Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ne plangem? Si mie au inceput sa mi se umfle gleznele si parca degetele de la maini sunt ca niste crenvusti..la fata inca nu! Ioana parca are din ce in ce mai putin loc de zbenguiala si simt ca pielea de pe burta sta sa-mi plezneasca! Oare sa ma iau dupa dr. care zice ca-i mai mare cu doua saptamani dupa dimensiuni?
Monica, nu-mi fac inca bagajul ca parca vad ca-l si folosesc desi copila mea este sus de tot...o simt chiar in plex daca pot spune asa!

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova am comis-o...am uitat de sarbatoare, asa ca acum trebuie sa termin cu rufele!Nici eu nu am chef sa ies din casa...sunt sigura ca daca ies ma umflu ca un balon!
Monica eu pentru Bia la spital am auzit ca nu trebuie sa iau decit cosmeticele, ca acolo o tin numai in hainele de spital si numai cind plec imi dau voie in ale mele de acasa!La kg am 18+ in ultima luna jumate cred ca am luat vreo 2 kg...
Janina..cred ca visul era de la durerile de solduri, ca de burta nu am avut..
Maraki acum m-am ridicat din pat si era burtica ghem..cind ma laudam si eu ca ioc contractii...mi-au trebuit vreo 5 minute sa o decontractez!
Ralu si eu sunt cu toate genurile de dureri...deci ne luam de mina!
Daniela

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Daniela sa-mi continui ideea..de dim. m-am trezit cu febra musculara la ambele gambe si dim. cind scriam la calc. simteam si eu degetele umflate...nasol!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina cand e de nascut sant altfel contractiile, simti dureri mari de ovare si in timp vin si cele de mijloc.
Janine a sosit computerul?
Giova din cauza hormonilor ai starea asta, astept sa vad pozele si iti spun daca s-a schimbat ceva la tine
Alina cum te mai simti? Tot asa greturi ai?
Ralu i-am aratat matusii lenjeria de pat pt. bebelina ta, i-a placut la nebunie

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Si noi prin zona. AM citit macar ultimele 3 capitole, ca vad ca tot vorbarete ati ramas!.
Ellarad LA MULTI ANI si pt tine si pt sotzul.
Cata, dop, deja? Pai n-ai voie! Tb sa fie Bia mult mai mare! CA puiutei mele ii sunt mari toate hainutzele! Nu credeam ca un bb e asha de mic si frumos! Cat despre invelitorile de capac de WC, garantat ca dupa operatie numai la asta nu-ti sta gandul! Daca v-ash povesti in ce conditii m-am produs o zi, din acest punct de vedere........ Horror. SI cat despre mersul la toaleta, cu urina e ok, dar cu treaba cealalta, dupa cezariana, te uitzi si te rogi sa mearga transzitul cat de cat rezonabil, ca altfel........IN principiu, mie mi-a iesit problema la 2 zile dupa operatie, dar si acum e cosmar! Cat despre centura? LA cum ma doare burta acum si am senzatia ca imi "curg" toate in interior, n-am tupeul s-o pun! Doctorul mi-a recomandat "body"-pantalonas cu burtica si am vazut asa ceva prin Obor. Dar tb sa-l pun doar dupa ce nu ma mai jeneaza operatia (adica la 2 sapt)
Anasebe, sa stii ca la eco, nu s-a vazut cordonul infasurat. DOctorul a banuit dupa pozitia fetei "prea sus" in burtica: "o tine ceva acolo". SI a avut dreptate!

Multumim de aprecieri fetelor. Ana mea e cu adevarat o scumpa si murim de dragul ei! Dupa ce am scris pe 25 seara ca nu am lapic, a venit si laptele!. Asa ca acum o alaptez numai la san, cu drag si cu mari dureri! (ragade). POzitie de alptat n-am, desi cat l-am batut la cap pe Radu ca mi-ar trebui un loc! Parca vad ca azi se duce sa-mi ia scaun "directorial", ca oricum si-l dorea pt PC.
Irina, eu stiam ca si bbi alaptati cu biberonul au colici! A mea, are ocazional. INca nu prea ne-am facut un program clar, fiindca doarme mult, o trezesc nu vrea sa manance, nu o trezesc suge prea mult si doarme iar mult............ Am mare noroc cu mama mea si cu Radu, ca eu sunt cam epava. FAbrica de lapte scrie pe mine! Doar la asta sunt buna.. SI traiasca pompa de sani! CA nu ma descurcam fara ea! Aveam canalele infundate, fata nervoasa si nu stiam de ce.
HAi ca sper sa mai reusesc sa scriu si sa "compun" si eu povestea nasterii!
Va pe toate.

Bee si Ana TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee ma bucur ca a venit si lapticul!!!
Odihneste-te, bine ca are cine sa te ajute.
La mine se vede foarte clar la eco, ca Marco are cordonul in jurul gatului, dar numai o data si pot naste normal, ca si placenta nu e sus. Sper sa nu si-l mai infasoare inca o data sa ajungem la dubla circulara de cordon.
Maraki acum tot pun la poze, va dau linkul imediat.

De 10 min. asa ma loveste de tare Marco, de-mi vine sa scap ceva pe mine. Vreau sa merg la pp, dar mi-e groaza.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bun gasit burticutele...
LA MULTI ANI PENTRU TOTI STEFANII SI STEFANITELE.....
CATA..ma bucur ca esti bine....
URSULICA..nasol cu intoxicatia aia...Suna-l si pe medic..
sa vezi ce zice totusI...
RALI..pe ultima suta..asa se intimpla..mai e putin si trece...
Moni..si la tine la fel..Fii barbata..ca mai e putin...
BEE...sa te bucuri de minunea ta..si astea se uita...
MARCH......mai e putin si la tine..Putin si ..trec toate...
Suna cineva..Revin acusica...
toate burticutele...
Nicole
31++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina mi-a adus aminte Bee: daca tot nu gasesti colaci de unica folosinta pt. WC atunci sa se duca Dan la aeroport la Otopeni si sa i-a de acolo vreo 10 bucatiAlta solutie nu gasesc, acolo sigur gaseste si nu cade cerul daca intra la barbati la toaleta si isi baga in geanta cateva bucati
Bee deci dupa cezariana trebuie sa treaca 2 sapt. pana punem centura sau chiloti cu butiera? Cam asta ma asteapta si pe mine,la cat timp ai reusit sa te dai jos din pat? Pupa bebelina frumoasa si din partea mea

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki era o contractie obisnuita..nu de nastere!Bee eram sigura ca e nasol cu iesitul afara dupa nastere...uff...bine ca ai laptic si ajutor pe linga tine...tu nu te-ai dat cu garmastan, ca vad ca zici ca ai ragade? Cu centura mi-am facut o oarece parere...voi vedea dupa nastere cum e...Bia sta inca cuminte la caldurica, iar de ieri pina acum nu am mai eliminat deloc din dop! Hai scrie povestea nasterii ca ma intreseaza, doar ai nascut prin cezariana...sa vad si eu ce ma asteapta...sper sa nu fie ceva horrorGiova astept poze! Nico ai fost la monitorizare? Eu tocmai am papat niste porcarii si pentru ca nu m-am putut decide intre 1 felie de tort si o prajitura le-am papat pe amindoua!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bee super ca a venit lapticul! Papa Ana mult si creste mare si frumoasa!! Bine ca are cine sa te ajute! Auzi tie inainte sa nasti nu-ti curgea nimic din sani, adica colostru? Ca eu imi gasesc mereu tricourile patate cu mici picaturi si ma gandesc ca o sa am lapte desi poate asta nu-i o regula! Te mai doare operatia? Poti s-o tii pe Ana in brate, o poti ridica din patut? Ii faci tu baie sau ii face mama ta?

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput