Mamici de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
marchplayer spune:
Multumesc mult fetelor! Nu sunt nici sensibila si nici panicata dar cred ca la cum se prezinta situatia o sa-mi cada unghia pentru ca este deja vanata la radacina si am si o gaurica prin care se vede pielea aceea moale de dedesubt! Ufff Ce proasta sunt
, nu mai umblu cu forfecutele!
Eu vreau sa stau cu fete in salon ca sa am cu cine vorbi ca altfel mor de pictiseala!
Nicole, pupici! eu maine implinesc 34!
Denisa, buna dimineata!
daniela 33++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Alina sterilizatorul meu de la Chicco este pe baza de abur...se pune apa in el, se baga in priza si in 15 minute dezinfecteaza tot ce are in el..nu stiu de microunde nimik! Al meu a fost 35 Euro si este pentru 6 biberoane...nu am intrebat doctorul de garmastan, dar mama mi-a zis sa ma dau...o sa ma dau dupa 4 ian, cind ajung la T!
Citeste si tu prospectul si vezi cum faci!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Giova spune:
Alina sunt si pt. microunde si sunt mai ieftine. acuma depinde de care vrei tu. Nu stiu daca exista o diferenta intre ele, sau care sunt mai bune.
Cu garmastan si eu ma dau, dr. nu mi-a zis nimic.
Daniela imi pare rau!!
Denisa neatza!!!
gio
si bb Marco 37+
utocatalina spune:
Nu stiu care e problema cu likurile astea, asa ca le sterg!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()

utocatalina spune:
Alina deschide messengerul ca vad ca pe ala merge linkul pe care ti l-am trimis!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()

utocatalina spune:
Uite fetelor ce am gasit referitor la dop in sapt. 37..
" Dupa aceasta saptamana este posibil sa pierzi dopul gelatinos care a ferit uterul de patrunderea infectiilor si a bacteriilor. Acest dop gelatinos se poate pierde cu cateva saptamani, zile sau ore inainte de nastere, si este gros, galbui si poate contine sange. Pe masura ce colul uterin se dilata pentru nastere, acest dop este indepartat. Fi sigura ca il anunti pe medic de orice scurgere survenita.
Aduna-ti lucrusoarele din timp pentru sala de nasteri!"
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
36 + 3 zile ![]()

alina80 spune:
La multi ani tuturor fetelor cu numele de Stefania!
ELLARAD, la multi ani si un bebelin sanatos si frumos!
IRINA, merci de raspuns in legatura cu ruptul apei
! Te-a durut cand ti-a rupt apa la spital?
CATA, ma bucur ca ai visat ca nasc! Poate zilele astea ti se indeplineste visul
! Si eu ma gandesc ce or sa zica aia la spital cand o sa apar cu bagajul. Eu am pus lucrurile intr-o geanta mare, apoi am mai facut inca o geanta mai mica, apoi o punga si cred ca mai adaug o punga la bagaj, ca mai am de pus cate ceva: sa-mi iau ceva de baut, de rontait, sapun, periuta de dinti, pasta de dinti si alte cateva chestii din astea. Vad ca inca nu nasti! E foarte bine, ca stiu ca tu vrei sa mai stea Bia acolo! Sa-mi zici si mie daca gaseste Dan pe undeva chestii din alea de pus pe wc!
ACINA, ma bucur ca ai mai scris si tu si ca esti ok
! Cand mai mergi la dr.?
JANINA, bine ca o sa ai calculator in curand! Nu te mai supara cu vergeturile! Si mie mi-au aparut doua sau trei vergeturi pe sanul drept si nu stiu de ce, ca m-am si dat cu crema si nici nu mi-au mai crescut sanii ca sa zici ca s-a intins pielea.
GIOVA, am vazut mobila bebelinului tau, este foarte frumoasa! Si ce frumos i-ai asezat hainutele in sifonier!
BOMBONICA, iti tin pumnii pentru maine! Sa nasti usor si sa ai o bebelina superba!
MARAKI, sper ca ti-a priit piftia! Sa ne zici maine cum au fost amandinele pe care ti le aduce Robert! Eu ma simt mai bine cu greturile, merci ca intrebi
! Si am mancat mult zilele astea.
BEE, ma bucur mult ca ai laptic pentru bebelina! Sa mai pui poze cu ea cand mai poti!
IRINA, si tu sa mai pui poze cu Mario cand ai timp!
MONICA, asa este, eu vreau mult sa nasc zilele astea, dar Ayan hotaraste, nu eu! Am zis ca fac o curatenie generala, poate nasc, dar mi-e o lene! Nu stiu daca as putea sa spal macar gresia cu mopul!
38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Moni- acuma am terminat cafeaua si o tai la cumparaturi dupa reduceri, sper sa gasesc ceva, oricum maine merg la medic si duap o sa mai dau o tura in alt mall
- e si ziaua tatalui meu maine si vreau sa ii iau un telefon fara fir fain pt acasa la ei, ca vad ca sunt reduse mult.
Tu ce faci, ai papat ciocolata!![]()
Burtici va pup pe toate
si ne vedem peste vreo 3 ore la schimbul 2, deja![]()
Bombonica- maine tinem pumnii sa fie totul bien si sa fie
sanatos!
Denisa
36+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Asa ca tie Cata nu ti-a mai ramas decat sa-l informezi si pe doctor de scurgerea aceea "ciudata".
daniela 33+
marchplayer spune:
Denisa spor la cumparaturi! la noi de ce nu sunt reduceri....acum sunt toate scuuumpe rau!
daniela 33++