Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Maraki au si ei pentru colici ceva siropuri dar majoritatea se dau cu reteta si cand naiba sa merg la docotr ca nu pot scoate copilul si sunt sigura ca dc merg o sa urle aia la mine ca e prea devreme si tot asa. Deci ii dau dupa capul meu. Acum citeam la mamici de spet ca ii dau pe limba cu nu stiu ce aici nu mi_a zis nimeni nimic. Va dca in Rom se da si ceai anticolici la greu la bebei intre mese. Aici au zis nimic pana la 3 luni , in afara de lapte bineinteles.
Sa stii ca am sa iau o butelcutza de aia ca e buna si can ies afara sa o pun in carucior.
Cata deci au plecat sconcsii. Ce viata..... fara colici.
Giova o sa pun poze cand o sa scrie pe el .... no colici. Glumesc sa am timp si mai pun ca nici de facut poze nu am timp.
Irina
marchplayer spune:
Giova super misto mobila lui Marcolino! O sa doarma in patutul ala ca un printisor! I-ai luat vad si mingii!
daniela 33++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
Fetele eu sper sa n-aiba DIANA deloc colici si sa stau linistita macar cele trei luni...ca dupa aia ma intorc la serviciu ![]()

Voua ce va pasa! (Celor ce stau doi ani acasa!)
Eu in 10 aprilie trebuie sa fiu la birou...conform planificarii
GIOVA ma uit mai tarziu pe poze ca acum sunt pe hardul cu conta si nu le pot vedea!
MONI 38+
si
DIANA

irinadum spune:
Monica pai numai bine o sa te duci chiauna la servici dupa 3 luni. Ii dai si tu preventiv siropuri ca am auzit ca merge. Eu i_am dat de aseara un sirop si paca parca emai bine dar lasa ca vedem noi zilele astea.
Irina
utocatalina spune:
Monica musai sa te duci al job dupa 3 luni? Eu daca nu ar fi jegul asta de bani de 8 mil as sta pina la 2 ani cu Bia, dar asa...cred ca dupa 1 an ma intorc si eu!
Nico ai grija cu treaba...cu pauze, da? Eu am bagat gentile pentru spital la spalat...mai fetelor cite genti aveti pentru spital, ca mie abia o sa-mi intre toate intr-un rucsac mic si o ditamai geanta...cred ca o sa se sperie aia cind o sa ma vada,.,..o sa creada ca am venit in concediu!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

monica70 spune:
Mai fetele maine e programata BOMBO la cezariana
,cine o mai comite anul asta? Ce pronostic dati? Parca ANCUTA s-a dus la spital?
ALINA vrea da' nu vine...
CATA nu vrea da' e pe vine...
ANK asteapta 42 + ![]()
MARAKI iar vrea da' nu vine...
URSULINA aseapta sa treaca bubele...
Eu...o astept pe RALU si pe PISOI...
Mai sunt LUIZZA,PAULA,ELLARAD,LACRAMIOARA...BUMBITA n-a mai dat nici un semn...
In urmatoarele doua saptamani astea cam suntem 
Daca n-apar ia r surprize!
MONI 38+
si
DIANA

J G spune:
Fetele sper ca la 5 sa am computer... deocamdata s-a dus Cristi sa cumpere monitor si am fost deja sa-mi cumpar tastatura de la Cora (cea mai ieftina tastatura multimedia) si evident ca m-au apucat niste dureri de spate pana acolo de am crezut ca ma rup in doua. Deocamdata nu ma plang ca voi, nu am dureri mari, sunt doar greoaie si nu mai pot sa fac nimic si ce ma omoara de cateva luni, in fiecare seara am o stare de nervozitate musculara de ma urc pe pereti.
Cred ca fata nu mai are mult loc si se misca intr-una cred ca doarme numai cand dorm eu.
Bee ma bucur ca ne dai vesti dar sa stii ca ma cam sperii. Nu stiu daca o sa suport asemenea probleme.
A... am plans aseara de m-am spart... imi apar vergeturi. Nu pe burta sau pe sani, ci in mod absolut nejustificat, pe fund, adica acolo unde nu am pus nici un gram. Frumos, nu?
J 34
utocatalina spune:
Monica buna statistica
, dar pe mine nu va bazati...mi-am propus sa string din col si din
ca sa nu iasa Bia!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!