ce au mai facut puiutii vostri azi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Am ris si am devenit nostalgica citind despre copiii vostri. Ce vor face copiii vostri peste o vreme va intereseaza? Ai mei au zece(Maria) si sapte (Stefan) ani. Ieri, Stefan imi povestea ca prietena lui cea mai buna, Ina, cind se bate, gafaie ca femeile cind fac sex! De unde stie?!? Zimbet complice, nu raspunde..Maria, care face inot de performanta, a dat in obsesia slabitului. E doar cit o manusa, dar e ingrijorata ca nu e numai piele pe ea, exista un miez de grasime. Si asa a inceput maaarea batalie impotriva slabitului prin infometare. Toata ziua ii povestesc despre bulimie, anorexie. Ma stradui sa o invat sa se iubeasca. Ca sa o ajut, alerg cu ea si facem seara abdomene. Doamnelor, aveti impresia ca va iubiti copiii cum nu se poate mai mult si ca sinteti in cea mai frumoasa etapa din viata lor (si a voastra)? E uimitor, dar in fiecare zi reusesti sa ii iubesi mai mult inca, de te miri de unde se poate innoi atata dragostea. Si fiecare etapa din virsta copilului e inca mai frumoasa, mai neasteptata si uimitoare. Bucurati-va din plin de ei. Va doresc sanatate multa pentru asta.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Azi?nu mare lucru,o vinataie cit Floarea Soarelui in genunchi,o raita prin albia unui riulet de padure si citiva pupici pe bot cu capritele din Parcul de animale!

AureliaGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Azi de dimineata am inaugurat tricicleta, primita asta vara la aniversarea primului an, pe afara...de data asta fara ajutor...nu l-a mai tras nimeni...a impins el cu piciorusele pe jos. De ajuns, ajunge si la pedale( e inalt) chiar daca are abia 1 an si 8 luni, dar inca nu stie la ce folosesc si se supara pe mami care tot insista sa apese pe ele. Au iesit o data cu noi si 2 vecini cu o fetita si un baietel, fiecare cu tricicleta lui. Sa va spun ca a renuntat imediat la a lui pentru cea a fetitei care era IDENTICA cu a lui?.
De mana cu mami nu ar merge nici mort, dar la o plimbare cu vecina pe care nu a vazut-o in viata lui s-a dus. Nici unul din cateii de la bloc nu scapat neciufulit, iar acasa i-am povestit 1 ora lui tati cum facea catelul "ma...ma...ma" (ca asa face cainele la noi "ma...ma", in loc de "ham...ham" ). Acum doarme bustean, dupa atatea aventuri

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

fetita mea mi-a luat rimelul si rujul de la mine din poseta si l-a pus la ea eu nu mi-am dat seama ajungem la un magazin si ce credeti ca face?isi scoate oglinjoara o deschide frumos si incepe sa isi puna ruj pe buze pana sa ma uit eu era toata mazgalita si toata lumea a inceput sa rada de ea este ceva nemaipomenit orice ii trebuie in magazine daca ar fi dupa ea sa stea toate palariile le i-a la rand ma intreb ce voi face cand va creste si cand o sa fie amindoua

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Acum cateva zile fetita mea a fost la plimbare cu bunica de unde a venit rupta de oboseala. Mama a dezbracat-o si s-a dus in bucatarie sa ii pregateasca mancarica.
La un moment dat mama nu a mai auzit nici un zgomotel facut de cea mica si s-a gandit ca face ea ceva rau de nu i se mai aude glasul. Asa ca a pornit sa vada ce se intampla. Nu iese bine din bucatarie ca da de cea mica tavalita pe gresie, cu fata in sus, mainile ridicate si ochii inchisi.
Mamei i s-au inmuiat genunchii, crezand ca celei mici i s-a facut rau si a cazut. S-a repezit la ea, a ridicat-o sus strigand: Ana-Maria, Ana-Maria ce faci? Cea mica se trezeste (adormise instantaneu pe gresia din hol) si vizibil deranjata ii raspunde: begne, begne (spune bine ceva in genul lui bene din italiana si bigne ardelenesc).


Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Buna, fetelor. Imi pare tare rau ca intru din ce in ce mai putin pe site, desi imi face atata placere sa citesc despre bebei. Nu mai apuc acum de cand cu vremea frumoasa. Dar pentru ca astazi bate un vant nebun, am sa va povestesc ce-a mai facut Andra mea in ultimele zile. In primul rand ma surprinde ca spune foarte foarte multe cuvinte: mama, tata, nenea, tanti, ham, mac, piu-piu, caca, buta (burta), rechea (urechea), papa, mai (in doua variante: mai-mai si te mangaie si mai!!!, cum ii spun eu ca sa o fac atenta), coca - si are vreo trei patru dezbracate toate, nu suporta sa aiba hainute, si la una ii scoate imediat manutele si picioarele. Se chinuie sa ii scoata si capul, dar ala e bine prins si nu reuseste. I-am arata acum doua zile intr-o carte cu poze o cioara si i-am aratat cum face cra - cra si zboara cu mainile. Nu va spun ca merge prin casa si face : caaa - caaa si da din maini!!! E o dulcica. Iar mai nou toata ziua ma pune s-o asez pe olita, dar nu face nimic sau, rareori, putin pipi. Motivul acestei inedite dragoste este faptul ca vrea dezbracata. Sa-i dau jos sosetele, pe care oricum si le da jos dupa zece minute dupa ce o incalt, sa-i scot pantalonasii, tot. Iar la imbracat e... jale si picioare in cap la mine si fuga prin pat... Sunt transpirata toata dupa o astfel de repriza. Ideea este ce sa fac? Sa n-o mai pun pe oala? Ideea este ca eu nu am dat asa o mare importanta olitei. Am zis ca astept sa se incalzeasca si o las fara pampers si o sa fie bine. Dar ea cere toata ziua oala pentru... putina libertate si comoditate.
Gata, ca va innebunesc.

veve, voiam sa iti spun o chestie de imunizare pentru pui mic. Dupa doi ani poti incepe sa ii dai capsule cu echinacee. Stiu pe cineva tot cu un bebe mic de sapte luni aici, si care are rezultate foarte bune de cand ia echinacee.
tina, imi pare tare rau de iubita mica. Oricum si Andra mea are acum o vanataie galbena in frunte de toata frumusetea, a dat acum vreo patru zile cu capul de calorifer, are o vanataie deasupra urechii drepte - s-a trantit cu capul pe jos in parc pentru ca nu voia sa mearga deloc si am tras-o putin si s-a enervat groaznic (oare toti se enerveaza groaznic???) iar ieri a mancat alune sarate si dupa aceea portocale si are niste rani pe buze de... mi-e mila tare de ea, dar nu face decat ce ii tuna ei.
Iar mai nou e geloasa pe tati. Nu cumva sa se apropie de mine. Il impinge cu manutele, cu picioarele oricum numai sa plece.

Pupicei la toti bebeii.

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Si Andreea a mers in parc sa se dea pe topogan! Si s-a intilnit acolo cu o fetitza frumoasa, americanca, de 18 luni, cu care s-a facut prietena imediat . La un moment dat, fetitza s-a gindit ca, de ce sa se chinuie sa urce scarile sa ajunga in virful topoganului, cind ar putea sa se suie pe topogan de-a dreptul?!Andreea, suita in virf de topogan, se uita ingrijorata la incercarile nereusite ale fetitzei si o intreaba frumos: "eti bine baby?" = esti bine baby?, "nu poate?" = nu poti sa urci? Sa mai spuna cineva ca limba e o bariera in calea prieteniei!

Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am fost la vizita de la 1 an si am iesit cu 10+ de acolo! Iupiii!!! Inca nu avem al doilea dinte care se lasa asteptat dar aproape a iesit. Si, bucurie mare pe capul meu, a inceput sa zica din nou MAMA!!! Cool!!!

Plus ca in ultimele zile cum aude muzica, chiar cantata de mine se balangane f comic in stanga si-n dreapta:)))

Si inca ceva: ii este frica de leagan, topogan si scari! A mai intalnit careva asa ceva???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Ieri l-am lasat pina la prinz, cind urma sa vina dadaca, cu sor-mea, care a gasit de cuviinta sa mi-l RADA IN CAP, asa cum face cu tat-su ori de cite ori este nevoie. Si cum nu stia cum sa-mi zica dar nici nu vroia sa am vreun soc atunci cind voi ajunge acasa, a format nr. meu de telefon de la servici si l-a pus pe micu` sa-mi zica "am luna-n cap ca tata, imi pale bine!". Am crezut ca si mor, ca aveam de gind sa-i las parul sa creasca si sa-i trag o tunsoare de nota 10, dar ce puteam sa mai fac? Sor-mea este plina de intentii bune, dar de multe ori o mai da si-n bara, cum a facut-o de data asta. Are o tzeasta alba!... Noroc ca are fata frumoasa (mi-s cioara la ora asta) si-i sta bine... Tot ieri am fost in parc, in Podu` Ros, unde joaca mosii sah si table si mai intii s-a dus la un tip care minca inghetata si nu l-a slabit din ochi, de ajunsese ala sa ma roage sa-l las sa-i cumpere inghetata lui Ionut, desi micu` a inteles ca inghetata este rece si ca nu este pentru el, ca daca maninca il doare-n git.... Dupa ce l-a lasat pe ala, s-a dus la mosii care jucau sah si a stat el cit a stat cuminte (in timpul asta ii repetam la ureche ca nu are voie sa puna mina pe nimic, adica nici pe tabla nici pe piese) si cind a constatat ca-i neinteresant ce vede acolo, a tras o mina peste tabla de le-a zburat la aia toate piesele si a luat-o la fuga. Cam asta a facut copilul meu ieri....


Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Bravo Ionut, bine le-ai facut ca nu ai unde te aseza pe-o banca de atatia moshi la un loc acolo!

Cristina

Mergi la inceput