Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

'Neata fetele!

Gand la gand cu Giova: Doamne, ce liniste si bine e in casa! Sa se duca toti la casele lor ca m-am saturat.

Si eu am visat azi noapte doar nasteri si in special pe Catalina. Bine ca ai scris Cata, caci altfel intram la idei. Spor la treaba Cata, dar nu te obosi.

Va pupicesc pe toate.

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
Craciun Fericit , va urez numai de bine desi sunt cam intarziata.
Felicitari fetelor care au nascut , sa la traiasca bebeii si sa fie sanatosi si mancaciosi .
Noul an sa va aduca numai bucurii si tot ce va doriti.
Eu sunt acasa in prenatal ca nu mai tinea figura cu serviciul...Asa ca stau cuminte pana cand o sa vina si bblinul meu .
Cata pe 23 a fost ziua ta ...La Multi Ani , sanatate fericire si o Biencuta sanatoasa si mancacioasa.

VA pup,

Anca 33+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ella La multi ani atit pentru tine cit si pentru sot...sa petreceti frumos! Ank si BB si Bombonicaaaa au scris acum citeva zile...Bombonica parca miercuri se interneaza, iar la Anca bb nu dadea semn ca ar vrea sa iasa..dar mai e mult din sapt. asta!Ana dupa cum vezi ma tin tare...nu nasc eu sapt. asta!Acina mercic...pe 22 a fost ziua mea..vezi ca am poze in album la cafeluta "ziua mea"..foarte bine ca stai acasa...cite kg ai luat pina acum?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

La multi ani ELLA! Sa fiti sanatosi si fericiti, sa nasti usor si sa va aduca bebe numai fericire.

Noi vrem sa-l botezam pe bebe Stefan, dar fii-miu e deja smecher si nu vrea sa se nasca azi. De ce sa aiba ziua de nastere si onomastica in aceeasi zi?!

ana sebe 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

salutare mamicutze si burticutze

Noi n-am nascut, insa ne e tot mai greu. Unde mai pui ca de ieri ne-a apucat si depresia. Am tras ieri niste bocete! Pe masura ce se apropie sorocul mi-e tot mai frica. Of, Doamne, daca n-o sa ma descurc? Oricum o aduc pe mami de la Cluj sa ma ajute.

Azi noapte am si visat tot felul de balarii. Cica am nascut-o pe Ilinca pe bucatele, pe care nu stiu cine le-a asamblat, ca dupa o zi era intreaga si la dimensiuni normale si foarte frumusica, desi bucatelele erau mititele, parca era un pui de catelus. Ce frica imi e!Sper sa fie sanatoasa, draga de ea.

Saptamina trecuta am fost la medic, ne-a recoltat secretie pentru stafilococul beta hemolitic si ne-a spus ca se pare ca puiul va veni mai repede fiindca la control a constatat ca piticutz exercita presiune mare asupra colului.

Cata, pina la urma ti-ai luat centura sau chiloti cu burtiera? de unde?

Fetele care nasteti la Municipal si ati aflat una alta despre ce, cum, care, trimiteti-mi si mie un PM.

Irinel 36+ si bebe Ilinca Ioana

Mergi la inceput

Irinel, vezi ca ti-am trimis un PM.

ana sebe 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

Irinel, stai linistita si nu te mai gandi la tot felul de prostii. din cate am inteles eu e normal sa ai cosmaruri in perioada asta asa ca nu e nimic aiurea. in nici un caz nu este un semn ce ai visat asa ca fetita este bine.

Ella si Daniel Alexandru 38+

Mergi la inceput

Irinel sa stii ca eu am avut un adevarat cosmar ieri..se facea ca eram gravida ca acum si ma tot fugarea o tiganca si ma lovea peste burta ca sa pierd copilul...iti dai seama ce cosmar am avut eu...al tau vis e mic copil...legat de centura am ajuns la urmatoarea concluzie: daca dupa cezariana vad ca am impresia ca mi se scurg toate cele o sa-i zic lui Dan sa-mi ia de la Sensiblue...este pe marimi S,M,L,XL...depinde ce burta o sa am dupa nastere, este cu arici si costa 300.000...Am mai intrebat si la mamicile de noi-dec si parerile au fost mai mult impotriva centurii decit pentru (ma refer la doctorii celor care au nascut prin cezariana)

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata fetelor!
CATA ma bucur ca te-ai linistit! Nici eu nu cred ca-mi iau centura! Nu prea am grasime pe burta,sper sa se refaca repede.Cat despre senzatia ca-ti cade burta...ma bazez pe chilotii-parasute
DENISA spor la cumparaturi!
GIOVA sper sa-ti placa surpriza primita !
DANIELA eu mi-am facut bagajul mult mai devreme...ca nu se stie! Asa ca da-i bataie!
ELLARAD felicitari tie si sotului!
BOMBONICA e programata maine la cezariana! Incepem de azi cu pentru ea!
IRINEL...toate am avut vise tampite asa ca stai linistita!
Va doresc o zi super la toate!
ACINA daca stai acasa intra si tu mai des acum!
ANASAEBE sa te bucuri de liniste...si tu si GIOVA

MONI 38+ si DIANA

Mergi la inceput

Monica pai tu la 38+ cred ca esti deja cu bagajul la usa!Eu tot ma incurc la ales lucrurile de iesit din spital ale bebelinei, ca am vazut pozele Anei Teodora in care are un costumas exact ca al meu pentru Bia si-l pregatisem pentru iesirea din maternitate, dar cind am vazut ca este cam mare pentru Ana, si Ana a avut 3400 la nastere, acum incerc sa ma orientez sper un costumas mai mic...

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput