Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela are 3 mingi, dar sunt perne. Unicul cadou de la cumnata.
Chiar ieri ma intreba daca i-am luat scaun de masina. I-am zis ca avem.
Nu avem scaun din ala care il leagana pe bebe, cum se cheama?
Ar trebui sa-i zic, sa-i cumpere ea.
Monica eu pot sta si mai mult acasa, si-asa nu iau nici un ban. Si daca incep munca cu cine las bebele?
Irina consoleaza-te cu gandul, ca pe cand vom dispera noi cu colicii, voi aveti liniste.

Trebuie sa fac o ciorba de legume, ca ne-am cam scarbit de toate, dar nu prea am chef.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Janina asta est cu vergeturile nu poti sa te pui...mai da-te si tu cu crema sau ulei de masline, poate le amagesti...auzi stii de ce cred ca eu nu am stare de nervozitate? Cred ca mi se trage de la Magneziu, parca asta are un astfel de efect..tu nu iei?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina eu i-au magneziu de cateva luni, nervi nu am dar in schimb am scos tupeul la ivealaAcum le spun pe fatza indiferent ce si cui
burtici va pup, iesim la cumparaturi...

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA si eu am o geanta plina si...pe a doua cu cele pentru bebe cred ca-i pun s-o aduca separat sa n-apar cum ziceai....in concediu
De serviciu e musai, ca pe aia 8 mil. va trebui sa stea sotul pana vedem ce invartim cu afacerea asta fantoma care nu prea merge!
Si oricum n-as puteam sta ca daca ramane el cu afacerea, eu tot n-am dreptul ca figurez si eu in AF cu venituri,plus ca mai am si alte venituri din conta...nu merge! Si nici nu vreau sa stau departe de domeniu ca se schimba de la o zi la alta,nu mai sunt la curent etc.
E singura varianta...intrerupem (sau lichidam) AF-ul si sta el cu 8 mil. pana vedem ce facem (schimbam amplasamentul,ne reorientam...)! Macar ia niste bani pana nu functioneaza firma!

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Giova nici eu nu am cu cine sa o las pe bb...mama se pensioneaza abia peste 2 ani...naspa!Dar pina atunci sa o vad eu ca trece cu bine si peste operatia din aprilie sau mai!Fetelor cind a fost popa de ziua mea in casa mi-a zis sa vin inainte de nastere sa ma impartasesc...eu la chestiile religioase nu ma pricep deloc...ce presupune ca nu am facut niciodata...voi faceti?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

A, Cata... eu am vazut consumabile pentru WC in sediile firmelor mari (la connex, orange, etc) deci daca ai prieteni care lucreaza acolo nu cred ca e o problema. Oricum sa nu-ti fie jena sa ceri asa ceva pentru ca oricine te intelege, avand in vedere cum arata spitalele din ro. Desi poate la Elias e mai curat... sper.
Alta chestie: l-am intrebat pe T despre rezerve si a zis ca nu sunt?? Vreau neaparat sa stiu ce fel de saloane sunt acolo, adica cu cate paturi etc. Ca pe mine daca ma pui sa stau cu inca 2-3 persoane straine in camera o iau razna complet.

J 34

Mergi la inceput

Am priceput Monica...nasol cu banii astia, mai ales ca stiu de la mama: un bb consuma cit 2 adulti, deci cheltuieli vor fi la greu, asa ca va trebui sa ne descurcam!Dar bb sa fie sanatosi, ca ne-om face luntre si punte sa aiba de toate!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ba da Cata iau magne... dar degeaba, am nervi in picioare si la fel ca Maraki am inceput sa ma port foarte "sincer" cu toata lumea. E foarte bine asta ca eu de obicei sunt o tuta fara tupeu.

Giova ce spui tu cred ca se numeste swinger, e foarte util din cate vad la prietena mea, am vazut in Cora la 4-5 mil.

J 34

Mergi la inceput

Janina buna ideea cu consumabilele pentru Wc..cred ca tot Dan are ceva cunostinte...inca nu l-am intrebat pe T despre rezerve, dar sapt. viitoare pe 4 cind merg, am de gind sa fac o lista mareeeeeeeee de intrebari..sper sa capat si raspunsurile dorite! Acum cica se zice ca e mai bine sa fi cu alte fete in salon, dar cred ca si eu prefer singuratatea..cu toaleta, sonda, etc, prefer sa fiu cit mai invizibila!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Help, cred ca mi se infecteaza o unghie! Cred ca am exagerat cu o forfecuta si am infipt-o cam mult si acum simt ca pulseaza degetul si ma si doare! Cu ce sa-mi dau ca sa-mi treaca?

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput