Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Maraki buna idee, dar nu cred ca Dan ii va da ghes!
In schimb eu, i-as fi luat pe toti!
Macar dadeam si la alte fete de aici...dar stai nitel ca mi-ai dat o idee...are un var care parca lucreaza la aeroport...ia sa-i zic, desi nu am mai vorbit de mii de ani, iti dai seama ce misto ar suna sa-i zica Dan "ce faci vere? Auzi nu poti sa-mi dai niste colaci de hirtie de wc ca naste sotia si nu se poate
fara?"![]()

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

irinadum spune:
Burtici hai sa scriu repede ca sa imi fac datoria de pionier.
Nu mai stiu care cum ati scris dar pe scurt parca Maraki m_a intrebta de sirop e vorba de gripe water baby un sirop facut din suc de marar parca care cica e foarte bun contra colicilor si care are rezultate foarte bune in toata lumea dar pe care tembelii de francezi nu il accepta din cauza nu stiu carei sunstante (deci ca de obicei toti prosti ei mai cu mot).
Cata stai linistita si vezi cu dopul ala ca nu care cumva sa il scapi in cap la zana sau mai grav la junior pe chelie.
Bee si eu stiam ca toti bebelushii pot avea colici indiferent cum sunt hraniti . Sper sa nu fie foarte grav ca noi avem doar 9 zile si avem dar de regula cica apar de la 2 sau 3 saptamani in sus.
Monica bine ca ti_ai facut bagajul ca bioritmul tau mi_a zis mie ca nu mai e mult
.
Daniela ai cam devenot somnambula sau mi se pare mie? Ai cam pus stapanire pe pc si nu il mai lasi pe Robert?
Ursulina sa sari din tren? Ai o tenta masochista pe bune acum. Bine ca nu era avion. Auzi da_l in .... de regim ca ai timp dupa mananca ce vrei si cat vrei ca e important acum.
Apropo de dat cateva kile jos pe ultima suta dc cititi mai bine se pot si pune cateva cum a fost cazul meu deci nu va bazati prea mult pe asta mai ales zilele astea, mancacioase mici ce sunteti.
Giova pozele nu le_am vazut.
Denisa bafta la cumparaturi.
Pupici pt restul dar chiar nu mai stiu care cum , dar lasa ca dupa ce face teroristul 3 luni pe voi sunt.
Irina
Giova spune:
Gata.
Am pus pozele.
Craciun 2005 si Lucruri Marcollino.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioana14nemes/my_photos
Mai am de lipit desene pe pereti si de curatat comoda de infasat, dar sapt. asta cu calm.
gio
si bb Marco 37+
utocatalina spune:
Giova super pozele...mobila este dementiala..lucrusoarele misto..am si eu paturica din aia groasa cum e aia albastra a ta, dar a mea este alba...imi place si iepurele...toate sunt sto
..
Irina nici o sansa sa scap dopul in capul vecinilor
ca de dim. si-au facut bagajele si cred ca au sters-o din Bucuresti!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

irinadum spune:
Giova frumoasa mobila mi_a placut. M_am distrat tare ca am crezut ca masa de schimbat e pat de doua persoane ca e facuta poza de aproape si pana nu am citit ii aratam lui Marian ce misto lucurri gasesti in Romania.
Irina
marchplayer spune:
Asa de proba Irina sa vad si eu cum este la schimbul doi!
Asa o merge treaba de acum inainte? Astept sa mai treaca si luna asta sa nasc si sa am fetita in brate, apoi astept sa treaca trei luni sa nu mai aiba colici si sa-si faca program, astept sa mai treaca alte luni sa-i creasca dintii, sa mearga sa-l dau la scoala...nuuuuuuu, ca imbatranim intre timp!
daniela 33++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
Gata..back...
CATA..AM RIS CU LACRIMI..ESTI BESTIALA LA FAZA CU"VARU"![]()
![]()
Apropo de aeroport:eu am fost ieri..cind l-am asteptat pe cumnatul meu..
sa stii ca nu am vazut asa ceva..Ca mi-a venit si mie ideea....
Poate au..dar nu le pun...Poate in avion....![]()
Eu am tras o supa de galusti ...si niste cozonac cu lapte....
O frec prin casa..Marius e la serviciu....Speram sa chiuleasca mai repede..
Dar m-a sunat..ca vine pe la 3....Vreau sa tragem o tura in Cora...
Daca nu ma pleostesc pina vine el....
M-am saturat de stat in casa,fetelor...Simt ca inebunesc....
Am fost la monitorizare dimineata..apoi am spalat masina...
Nu stiu ce m-a apucat asa o harnicie matinala....
Acum o frec pe net....
Miine facem si noi 32 de sapt....Trebuie sa mai rezist macar 2 saptamini...
Mai mult..mi-e si frica sa indraznesc sa-i cer lui Doamne-Doamne....
M-am impacat deja cu gindul ca voi avea o fetita mai micuta..dar o face mami
o minunata..rapid....Sanatoasa sa fie....
Hai ca
toate burticutele...
Nicole
31++
maraki spune:
Giova foarte misto mobila lui Marco
Mi-a placut foarte mult
Caruselul se potriveste la fix cu setul de patut si sacul de dormit
Hai ca a meritat asteptarea
Pe tine nu te vad schimbata,nu stiu de ce ai impresia ca esti umflata ca mie nu mi se pare
Ti-am mai spus ca mai repede zici ca esti sora cu verisoara ta decat cu sorela?![]()
Irina sper sa-l ajute pe Mario siropul, sa nu se mai chinuiasca
ma dar francezii aia nu ai nici un remediu pt. colici??? Sa vedem cum o scot eu la capat cu nemtalaii...astia nici baneocin nu stiau ce este
Sa cumperi sticla din aia speciala de cauciuc bagata in blanita( gen jucarie) in care se pune apa calda si cand mai are colici o pui pe burtica lui Mario, poate ajuta cat de cat....
36+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Irina!! Ai fost totala!!!
Cand mai pui poze cu grasunul tau?
Maraki stiu ca suntem diferite ca surori, nu semamam deloc. Mi-a mai zis cineva ca seman cu vara-mea. Mamele noastre sunt surori, eu aduc cu mama......si poate de aici.
Fetelor va multumesc de aprecieri.
Abia asteptam sa ne mutam in ap. nostru sa aiba si bebele camera lui.
Fug sa spal vasele.
gio
si bb Marco 37+
monica70 spune:
BEE ce bine ca a aparut si laptele! Mai scrie-ne cand poti! Lasa, ca peste o saptamana esti ca noua cu operatia! Iar ANA creste repede!
MARAKI,RALU si eu ma simt nasol azi! Cred ca m-am sculat de vreo 7 ori pentru pp azi noapte si azi dimineata si nici nu mi-am facut somnul complet
pana la 12-13 !
Dar am vazut ca am si zi critica emotional azi,nici nu-i de mirare deci! Iar cu celelalte doua sunt pe minus ![]()
Ma dor umerii, am febra musculara de la lucrul cu tastatura de ieri ca am lasat-o sus pe birou,in loc s-o pun pe suport 
IRINA poate cu siropul ala minune nu trebuie sa treaca trei luni! 
MONI 38+
si
DIANA