Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
tania-z spune:
CORAP, bagat la cap ce ai scris tu! O sa incerc si chestia cu punga cu apa. Stiti ce ma dispera pe mine? Cand Stefan apuca, in sfarsit sanul, trage de 2-3 ori, ii vine putin si pe urma incepe o criza in toata regula. Daca il iau de la san, il plimb putin, se linisteste, pe urma, cand dau sa-i bag iar sanul in gura - parca-i dau carbuni incinsi! Iar am repetat schema asta vreo ora jumate (in care a supt cred ca de 4-5 oti dintr-un san) pe urma am cedat eu, ca urla de-i curgea apa din cap si se albadtrise in jurul gurii. Asa ca i-am facut iar formula. Eu ii dau lapte NAN si mananca cam 60ml la o masa.
LAVI02 eu m-am muls azi la ora 10 (20ml) si uite ca la 11:30-12 nu aveam inca laptic sa-i dau! Sanii sunt moi in continuare.... Oricum tot ce mulg peste zi ii bag la masa, macar atat!
Inca o chestie: azi noapte, dupa crize de cateva ore (tot un insucces cu alaptatul) a adormit pe la 1 si a dormit pana la ora 8:30! E normal sa doarma atat de mult, la nici 2 saptamani? Sau e prea slabit/obosit dupa "super"-regimull de mancare pe care-l primeste?
Tania & BB Stefan
Poze
dordia2000 spune:
Lavi02 sa sti ca nu am rezistat si aseara l-am cantarit si surprizaaa: mart,miercuri+joi a luat 130 gr si ca sa fiu sigura azi dim l-am cantarit iar si avea 160gr luate dar peste noapte nu facuse kk. Deci m-am linistit si continui cu papa bine si 3-4l lichid constand in ceai chimen+anason si bere fara alchool si apa plata!
Va pup ca plec sa platesc cablu !!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
http://community.webshots.com/user/dordia2000
leea_cv spune:
Fetelooooor, a dat Domnu' si m-am intors si eu acasa din spital.Astazi.Mai aveam 3 zile si faceam 3 saptamini.Inca putin si ma puteau interna la psihiatrie.
Va multumesc tuturor pt felicitari, iar Cristinei,lui Ripley si Feliciei va multumesc din suflet pt sms-uri.Taaaare singura m-am simtit.
Tudor e bine a luat in greutata, nu are nici o problema.Eu in schimb am avut parte de toate neplacerile posibile.Am sa va povestesc ceva mai incolo.Pe scurt anemie+transfuzii cu singe+neeliminare lohii+dilatare mecanica a colului timpt de 3 zile+chiuretaj+febra+spart de toate venele de pe maini...
Au trecut insa toate (sper)dupa 12 zile de la cezariana.
Cu laptele stau bine pina la prinz,dupa aia,la revedere.Lapte praf.Ma cam chinui.Dar bebe merita toata osteneala.
Va pup pe toate.An nou fericit daca nu intru si maine.Si toata fericirea din lume pt voi, copilasi si tatici.
PS Taticul lui Tudor inca nu a dat vreun semn ca ar vrea sa il vada.
leea si Tudor 19 dec 2005
leea
corap spune:
Da, lavi, ma gandeam si eu ca supozitorul da dependenta. Si pt. mine e un streas de nu se poate... am descoperit alta metoda, sper sa functioneze pe mai departe: ii ridic piciorusele si fac gimnastica cu el. Aseara a dat rezultate.
Berea nu face colici, chiar daca are gaze – verificat pe pitiku meu.
Ceaiurile le beau neindulcite. Da’ nu cred ca are importanta.
Leea, bine ai revenit. Eu una ti-am dus lipsa. Refacere usoara. Si sanatate lu bb Tudor!
Ripley, nu-ti face bocceluta sa pleci.
Continuam galeria pentru Cameliaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani tuturor! Ca nu stiu daca mai intru.
C si andrei-ardei
felicia74 spune:
Leea bine ai revenit!
Refacere usoara ca deja ai trecut un hop! Lasa, ca usor-usor trec toate aceste probleme! Important e ca tu si Tudor sa va reveniti.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
bb_alinus spune:
Ia uite, cum lipsesc putin cum ratez o alta "suparare"
Ripley, hai nu pune atata la inima, n-are rost sa te retragi pt atata lucru! Cred ca a fost o neintelegere la mijloc, asa cum zice si Lavi, fetele de ian-feb o incurajau pe fata fara sa stie exact despre ce era vorba!
Nu am citit exact de ce Irina nu a mai alaptat, doar rezumatul lui Lavi si sincer sunt profund mirata de comportamentul celor din spital, nu de alta dar aici (in Fr) atata se insista pe alaptatul la san, atata te "imping" de la spate si te incurajeaza sa nu renunti, pt ca deja sunt putine mame care vor sa o faca - ca nu stiu ce sa mai cred!
Leea bine ai revenit, refacere usoara si bebe Tudor sa fie mancacios si voios!
Ieri zi de cantar la noi, am luat doar 220g, sunt un pic dezamagita desi doream sa se mai regleze si bebelina mea ca totusi peste 300g mereu nu e prea sanatos. Insa la cat mananca parca am fost dezamagita de cele 220g.Deci la 6 saptamani avem 4720g.
Tot ieri am facut pt prima data o baie sanatoasa, de relaxare, am stat cred vreo ora in cada, ce mai dupa eram alt om! Dar parca mi-a scazut productia de lapte, simteam ca Amalia imi golea sanii si nu se satura...chiar sa fie de la baie?
Va las ca maraie miss, ma duc sa vad.
Alina si Craciunitza Amalia 17.11.2005
anda77 spune:
n-am intrat ieri si azi m-am apucat sa citesc din urma. m-am speriat ce de probleme are toata lumea, de toate felurile...si mama di tutti, si tania care cred ca se chiuie cel mai rau si meems si ripley si...joy si...of...si leea si...las ca le trecem noin pe toate...sa vedeti la vara ce bine o s-o ducem:))
eu ieri am luat sange pe servetelul de fund al lui bebe! l-am dat cu tot ce este pe piata: crema farmaceutica din spital, 2 feluri de Mustela, chicco pt. fund... si e carne vie!
reteta de la pediatru nu se poate face nicaieri ca contine (scuzati cacofonia) hidrocortizon care nu exista in depozite. i-am luat bepanten unguent si p-orma il dau cu talc baneocin,adica pudra. nu pot sa-l las fara pampers ca face pipi si kk incontinuu. daca nu trece cu astea nu stiu ce sa fac.. ziua il spal in chiuveta, noaptea il las sa doarma ca daca il duc la chiuveta la revedere somn si el si-asa e plangacios si bebeii plangaciosi iau mai putin in greutate...tot funduletul e o rana!
eu nu beau ceaiuri pt. lactatie ca ma constipa groaznic combinatiile alea de anason cu fenicul cu bla bla...mai iau cate o lingura de galactogil.
http://community.webshots.com/user/anda1977
tania-z spune:
Fetelor o intrebare: stie cineva de o pudra care se da pe plagi (dehiscente de suturi), stiu doar ca numele incepe cu litera D. Dr. meu ma panseaza din nou numai maine seara si pana atunci nu as vrea sa pun din nou acid boric, ca mai sui pe toti peretii. El ma dadea cu pudra asta si eu - idioata - am uitat sa-mi notez. La un moment dat, cand m-a pansat la cabinet, m-a dat si cu o alta pudra, Cicatrex, dar pe la noi nu s-a auzi de ea. Stiti vreun echivalent?
Anda imi pare tare rau de funduletul lui bebe Nichita! Ce prostie cu chestiile care nu se gasesc prin depozite! Eu ma bucur ca esti optimista, poate "imprumut" si eu ceva din optimismul tau!
Tania & BB Stefan
Poze
silvia_d spune:
Anda,o sa sun eu la colegele mele la farmacie,sa vedem daca mai au hidrocortizon,si-ti dau un mesaj,de fapt,il postez tot aici.Stai asha,ca sun acum!:-)
Sunai,si intr-adevar nu prea este,si primesc dupa 3 ian,off,da'ce faci pan'atunci??Daca vrei,iti dau datele farmaciei.
Lasa-l cat poti la aer,fara nebuniile astea de pampers,si sa pui taratze de grau intr-un ciorap de nylon,innodat,si lasat in apa de baitza-si sa ramana cu apa asta pe fundulet,sau il limpezesti cu apa asta!Sfat de la mama-care e langa mine,si-a zis c-a mers garantat la noi...
Inseamna ca face el kki f acid,pare-se.
Cu ce dai tu-dai f bine,insista insa cu bepanthen,e sfant,cicatrizeaza asta super!
Pan'acum n-avem nici o pb.de genul asta,insa cand vad ousoarele lui,saracu',ce pielicica fina si moale au-mi-e o mila de ei in pampersurile astea!
Lavi,am luat Libero,asha e,parca-s mai bunicele,stai sa vad acum cat de des pierde pipi...poate is si eu mai neindemanatica!:o))
Leea,bine-ai revenit,off,ce patisi si tu,mai fata!
Dar,o sa se rezolve totul,cand o sa-l ai pe Tudor acasa,langa tine,si o sa gangureasca in patutul lui...si-o sa mai si planga,deh!
Si refacere usoara,sa ai grija de bebe!
Pupici la mamici si bebici!
tania-z spune:
Mi-am amintit: Debrisan! Silvia poti sa-mi spui ceva depre aplicare?
Tania & BB Stefan
Poze