Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI spor la cumparaturi!
CATA nici eu nu prea le am cu astea...Cat despre foliile alea...i-ati folie autocolanta la tine...si o foarfeca... Parca te si vad decupand pe acolo
JANINA daca pentru niste amarate de vergeturi plangi acum...ce te faci mai incolo? Lasa ca nu se mai vad dupa! Si eu am ceva urme pe fund din '92,trebuie sa ma uit cu lupa sa le vad! Sia sta mai mult iarna cand sunt alba! Ca vara nu se vad deloc daca-s bronzata! Mai bine bucura-te de PC!
Si de ce-ti place numai singura? Eu cand am fost la laparo la Timisoara anul trecut am fost vreo 7 in salon,ne-am distrat si m-am simtit ca in tabara cand eram copii!!!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

March, repede cu alcool, eventual tinctura de propolis, ca face minuni, te repari instantaneu. Mie mi se intampla des faza asta dar pulseaza un pic si trece. Nu te speria ca nu faci mare infectie.

Da, Cata, exact. Eu sunt foarte salbatica, si cred ca atunci voi fi si nervoasa (epi, sani durerosi, alte probleme) si cred ca daca imi vorbesc in cap si isi dau cu parerea o sa plang de nervi.

Monica... sotul meu si fratele au vergeturi... sunt urate rau si nu trec cu nimic. Si crede-ma ca suport orice dureri dar nu suport ideea de a avea cicatrici pe viata... sa nu crezi ca am fitze... fiecare cu neplacerile ei.

J 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova leaganul meu pentru bb s-a chemat bouncer..il vezi in poze la "bia 3" daca din asta vrei!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

DANIELA n-are nimic! Pui spirt si trece! Eventual un pic de pudra Baneocin, daca esti chiar f.f. sensibila si in panica
Mai fetele daca o sa aveti cu cine vorbi,n-o sa mai fiti asa stresate,o sa vedeti!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna burtici si mamici,
LA MULTI ANI PT STEFAN SI STEFANIA! Sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi![:D]
Monica-ce mai zici, lasa nu te mai stresa cu banii aia ca e ok si cu 8 mil si o sa apara solutzii ai sa vezi,cand ai firma ta se gasesc variante!
Irina- multumim de sfaturi si de ceaiul pt colici si avetzi grija de voi, baga somn si papica pt tine, si cum ziceam puen musafirii lapunct! ce tupeu pe ei sa te deranjeze cu copil asa demic, of bunul simt unde a disparut ..

Daniela-rivanol si spirt pune la degetutz!
Giova--sa folositzi cu placere lucrurile si mobila pt bebe!

Denisa
36+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela si mie mi-a copt de vreo 2 ori degetele mari de la picioare, tot in sarcina, tot de la forfecuta infipta aiurea.M-am dat cu spirt la greu si mi-am pus vata cu spirt acolo si am legat-o cu leucoplast...efect garantat!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina ai dreptate, asa se numeste.
Am vazut unul demential, la o prietena din Franta, in album. Dar ma consolez ca la noi nu este asa ceva.
Cam atata sunt si pe aici si ar putea sa-l cumpere cumnata caci are de unde si sora mea, a cheltuit mult mai mult pana acum. Dar mi-e rusine sa-i spun.
Poate il pun pe Clau. Sau cel mai bine sa ne de-a banii ca-l aleg eu.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica tot cu statisticile, Irina vad ca a plecat..cred ca este cu biberonul la Mario!
Janina sa stapaniti sanatosi calculatorul!
Multumesc...alcool(adica spirt?) n-am tinctura de propolis dar am niste propolis din ala boabe si l-am inmuiat cu apa si mi-am pus acolo...este bine asa?
Cata, strange tare, nu-i da drumul Biei acum, lasa-le pe fetele care urmeaza!
Maraki plimbare placuta!

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

JANINA si eu am vazut la o verisoara vergeturi pe burta super urate rosii,late...dar ea a ajuns pe la 105 kg de la 70!
Ale mele,cele vechi de pe fund sunt ca niste firisoare de par de subtiri si un pic mai albe decat pielea doar.Vad ca deocamdata am scapat de altele noi.Dar cum au reusit sotul si fratele sa aiba,tot de la grasime? Eu stiu ca am slabit brusc atunci de la 58 kg la 54 kg si am dat jos doar de pe fund Dupa aia m-am trezit ca sunt vergeturi...Nici nu stiu cand si cum s-au format ?!? Ca fund mare aveam tot timpul nu a crescut brusc sa zici ca atunci s-au format Chiar nu pricep ???
DENISA ai prins ceva la reduceri?

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
In primul rand am si eu o intrebare: sterilizatorul de biberoane se baga la cuptorul cu microunde? Ca eu nu stiu ! Am rugat-o pe matusa lui Gabi sa imi cumpere din Israel si mi-a zis ca ea a gasit unele care se baga la microunde. Si va rog mult daca stiti niste link-uri cu preturi la sterilizatoarele astea de biberoane dati-mi-le si mie! Merci !
Si vroiam sa va mai intreb: voua v-au zis dr. sa va dati cu Garmastan? Ca m-as da si eu, dar dr. mea nu mi-a zis nimic in legatura cu asta, si n-as vrea sa imi zica ceva de genul ca n-o intreb inainte sau ca nu trebuia sa ma dau.
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput