are de-abia 4 sapt!!
Pupici
Dienutzooo,pe unde esti,mama??
Si Cristinamh???
joy04 spune:
Ripley, nu zic 1kg, ca mai scad nitel zic acolo 800-850g si tot e bine - ma imbarbatez eu. ca de imi fac atatea griji...ca mai acum 2 saptamani imi curgea sanul cand ii dadeam din celalalt si scum ioc...
Ce crema sa iau? Ca si eu stiu de talc ca nu-i bun, dar m-am gandit ca Bic zre dreptate ca-i trebuie ceva care sa usuce putin. Eu am bepanten, am sanosan...si nimicutza. O sa-l las mereu liber macar cateva minute la fiecare schimbat. Acum -am lasat si a si facut un kk mic si un pipi ca doar era la funduletul gol si in pat la mami...
Cristina, Monet...si restul pe unde umblati?
joy si Vladut 01.12.2005
poze
SARBATORI CU BINE, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
utocatalina spune:
Fetelor de Amparo mai stiti ceva?..Joy si celelalte fete care mi-ati raspuns in legatura cu centura, va multumesc si va doresc numai bb sanatosi, mincaciosi,frumosi si norocosi...Am o intrebare pentru fetele care au pierdut dop inainte de nastere...eu luni am pierdut din dop..asa zic, pentru ca era o chestie gelatinoasa alb galbuie..marti nimik, ieri seara si noapte, iar putin...acum nimik..intrebare: in cite zile a-ti pierdut dopul si s-a declansat nasterea?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 5 zile
Sa nu depunem armele si vom reusi!
pisi-si-boscu spune:
Draga Lavinia ( lavi02 ),
Am vazut ca esti o mamica cu pareri "active" si de altfel, destul de pertinente...Mi-ar placea sa te invit sa vizionezi si sa participi la dezbaterea de pe forumul Parintii intreaba, Parintii raspund - Mamici de aici si de dincolo... Mai ales ca de cateva luni corespondezi asiduu cu fete de aici, dar si de dincolo !
Te astept,
P.S. E valabil si pentru voi, fetelor !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Morgano spune:
Fetelor, mi-e efectiv rau... acum am vazut la stiri cca fetita disparuta de cateva saptamani, larisa, a fost gasita moarta in tomberon. Sa dea Dumenzeu putere familiei si sa-i odihnesca in pace sufletelul chinuit ca nici nu vreau sa-mi inchupui prin ce a trecut pana a ajuns in halul asta. Saracuta de ea, de ce trebuie sa se intample asa ceva??????
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
joy04 spune:
Sa-i odihneasca Dumnezeu sufletelul in pace...cu toate ca in momente ca astea...as cam vrea sa am o discutie fata in fata cu El. sa-i pot spune ce cred...
Nu ma judecati si nu dati cu pietre
joy si Vladut 01.12.2005
poze
SARBATORI CU BINE, TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
irinadum spune:
Ripley eu nu mi_am permis niciodata sa judec pe cineva si mai ales fara sa ii cunosc motivele. Fiecare isi creste copilul asa cum considera.Dc insa totusi vrei sa afli unde e sufletul ala denaturat te rog sa ma contactezi pe messenger, pe msn , pe ce vrei sa iti explic ce motive am avut sa iau decizia asta nu de alta dar nu cred ca le intereseaza pe fete si nici nu au nevoie de inca o alta disctie in contradictoriu printre multe altele. Faptul ca eu am decis sa nu alaptez ma priveste personal si pentru linistea ta nu a fost o decizie usoara.Insa nu cred ca are rost sa discutam pentru ca nu e problema ta , ca sa nu mai spun ca faptul ca ma citezi ... lasa de dorit.Preferam sa imi spui mie dc era vreo poblema. Nu e prima oara cand discutam si as vrea sa ramana aici.
Eu ca si restul fetelor va urmarim cu drag si incercam sa "furam" de la voi tot ce putem pentru ca ne ajuta mult. Cred ca sunt in asentimentul fetelor cand spun ca ii multumim lui Lavi 02 pentru sfaturile date si o mai asteptam si la noi .
Iar noi cele care suntem pe lista la voi sa stiti ca nu ne_am mutat din rautate ci tocmai din cauza faptului ca fiind la sf. lunii dec. ne era mai usor sa discutam si sfatuim cu burtici de aceeasi varsta.Ba mai mult mai puteam naste si in ianuarie.Asa ca cel putin eu imi cer scuze dc am incomodat ramanand aici pe lista si va rog sa faceti ce considerati voi ca e mai bine: ori sa ma stergeti ori sa va dau datele baietelului meu.
Irina
lavi02 spune:
Mi-e rrrrau! Imi vine sa !
Sa vedeti prostie ce-am facut! De dimineata am avut stomacul nitel deranjat. Asa ca ce m-am gandit eu sa fac de mancare - pui la rotisor. Carnea e de regim, Virgil si Silvia il mananca cu porumb la conserva, ca tot se dau in vant dupa el, iar eu cu paine. Numai ca ia ghiciti la ce m-am napustit eu ma intai din pui: la aripi . Care au multa piele cu grasime practic prajita. Asa ca acum mi-e greata de mor, imi tot vine inapoi gust de grasimea aia prajita ceea ce-mi accentueaza starea. Plus ca in toata casa miroase a aceeasi chestie. Mi-am facut un ceai de sunatoare, de abia astept sa se raceasca nitel, sa-l pot bea . Probabil si din cauza ca am taiat de tot prajelile de cand cu alaptatul acum am reactia asta.
Azi am fost la dr . Galma mi-a mai scazut, nu de tot, dr a zis ca o sa-mi scada treptat, si sa NU masez. Sa continui antib pana la 7 zile si a venit cu o idee zic eu buna: diclofenac sau ibuprofen unguent aplicat local. A zis ca a fost bine ca am luat antib. I-am povestit ca dr de familie a zis sa nu iau antib decat in ultima instanta, dar in seara respectiva roseata se intinsese f mult. Dr a zis ca da, chiar eram in ultima instanta, de fapt in penultima, ca in ultima mai este o singura solutie: "harsti!". Acompaniat de gestul inspaimantator de rigoare. Brrr!!!
A, nu va zic ce placere a fost drumul pana la dr!!! Am mers cu masina si pt prima oara am pus ambele fete in spate, fiecare in scaunelul ei. Iar eu am stat pe locul meu, in fata, ca toata nevasta normala. M-am simtit om again! Drumul a debutat cu urlete de diferita intensitati de ambele parti dar Nati a adormit repejor iar Silvia s-a potolit. Asa ca a fost f placut. Plus ca am mers pe acelasi traseu ca la internare cand am nascut, asa ca mi-am amintit cu drag momentul.
Mai devreme fuseem cu Nati in parc... ce zi frumoasa a fost azi!
Parca mi-e mai putina greata. Sa vedem....
revin la sub noastre favorite - alaptari, etc, in urm post.
Lavi
Noki_Lara spune:
Lavi02- ce ma bucur ca e mai bine gilma! Cu greata, eu am un remediu extraordinar de eficient - o gura inghitita, nu savurata, deci sa se duca direct in stomac de tarie - Alexandrion, cognac, ceva. Succes garantat. Am aplicat tehnica si de curind si a tinut.Nu pateste nimik bb de la o gura!
Tin pumnii sa treaca1
Poze cu mami si Sarah 2.11.2005
UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI SI BUCURII