Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Din pacate linistea mea e pe duca.
Au aparut copii cu pocnitorile. Imi vine sa-i strang de gat pe parintii care-si lasa copii de dimineata pana seara afara.

Cata, merci si eu pt. informatiile despre centura. Colegele mele care au nascut, mi-au recomandat cu caldura centura. Ele si-au revenit f. repede la formele initale si nu au ramas cu burta. Eu ma indoiesc ca voi gasi centura pe dimnesiunile mele (XX...XL ), dar voi incerca.
Dar nu inteleg: Cum poti purta centura dupa cezariana?

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana cred ca trebuie sa o intrebam pe Teolinda...ea a purtat dupa cezariana centura...poate intra sa ne zica ce si cum ca sa stim si noi!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu ma imbrac sa ma duc la plimbarica cu sotul, asa ca va pup pe toate dulce, dulce si va citesc mai tarziu.

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA exact asa am facut si eu cu hainutele...am tot schimbat pe ele! Dar le-am pus intr-o plasa separat,cele pentru iesit si separat cele pentru spital. Le pun definitiv doar la plecare ca tot mai schimb pe ele: dintre tipele ce au nascut recent aici ,una imi zice ceva,alta altceva mai vad eu !
Teolinda zicea ca i-a prins tare bine centura.
ANASEBE si eu turbez cand ii aud cu petarde,nu-mi vine sa cred ce putine sunt anul asta pana acum! Cred ca au pus jandarmii pe ei, ca au voie doar din 29 pana in 1 ian. In alti ani era nebunie!!!!
Eu nu stiu ce am, ca parca nu mai primesc aer cum trebuie (m-am aplecat pe aici sa citesc contoarele...) si tot timpul mor de cald la 24 de grade! Si e oprita caldura
Apropo de 38+,CATA cum stai cu kg? Ca cica slabesti cu 1,5 - 1 kg inainte de...nastere! Eu m-am ingrasat 2 kg saptamana trecuta,asa ca sper sa prind programarea la cezariana

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza!

Catalina dupa cum povestesti visul inseamna ca ai avut dureri azi-noapte! Dar vad ca azi esti mai bine. Incearca sa faci cat mai putin efort sa o tii pe Bia cat mai mult in burtika!
Acina sper ca acum o sa ne dai mai multe vesti despre tine? Nu mai stiu, ai net acasa?
Irinel dupa cum au zis si fetele, e normal sa ai cosmaruri, mai ales daca toata ziua stai stresata si te gandesti la nastere. Sigur bebe e ok!
Anasebe te inteleg cu pocnitorile, eu le urasc si ma sperie groaznic.
Giova, ma bucur ca ai scapat...

sa-mi tineti pumnii ca poate mi-a venit PC...

Pup,

J 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE STEFAN/SFEFANIA!!
Ella sa petreceti minunat!!!
Janina tin pumnii!!!
Cata azi e sarbatoare, nu spala, pana maine.
Monica a venit Clau cu pachetul. Am primit o jucarie draguta si o salopeta super. Ce mi-a placut mai mult a fost un CD facut pt. noi cu poze de cand ne-am cunoscut, toata gasca, intitulat Friends Trento.
Am plans ca o proasta.

Ma pun sa pun niste poze cu CRaciunul si mobila lui bebe.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare fetelor,
Am reusit si eu sa ies un pic din leneveala crunta care m-a cuprins zilele astea si am citit din urma. Ma bucur tare ca schimbul2 si-a revenit .
Eu nu pot decat sa ma plang ca o baba: de maini si picioare superumflate si dureroase (am senzatia ca sunt toata ca un balon si nici nu mai pot respira), de dureri de burta incat imi iau aerul, de greata si nu mai zic de starea generala.
Gata, nu ma mai plang si va pe toate, sa aveti o zi faina.

Ralu 38+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Fetele care fac cezariana si se intreaba daca sa poarte centura sau nu...eu din proprie experienta va spun ca acum cativa ani am facut o operatie de chist ovarian si cred ca nu m-as fi descurcat fara ea, de fapt fara chilotii speciali cu burtiera pe care-i gasiti la Triumph (sunt cam scumpicei dar merita). De unde aveam tendinta de a merge aplecata si cu mana pe operatie, acea burtiera m-a ajutat foarte mult si ma gandesc ca acum este cu mult mai utila avand si un bebe in grija pentru care va trebui sa ne aplecam sa-l ridicam, sa-l tinem in brate...oricum iti confera mai multa incredere si siguranta chiar daca pentru altceva nu-s buni!

daniela 33++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralu nu te mai plange ca incep si eu. Numai ieri am avut o depresie de am ca o proasta numai cand ma uitam la maini si la picioare. Si buzele parca imi sunt umflate.
Mainile ma dor si ma mananca, picioarele ma mananca, parca tot corpul ma mananca. Si azi dim. m-am cantarit si am 13 Kg!!! .
Ma gandesc, daca nu slabeam la inceput unde ajungeam cu kg?
Nu mai vreau sa ies din casa, ieri a tras Clau de mine, azi va trage. Mi-a zis sa mergem sa luam la bebe paturica pe care o vreau. Nici de aia nu am chef. Am ajuns tare rau!!!

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Neata si de la mine

Tare rau am mai dormit, dureri de sold, drumuri la toaleta,sculat la 5 si uitat la tv pana pe la 8.30 si greata cat cuprinde! Fetelor nu am nici un semn pana un prezent, joi sant programata la spital si aflu ce si cum va fi cu nasterea
Catalina m-am trezit cu gandul la tine, iti doresc sa astepte bebelina pana cand vine dr. in Bucuresti
Giova ma bucur ca esti mult mai linistita acum dupa plecarea musafirilor, si mie imi place intimitatea in familieIeri nu am facut nimic, socrosenia a pregatit masa, ea a strans, a spalat vasele...
Denisa spor la cumparaturi, si eu trag o tura astazi pe la magazine Cata dreptate ai la faza cu saptamanile!!! Asa este: ma miram de tine cand spuneai ca vrei pe la 36 sapt. sa vina Emma pe lume, uite ca eu am o fixatie si vreau sa nasc cat mai repede, cred ca din cauza starilor pe care nu le mai suport sub nici o forma
Maine Bombonica este programata pt. nastere, incepem galeria pt. ea BOmbonica nastere usoara, bebe sanatos,frumos si mancacios iar tie refacere rapida

Monica parca tu scriai aseara de Redigest, mi-a trimis si mie mama pt. Dixi ca el mai avea probleme cu burtik si trebuia sa-i dau 1 pe ziAm o gramada de Redigest
Despre colici stiu si eu ca nu toti bebelusii o sa-i faca, fata mea nu a avut deloc iar Robert a scapat abea la 3 luni de ei.
Irina ce sirop iti aduce tipul din Ro?Pupa-l pe Mario din partea mea
Mamicile cu bebelasi, mai scrieti-ne si noua ce fac puiutii si mai puneti poze daca ati facut noi
Mirela cred ca tie iti este mai greu ca nu stati singuri in casa, te-ai acomodat cu programul pt. Daniel?
Burtici ma duc sa ma risc cu piftie, orice mananc imi face rau asa ca....de ce m-as abtine?Pupici pt. toate fetele din

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput